- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Tolok holnap képet passzolom mennyi lehet, igazából nem vagyok szar alkatú.
Másfél éve még 113kg is voltam 45-ős karral mellbőségem is sokkal nagyobb volt, igaz akkor 120ba gond nélkül toltam 4*10-et (most 80-90-el szériázok csak), az a durva most simán tartom ezt a 80-85 közötti súlyt, küzdősportokkal, csak gondoltam lejjebb megyek súlyban és úgy formálok majd ezért beraktam heti 2 kondit, meg ezt a reggeli bicózásokat de akkor nem rakom be a 2.-at estére, mert akkor a napi 2 bicózás faszság elég lesz az 1 is úgy unom mint a bűn, de már vagy 10-15 játékot kitoltam a telomon.[ Szerkesztve ]
-
mocsanisi
senior tag
válasz wertigo1984 #16596 üzenetére
6303. Rendben majd legközelebb csinálok egy félmeztelent, de aztán nem rárántani .D
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
szőröscica
addikt
Látom sokat írtatok, míg Belgiumban voltam. Nem olvasok vissza.
-
wertigo1984
őstag
válasz szőröscica #16607 üzenetére
hiztal-e, es hoztal-e finom belga csokit?
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
wertigo1984
őstag
válasz macikos #16461 üzenetére
En azt hittem mikor idejottem, hogy mindenki azert szekal teged, mert egy 130kg-os centrifuga testu fogynivagyo vagy, aki a gumicukrok legnagyobb ellensege, de a kepeket elnezve (megha 2009-es is), 2szer meggondolom, hogy mit irok legkozelebb. Bazzzzze hatalmas vagy!
Akkor hany kilo voltal ott a kepeken?(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
ForexGuru
aktív tag
"gumicukrok legnagyobb ellensege"
mé? nem igaz -
Zomb€€
őstag
válasz wertigo1984 #16611 üzenetére
Jól írtad, ezért is pusztítja őket rendületlen.
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
nepszter1
addikt
-
kovsol
titán
válasz wertigo1984 #16614 üzenetére
Persze pusztuljon éhen és neked majd adja oda a termelői ár alatt, hogy csődbe menjen az egész ágazat. Mielőtt ilyet írsz gondolkodjál már kicsit. Szerinted akik mezőgazdaság/állattenyésztésből élnek ők valami szeretetszolgálat tagjai vagy mi? Ettől ők most nem fognak meggazdagodni, csak megpróbálják kompenzálni az árakat, mert a kiadások nőnek. Gondolom te örülnél ha évről évre ugyan annyi pénzt keresnél, de a költségek nőnének.
(#16616) ForexGuru nálunk mezőgazdaságból él a család, így az ilyen hülye hozzászólások igen feltudnak húzni.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
ForexGuru
aktív tag
válasz wertigo1984 #16617 üzenetére
NINCS bocsánat!
viszlát
-
wertigo1984
őstag
válasz ForexGuru #16618 üzenetére
(#16619) Ijk : igazad van, csak kicsit túlreagáltam a dolgot nem így akartam, utólag jóóó de nagyon jó mélyre süllyedek szégyenembe Tudom mi az a kapálás, vidéki gyerek vagyok (szabolcsi)
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Kassadin
addikt
válasz wertigo1984 #16609 üzenetére
Senki sem szekálja(mert nem tudja meggyőzni), hogy a túlsúly nem egyenlő azzal, hogy izmos vagy.
Boxer001: Nincsen meló vagy mi van?
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
válasz Woodslave #16621 üzenetére
Azt hittem valami több száz forintokról lesz szó, mert akkor azért úgy elég sokan letennének a csirkehúsról is...
Jeah, ma már edzeni se tudtam menni (tudtam volna, de így nincs értelme), mert lebetegedtem. Köszönöm tesó. Kb. egy hétig tartottam magam, aztán csak elkaptam tőle. Nem baj, nem számít. -
nepszter1
addikt
Fogorvosnál voltam mondom fáj a fogam megnézte oké 3hét múlva adott egy idő pontot..
Csak addig úgy helyre jön magától nem ?
-
spammer
veterán
válasz nepszter1 #16624 üzenetére
Vannak, akik műtétre várnak éveket. Szerencsés vagy!
Amúgy meg milyen doki ez? Magándoki azonnal megoldja a dolgot, igaz, hogy meg is kéri az árát.
---
Csirkehús téma: eljön az idő, amikor jobban megéri majd tejsavót meg dzsámbót venni, mert olcsóbb lesz kilója Sajnos
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
tween
őstag
válasz God Vazzeg #16634 üzenetére
az más ... én nem húzatni akarok, tömetni, meg diszkós időkből maradt egy kissé letört fogam, azt kellene pótolni
-
spammer
veterán
Lehet, hogy "vótmá", mert régi, de nem baj.
"Sokszor látni a termekben csajokat minisúlyokkal edzeni. Persze, a nők gyengébbek, és ők nem is izomtömeget akarnak növelni, csak mozogni vannak ott. Meg hergelni a pasikat pinába vágó nadrágban. Mindenesetre ha nem fél kilós gumisúlyokkal csinálnák a gyakorlatokat, hanem nehezebbekkel, akkor sem kéne attól félniük, hogy reggelre farkuk nő és akkora karjuk lesz, mint vandamnak a Kickboxerban, mert a nők testében tízszer kevesebb tesztoszteron van, ami nélkül nem nő bazinagy izom. Sőt, a férfiak sem tudnak maguknak akkora izmokat gyúrni etrendkiegészítők nélkül, mint amekkorákat az ilyen testépítő magazinokban látni."
-
God Vazzeg
veterán
Nekem se volt biztos hogy ki kell húzni, én eredetileg megcsináltatni akartam, mert azt hittem le van törve egy része, de kiderült hogy a gyökér is ketté volt repedve, így elhalt, és gennyzsák alakult ki alatta, ezért volt egy enyhe nyomó fájdalom Hónapok óta így van, azt hittem nincs nagy baj, szerencsém volt hogy ki tudta venni, nem kellett szájsebészetre menni
-
tween
őstag
válasz God Vazzeg #16639 üzenetére
éppen ettől tartok én is, mert a töröttnél sokáig nem volt gond, de most érzek nyomást én is, meg érzékeny lett a hidegre melegre húúú a szájsebészetről a párom jut eszembe, mikor jött a bölcsesség foga.. igen ám, de a másik fog alatt, így beutalták a szájsebészetre kb. 6 hétre rá, addig donalgint írt neki a fájdalmakra a doki,ami meg kikészítette a gyomrát..mikor műtötték felvágta az ínyt elől,na ott nem találta a doki a fogat, így felvágta belül is, na onnan szedte ki az állkapocsból úgy,hogy épp maradjon a felette lévő egészséges fog... lett neki kívül belül varrás, meg 2 hétig lila arc,amire azzal viccelődtek, hogy tuti én vágtam be neki egyet
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #16639 üzenetére
köszi hogy megosztottad
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
törölt tag
-
spammer
veterán
válasz Woodslave #16647 üzenetére
Nem azért linkeltem, mert szentírás lenne
De ha hozzászokik a szervezet, hogy ritkán eszel, igyekszik majd minél többet elraktározni a bevitt tápanyagokból, hogy kihúzza, amíg újabb adagot betolsz az arcba. Leegyszerűsítve kb. ennyi.. Nyilván sok más dologtól is függ.
-
Boxer001
veterán
Unalmasak vagytok gyerekek. Inkább megyek lefekszem, rohadt betegség.
Aktív témák
Hirdetés
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest