- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Pontosan mit takar a "kellő mennyiség"? CH-ról olvastam, hogy testtömeg kilónként 2-3g, de fehérjénél meg zsírnál nem tudok mihez viszonyítani. A mai kb így néz ki: 80g zsír, 140g szénhidrát, 70g fehérje.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
addikt
válasz pocokxx #79751 üzenetére
Nem hiszem, hogy ezt így meg tudod becsülni, ha azt eszed, amit főz az asszony. Ha számolgatásra emiatt ninns lehetőség, akkor arra törekedj, hogy kisebb mennyiséget egyél, mint régebben. Persze ez elég szubjektív, mármint nem biztos, hogy jól érzed, hogy elég keveset eszel-e.
-
Zola007
veterán
-
HUNNIA1920
őstag
válasz HussarF #79747 üzenetére
Köszi, igazából ki kéne próbálni, mert látatlanba nem merek venni / rendelni. Nekem nem futásra kell, hanem tempós gyaloglásra, ami talán egyenletesebb zsírégetést eredményez (napi 1 óra). Biciklinél az is gond, ha nem a megfelelő pulzusszámon használja valaki, akkor nem teljesen hatékony.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz HussarF #79752 üzenetére
Igen, táplázatokból vadásztam. Persze nem is találtam meg mindenhez konkrét értéket.... A gyümölcs jó este? Ha nem, akkor mit ennétek vacsorára helyette? Az éhségérzetet általában vízzel csillapítom étkezések között. (Nagyon nem is iszom mást a reggeli kávén kívül.) Egy-egy pohár tej beleférhet? Alkoholt egyáltalán nem iszok az utóbbi időben, viszont egy pohár hideg tej jól esne...
(#79753) Zola007
Köszi neked is![ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
addikt
válasz HUNNIA1920 #79754 üzenetére
Én is gyaloglásra használom. Aminek nincs motorja, azon igazából nem, is lehet futni.
(#79755) pocokxx
Inkább zöldség. Káposzta, karalábé, én ilyeneket szoktam rágcsálni este. -
troller
senior tag
válasz pocokxx #79755 üzenetére
Ha neked is az asszony főztje van (mint mondjuk nekem) és nem igazán lehet jól számolni a kalóriákat/makrókat, akkor javaslom kipróbálásra valamelyik átmeneti böjtös módszert.
Nekem elég jól bejött 130-ról indítva 95-96 környékén álltam meg, 185cm magassággal.[ Szerkesztve ]
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
Woodslave
félisten
Úgy néz ki ma is mehet normális edzés. Ez jó mert meg tudom próbálni a smolov 4 napot és rossz mivel kénytelen vagyok full lábát nyomni
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
addikt
Hosszú cikk, nagyobb része nem feltétlenül érdekes, de amikor a párkapcsolatáról kérdezik, az az sztem.
-
-
Zola007
veterán
válasz troller #79760 üzenetére
Ne is mondd!
Én felébredtem hajnalban és annyira nem hagyott nyugodni, hogy ki kellett mennem a mosdóba megnézni, hogy nem véletlenül nem lettem-e túl izmos.
Szerencsére minden oké, nagy kő esett le a szívemről, így ismét nyugodtan tudtam álomba szenderülni.Besz.rtok az öregen : Arnold összes filmje 6 percben
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
BÁ Nutrition
addikt
feltettem egy kerdest a buninak, kivancsi leszek jon-e valasz
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
addikt
Ott egyébként szerintem arra gondolt, hogy egy bizonyos szintre könnyen fel tud izmosodni, de a kategóriához, amiben versenyzik, nem kellenek akkora izmok és ezért kell figyelnie.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz troller #79757 üzenetére
Az igen szép eredmény! Mennyi idő alatt sikerült? Melyik módszerrel konkrétan? (24, 20/4 ? )Egyébként nem gondolom, hogy a súlyleadással lesz gond, inkább a "zokni" effektustól tartok...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz pocokxx #79751 üzenetére
Ahogy a doki írja a #79753-ban, az úgy nagyjából jól néz ki. Ha csak tömeget akarsz veszteni, az könnyű, mert megcélzol vmi markánsan negatív energiamérleget, és akkor aztán megy le rólad minden, zsír, víz, izom. De nyilván nem az a cél, hogy fura, lárvaarcú lefogyott legyél, hanem vmi normál, férfias jelenség, nemde? Ehhez kell a mozgás, edzés, meg a megfelelő mennyiségű tápanyag, protein, zsír, CH. Nagyjából be lehet lőni a házikoszt tápértékeit is, amellé meg majszolsz sajtot, sonkát, vagy épp fehérjeséket, olajos magvakat, hogy a napi bevitel jól alakuljon. Ja és persze mindent locsolj le lenmagolajjal, azt most itt nagyon megy.
Egyébként van itt egy egész jól használható tápanyagkalkulátor, amibe beírod hogy ez vagy te, ekkora vagy, és az lenne a cél, hogy... akkor megmondja, hogy ehhez mennyi kCal/nap szükséges, és hogy milyen tápanyagokat milyen arányban javasolt bevinned. Természetesen, mint minden kalkulátor, csak közelítéssel dolgozik, hiszen ahány ember, annyiféle genetika, emésztő- és kiválasztórendszer, satöbbi, satöbbi, de kezdésnek jól jön. Aztán idővel úgyis látni fogod, hogy ha változtatsz a kajálásodon, az arányokon, akkor hogyan változik a külsőd, tömeged, közérzeted, erőszinted, és akkor már magadnak is szépen be fogod tudni lőni, hogy mit és mennyit kell kajálnod.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
GoTReX
őstag
Én meg pont ellenkezőt érzem. Nőlnek a dolgok,de ezt a mérleg nem igazolja igazán.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
nagyúr
-
addikt
válasz FollowTheORI #79768 üzenetére
És még magasságra is passzolna hozzám
-
Woodslave
félisten
Na láb atta ez a 10x3 durva... Aztán még nyomtam 85-el 2x20 at a hipertrófia kedvéért Hack merev lábassal meg a két gép fesz hajl szuperszettben jóvót
-
Zola007
veterán
válasz Dexar007 #79772 üzenetére
attól még vén fzról van szó
(#79768) NetTom: tényleg szép csaj, elismerésem.
Ellenben mondja már nekem valaki, hogy ehhez a fizikumhoz miért kell heti 6 nap edzés?[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz -Mike- #79775 üzenetére
épp ezt mondom!
Sokkal kevesebb edzéssel is lehet szarul kinézni.
Wood-nak is működött évekig...Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
-
troller
senior tag
válasz pocokxx #79764 üzenetére
Kb. 1 év, de én tényleg nagyon könnyen zsírosodok. Edzést előtte is toltam 3 teljes testes edzés heti szinten + kardió emellett nem sikerült 4-5 évig fogynom. Alapvetően elhagytam minden kajálást csak vacsorázok ez kb. a 24 órás böjt (Eat-Stop-Eat). Hétvégén nem tartom ennyire szigorúan, azért igyekszek nem elszállni nagyon és vasárnap délben eszek utoljára, utána hétfőn este, lehetőleg egy éhgyomorra edzés után.
-
Radnix
senior tag
3.5 kg fogytam meg csak, de etióp lapos szarnak erzem magam, elotte meg kicsit dagadtabb skinnyfatnek imádom ezt a sportot!
De legalabb van Elvileg 3 er a hatamon
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
-
Radnix
senior tag
válasz Zola007 #79781 üzenetére
Csak mar reg talalkoztam veluk
Nem tudom ti hogy vagytok vele dietaban én mindig azon agyalok, hogy milyen jo lesz mar kaloriatobbletben lenni es akkor milyen testrészeket akarok felhozni, milyen gyakorlatokat fogok csinalni, es mennyivel jobb lesz a pump meg az egesz edzés -
addikt
válasz Radnix #79782 üzenetére
Én meg azon, hogy mikor fog már lemenni a derekamról is a fedőréteg és mikor mehetek már végre strandra villogni. Rég túl vagyok én már az ilyen tévképzeteken, mint amiről te beszélsz Én már szerencsére elértem azt az állapotot, hogy nem az edzésért edzek, hanem, hogy használjam valamire
-
troller
senior tag
válasz Woodslave #79779 üzenetére
Nem tettél szmájlit, úgyhogy komolyan veszem.
Mondjuk most a cél 90 alá bemenni kb. 15% tzs-al.
A szörnyű az, hogy még így is erőlködnöm kell, hogy egy vacsora alatt ne lépjem túl a napi kalóriámat. Már úgy értve, hogy kb. a 3/4-ét igyekszem enni annak, mint amit szeretnék, édesség már vagy fél éve semmi, pedig imádom. A Colos Sanyi, meg aszondja, hogy 8 órában nem tud eleget megenni a szintentartáshoz...[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
-
mayday00
őstag
Spar-intersparban van most akciós tonhal konzerv. Töltő tömeg 130gramm, rendes tonhal törzs, nem ilyen nyesedék..HAME. Finom. 299/db.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Zola007
veterán
Na gyerekek, vettem egy 300 literes hűtőszekrényt.
Végre nem kell a kis 3,14csányi szocreál Lehel hűtőben kuporogni
Mehet a tömegelés[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz troller #79784 üzenetére
Tegnap például futottam 6 kilit, 3 sík terepen közepes intenzitással, 3 végig hegymenetben, ott teljesen elszállt a pulzus, 180 felett volt. Na most ezzel, meg a napi ide-oda mászkálással 4300 kcalt égettem. Ezt 3 étkezéssel esélytelen megenni, max akkor ha bevágok 3 dupla sajtos McRoyalt.
-
Radnix
senior tag
válasz kolosanyi #79791 üzenetére
Én most úgy érzem 2-ből is megoldanám, persze nem rizs és csirkemell kombóval
Első étkezésre valami nagy hambi szaftos brutál vastag közepesen átsütött marhapogesszel, alatta fölötte bacon, leöntve valami zsírszegény (min 30% zsírtartalmú szósszal) meg ugye a többi hambi kellék bele, mellé hasáb, majd amikor már jóllaktam ráküldenék fél liter különböző ízű fagylaltot egészen rosszullétig.
Valószínűleg a második kaja is ez lenne, csak utána irdatlan mennyiségű fánk a fagylalt helyett.update: az se lenne baj, ha a marhahúspogácsa sajttal lenne töltve, de legyen azért rajta még pluszban is sajt.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz troller #79784 üzenetére
Ja én is eatstop böjttel fogytam le aztán bejött a reggeli kihagyása. Erre a vasárnap hétfő esti tartóra gondoltam hogy hc..meg minden nap csak vacsi is kemény. Nekem 36 óra volt a leghosszabb amikor rájöttem hogy 22 óra után xarrá zabálom magam a másnapi ebédet viszont tudtam tartani. De a faxon fog éhesen aludni amikor úgy se néztem ki jobban
[ Szerkesztve ]
-
troller
senior tag
válasz pocokxx #79795 üzenetére
Vannak azért az én verziómnál kevésbé vadak, pl. a warrior diet. Én azért csinálom ennyire keményen, mert hajlamos vagyok a kicsi lazításból rögtön nagyot csinálni, ezért nem jó nekem pl. a sokszor keveset enni mer abból valahogy mindig sokszor sok lesz.
De ha tudsz kalóriát meg makrókat számolni és azt betartani, az a legjobb.Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
addikt
Két hete hoztam sört Pilzenből, aztán most edzés után bedobok egyet, ne poshadjon már meg. IIFYM szemlélettel csinálom ezt a sörözést most, mára beleszámolom a ch-ba.
-
-
addikt
válasz Woodslave #79798 üzenetére
Ja, de nekem a meló mindig közbeszól. Jövő hét után is mennem kell 3 napra Prágába, akkor max annyit tudok csinálni, hogy nem degeszre zabálni magam, de se edzés, se makrók számolása... Ezért nem szoktam engedni kis csalást sem magamnak, amikor tudom tartani, mert úgyis közbeszól az élet és fel kell borítani a menetrendet.
Az edzést is már tolni kell, hogy ne essen ki olyan sok. A jövő hetet már holnap el kell kezdeni, az azutánit meg már jövő hét szombaton, és így csak egy nap marad ki akkor... -
pocokxx
Közösségépítő
válasz Zola007 #79753 üzenetére
Azt hiszem kezdem érezni, hogy miért kell táplálék kiegészítő... Ez a fehérje mennyiség nagyon nehezen jön össze, ha napi kalóriát is tartani szeretném... Ma pl. 70et sikerült összehozni. Tejet nagyon szeretem, korábban napi 1l-t is képes voltam meginni, viszont elhagytam a diéta kezdetén. Nagy ostobaság lenne visszaszokni rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest