- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
Woodslave
félisten
-
sutyesz96
őstag
Szeretnék egy kis segítséget kérni innen a fórumról is, piackutatás beadandó dolgozatomhoz.
Maximum 4-5 percet vesz igénybe a kérdőív (vagy még annyit se), kérlek töltsétek ki, jövő hétre már statisztikáznom és összegeznem kellene a dolgokat.Nagyon szépen köszönöm ha szántok rám ennyit!
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
nagyúr
Jár a terembe egy idősebb csaj, az a klasszikus MILF, ez látszik a szemén. Múltkor nézem, fekete A5-tel jár, rendszáma: MLF-. Lol.
Sutyesz:
Ehhez a kérdéshez: Milyen típusú táplálékkiegészítő terméket fogyaszt? * nem rádiógomb kéne, hanem csekbox, mert nyilván lehet, hogy vki vitamint is eszik éskoxotproteinet is.
Ehhez a kérdéshez több opció is lehetne: Melyik gyártó termékeit fogyasztja leggyakrabban? *
Amúgy kitöltöttem, kérek ingyenes termékmintát valamiből.[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz Dicker #79705 üzenetére
Lehet. Mindig csak lépcsőgépezik mindig pucsítva, tricepszre feszítve - gondolom ez vmi szakmai követelmény.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #79702 üzenetére
csak éppen Charles Poliquin mesternek a mája és a könyékhajlati vénája is edzett
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
-
-
nagyúr
-
Zola007
veterán
válasz FollowTheORI #79715 üzenetére
természetbeni
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
Woodslave
félisten
Na hát kar atta. Deadlift terápiás jelleggel 150kg 3x3, húzó extrasúllyal egykezes evezés meg néhány más.. Jóvót
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
GoTReX
őstag
Mi a véleményetek a 8napos edzés osztásról? Úgy értem hogy kb magamhoz kitapasztalva 4 napot edzek,de van hogy érzem jobb lenne ezt 5napba betenni. Három egymást követő napot nem akarok egymás után ,ezért a ciklos 8 naponta ismétlődne. Tudom hogy semmi sincs kőbe vésve,de meghallgatnám tapasztaltabbak véleményét erről.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Radnix
senior tag
válasz GoTReX #79724 üzenetére
Én nem csinálnám, mert kényelmes vagyok és szeretem 1-1 hétre leosztani, mit fogok csinálni, így viszont folyamatosan csúsznának a napok, más-más napra esnének a különböző edzések, azt se tudnám hol áll a fejem
Mostanában egyébként "flexible edzést" csinálok, tehát megvan ugye az 5 napom mindegyikre megvannakm a gyakorlatok, sorozatszámok, ismétléstartományok, de van, hogy egyik evezést átteszem másik napra, vagy épp megcsinálom a hasat-vádlit hamarabb és 2 napot pihenek, stb
-
Zola007
veterán
válasz GoTReX #79724 üzenetére
Én gondolkodtam rajta, az elmúlt 3 hetet így csináltam, de nem vált be.
Valami közbejön, akkor még jobban szétcsúsznak a napok, hosszú távon nagyon problémás szerintem is.
Én most azt csinálom, hogy szétszedtem 5 napra, ebből az egyik olyan, hogy ha kiesik, akkor nem gond, így ha becsúszik más elfoglaltság, akkor is meg tudok csinálni 4 egymásra épülő edzést 1 héten.Bár most úgy néz ki lesz időm a közeljövőben...
-
Dani82
senior tag
Tanácsot szeretnek kerni. Egy ideje a jobb combom kulso reszen fura bőr érzet van egy kb 20 cmes részen. olyan mintha érzéketlen lenne a bőr, ha beleszurnek egy tut sztem nem fajna. Furcsán zsibbad ott allandoan a borom, kellemetlen. A multkor nekinyomtam egy jégakkut, az iszonyatosan fájt, irreálisan nagy volt a fájdalom.
Általában térdig érő nadragban edzek, ma egy új nadrag volt rajtam, ami kicsit rovidebb es eszrevettem hogy konkretan full nem ugyanolyan a 2 combom, es pont ott van a gond ahol ez az erzes van. A bal combom ha feszitem kidudorodig az izom, ezzel szemben a jobb combomon konkretan egy luk van ott, ahol izomnak kene lennie, pont ott ahol zsibbad a bőrőm. lefotoztam, hatha latszik.
Fogalmam sincs mi lehet ez, es azt se, hogy ezzel milyen dokihoz kene menni?[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Dani82 #79728 üzenetére
ha a térd feletti részre gondolsz, akkor én képről semmi furát nem látok, annyi hogy neked fentebb tapad a v. lateralis mint nekem
Nem gyengült a jobb lábod?
Váltott lábad lábnyújtással kis súllyal jól össze tudod vetni
mert ha igen, akkor megtépted valamikor és némi izomsorvadás elindulhat ilyenkor.
Vérképet csináltass, ha magas benne a bilirubin és a CK érték, akkor gyanús[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
válasz Dani82 #79728 üzenetére
Nekem is van ilyen rész a combomon, pontosan felül oldalt, nekem izomszakadásom volt régen. Edzésen kaptam oda egy erősebb körívest és elcsattant az izom, azóta nekem nagyon érzékeny az a pont, gyakorlatilag felépülés után is simán meg tudtak fogni azon a részen ha oda kaptam rugást. Sok hónapos felépülési idő volt.
Nem lehet, hogy neked is volt ott valami izomsérülésed? Mert nekem tökéletesen ugyan ez az érzésem van ott azóta. Ha nyomom zsibbadós-úgymondd érzéketlen, de közben furcsa érzés van az izomban amit igazából csak a zsibbadással tudok jól leírni.
Úgy mondm inkább, hogy közvetlen a bőr és alatta picit érzéketlen, de ha erősebben nyomom akkor tompa zsibbadós érzés belső részről.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
-
addikt
Belépek reggel az FB-be, aztán ez a látvány fogad. Egy fizikus/gépész csaj ismerősöm. Régen láttam már, akkor sem volt rossz alakja, de ezen így leesett az állam:
Tudtommal nem gyúr, hanem falat mászik, meg ilyesmik.
(#79731) madle
Régebben én is gondolkoztam küzdősporton, de pont az ilyenek miatt mondtam azt, hogy inkább nem.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Dani82 #79734 üzenetére
fotózd már le más szögből, mert én nem látom azt a lyukat
-
-
madle
őstag
válasz HussarF #79733 üzenetére
De ahogy látom le van sérülve ő is, azok tapaszok ott két oldalt a hátán nem? Vagy csak a ruha ilyen?
Jó a bunyó, nekem sok mindent adott! De egyre inkább nem tudtam teljesíteni a munka-iskola miatt, kimaradtak versenyek, gálák aztán hagytam, mert költséges is volt minden héten 4x edzésre kocsikázgatni napi 60km-t. Ráadásul úgy, hogy este fél 11-re értem mindig haza.
Egyébként szerintem a kondi miatt több sérülésem volt eddig. Főleg húzódások, meg ugye az izületek, porcok. Bunyótól két kezemen meg tudom számolni hányszor, comb szakadás volt a legkeményebb, azt senkinek nem kívánom... főleg az utána lévő maradandó szar zsibbadós érzést. Orrom még nem tört, csak a fülem párszor, újjam, szemöldököm szakadt meg sípcsontban csonthártya gyulladás, na az is egy szar.
-
-
addikt
Szerintem az csak a ruha, mert a képet azzal a szöveggel osztotta meg, hogy "Rózsaszín szárny pánt".
Na jó, de én az edzésekkel is már a tűrőképessége határán dolgoztattam/dolgoztatom az ízületeim. Ha msot elmennék valami küzdősportra, hirtelen kéne valakit derékból felkapni, csavarnának egyet a vállamon vagy a könyökömön, tuti, hogy hamar meglenne a baj. Aztán nem tudnék se kondiba menni, se mást csinálni.
A szkanderozásról is akkor mondtam le, amikor erős emberekkel szkanderoztam és attól az irányú erőkifejtéstől úgy megfájdult a könyököm, hogy hetekig nem nagyon tudtam edzeni rendesen. A könyököm is brutálisan van mindig terhelve, de abban az irányban már bírja, amerről kapni szokta. Na a szkander máshogy terhelte meg, le is sérültem egyből. -
Dani82
senior tag
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Elhatároztam, hogy kicsit "összekapom magam", 183 cm vagyok, kb. 25-30% közötti tzs%-kal. (képek alapján lőttem be magam). Kb. 3 hete kezdtem 105 kg-ról, jelenleg 97kg vagyok, a napi/heti menetrend valami ilyesmi:
A hét 6 napján, általában reggel, elmegyek futni 4km/25-28 perc, vagy rossz idő esetén szobabicikli 20km/45 perc. (éhgyomorra) Utána reggeli: egy szelet fehér kenyér, mellé felvágott és zöldség (uborka, retek, paprika, paradicsom), esetleg egy kis házi kolbász, ha már megcsináltuk.... Ebédig általában kibírom, akkor azt eszem, amit a kedvesem készített, nem várom el, hogy külön főzzön rám. (pl a héten: Rakott krumpli, lencsefőzelék, sült csirke, lecsós virsli tarhonyával, zúzapörkölt.) Délután egy kis edzés: H, Cs - 40 perc Kettlebell, K, P - súlyzós edzés kis egykezes súlyzókkal, itteni segítség alapján korábban összeállított menetrend alapján. Van olyan nap, amikor ezt is megcsinálom még délelőtt, mert délután dolgozom kell, de előordult már, hogy késő este sikerült csak megcsinálni. Délután uzsonnára vagy kenyér felvágott, vagy egy kefír pirítóssal, vagy egy konzerv tonhal, vagy hasonló. Este pedig gyümölcs: egy alma, meg egy narancs joghurttal , vagy anélkül. Kalóriákra figyeltem (MyFittnessPal) kb. 1500kcal körül van a napi bevitel. A célom 85-90 kg körülre lemenni, lehetőleg nem visszahízni...Szerintetek érdemes lenne változtatni valamin?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
kolosanyi
veterán
válasz HussarF #79733 üzenetére
A mászás nagyon kemény. Két opció van, ennél a sportnál is. Az egyik, hogy lefogyasztod magad a lehető legkönnyebbre, aztán viszonylag kis abszolút erőszinttel is jól tudod mozgatni magad. A másik pedig az, hogy erővel kompenzálod a plusz tömeget (én is ezt csinálom ). Ez nem hatékony, de legalább elég látványos fejlődést lehet elérni ilyen módon is.
-
nagyúr
válasz pocokxx #79742 üzenetére
Három hét alatt a 8 kg mínusz az jó. Igaz, nagy része víz, meg a zsír mellett megy izom is lefelé. Az energiamérleg valszeg nagyjából jó lehet, arra próbálj figyelni, hogy kellő mennyiségű fehérjét, CH-t, zsírt vigyél be, mert összecsoffadsz és úgy fogsz kinézni, mint egy zokni. A nyet tele van tápanyagtáblázatokkal, érdemes lehet összeírni, hogy egy átlagos napi kajálásod milyen markókat jelent, aztán azon lehet finomítani, ha szükséges.
-
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata régi, mechanikus futópaddal? Gondolok itt a 20-30eFt-os kategóriára.
Mechanikus hajtás, kis futófelület, összecsukhatóság.Nekem csak tempós gyaloglásra kéne, mert a spinning bicikli amit vettem, 1 óra után úgy feltöri a seggemet (hogy mást ne is mondjak), hogy alig tudok leszállni róla. Nem gyári ülés van rajta, hanem egy széles, "kényelmes" ülés, de hiába.
Köszönöm!
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Zola007
veterán
válasz Dani82 #79741 üzenetére
Nincs ott szerintem semmi különös csak a jobb lábad lateralisa fentebbről indul és gyengébb mint a bal.
Tapogasd ki megfeszítve térdtől indulva, ha nem fáj az ínszalagon végighaladva akkor nem hinném hogy különösebb gond lenne vele.
Lábazást én hanyagolnám vagy 2 hétig, nem most fog leesni a maradék, viszont ha utána is marad a zsibbadás, akkor érdemes lenne felkeresni egy orvost.Alsó háti részt nem húztad meg mostanság, s.gged felett nem szokott fájni a hátad?
-
addikt
válasz HUNNIA1920 #79745 üzenetére
Nekem ilyen van, ennek sincs motorja, csak mágnesfékes, gyaloglásra jó meredeken. Pont amire kell. Kb. Ennyibe is került, bár én egészségpénztárra vettem. Nem túl széles a futószalag, ezért nagyon nem szabad rajta elbambulni, mert akkor félrelép az ember.
Nagyon jó kis gép amúgy, bár én azt az alsó merevítőt nem tettem fel rá, így ha aládúcolok, és magasabbra teszem az elejét, akkor meredekebbre tudom állítani. De meglhetősen más érzés, mint egy motoros futógép. Ez ugyanis nem "adja alád" a szalagot, így a lépcsőmászás meg a futógép között van félúton, nehezebb, mint futógépen meredeken gyalogolni.
Én meg vagyok vele elégedve[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Vesrenyeknél ,általános fizikum felmérésénél olyan gyakran felvetődik az izomérettség mint fogalom. Pontosan mit értünk ezalatt? Nem egyszerűen a térfogat van meg ,hanem tagoltabb,vagy gazdagabban erezett? Mi ez pontosan?
XBOX ID: GoTReX #4839
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest