Aktív témák
-
junhum
tag
Szerintem baromság nem számolni az edzés előtti fél liter kólával hisz ott van benne a koffein, ami kiváló edzés rásegítő és van benne szénhidrát is ami feltölt edzés előtt/közben!
Én még a szalámit néha variálom párizsival csak, hogy ne legyen egyoldalú a táplálkozásom!Leültem!
Your Workout Is My Warm-Up so Shut The Fuck Up And Train
-
Márk01
tag
válasz Woodslave #29632 üzenetére
"Két rendőr áll az út szélén és nézik,hogy egy ügyvéd megpróbál átkelni az út másik oldalára.Már majdnem sikerül,amikor érkezik egy teherautó és elgázolja.Aztán hatalmas fékezés,a teherautó visszatolat,keresztül az ügyvéden.Ez még megismétlődik néhányszor,majd végül elhajt a sofőr.Az egyik rendőr tűnődve odafordul a másikhoz:-Te Józsi,láttál már ilyen furcsa öngyilkosságot?
===============================================================
-
penene
őstag
válasz God Vazzeg #29661 üzenetére
Pontosan! A (vizes)zsömle gyorsabb protein felszívódású, a (tejes)kifli a laktóztartalmának köszönhetően lassú, ezért a kifli nem javasolt edzés utánra, viszont lefekvés előtt sokkal jobb!
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz God Vazzeg #29661 üzenetére
nem ezen megy el ne aggódj, hanem a genetikai korlátaimon :-)
(macikos szindróma nálam nem játszik...úgy nem akarok 50-es kart)http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
penene
őstag
válasz d!sCm4st3r #29664 üzenetére
Akkor elbaxtam és ezért nem fejlődöm. Köszönöm, hogy kijavítottál, teljesen újragondolom az egész testépítés fogalmát.
-
kovsol
titán
túl pihentek vagytok ma is
indulok edzeniMay the Force be with you!
-
d!sCm4st3r
csendes tag
válasz penene #29665 üzenetére
Ezt a hibát még helyre lehet hozni
Egyél Zsömjét kiflivel és ne törődjél semmivel Aztán majd jön a fejlődés a fokozott, egymást gyorsító hatásmechanizmus miatt--- Üdvözlettel: d!sCm4st3r --- Ha már írok egy privátot, kérlek vedd a fáradtságot és válaszolj rá! Köszönöm!
-
God Vazzeg
veterán
válasz d!sCm4st3r #29668 üzenetére
Ez megy aláírásba
-
d!sCm4st3r
csendes tag
válasz God Vazzeg #29670 üzenetére
Jól van akkor! De jogvédett Kérem érte a jogdíjat,ami egy 5KG-s Whey Pro
--- Üdvözlettel: d!sCm4st3r --- Ha már írok egy privátot, kérlek vedd a fáradtságot és válaszolj rá! Köszönöm!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Valaki felvilágosítana, hogy a waxy maize és a vitargo között mi a különbség?
Nézegetem a szénhidrátokat a myproteinen edzés utáni turmixba és a vitargo kb 2x-es áron fut a waxyhoz képest. Böngészem a fórumokat és hol egyikre esküdnek, hol másikra, hol az egyikre írják, hogy szarul oldódik, hol másikra.
Viszont árban nagyon nem mindegy.
less qq more pewpew!
-
mocsanisi
senior tag
Egy kis off. Az új generáció
KÉP"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
penene
őstag
Azt hittem Bá írt. Most jöttem rá, hogy nem.
Akkor viszlát! -
Woodslave
félisten
[link] direkt kicsinyítve
na megtöröm egy képpel (persze hogy hát - de ha Jojonak lehet )
és összekötöm egy kis estro blokk teszttel így kb félidőben, sokat nem érzek tőle, gyak. semmit, erősebb jelentősen nem lettem, hajam nem nőtt ki, ahogy a képen látszik derekam nem pucolódott le. Súlyom este 80 kiló, mostanában nem változik, de megyek tovább a fogyás útján, nem érdekel mennyire csoffadok össze (még ennél is jobban) de az úszógumit akkor eltüntetem, ha ez 5 éves terv keretében valósul meg. Igaz ennek a tegnapi 20 palacsinta nem használt, de diétás volt (azaz vízes, nerm tejes )
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Kelvin
őstag
válasz Woodslave #29642 üzenetére
"És naturál, legalábbis a bbtv-ben most úgy mondta ..."
Ja,..... facebookra felrakta a kúráit amit készülés alatt nyomott. Növihormon minden mennyiségben és amit el tudsz képzelni."A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Boxer001
veterán
Nem "mondod" komolyan, hogy ezt az ősrégi mondatot most hallottad először?
-
-
Woodslave
félisten
válasz Kelvin #29677 üzenetére
de ha már itt tartunk, akkor hogyan van az, hogy IFBB vb-n indult és nyert, ahol elvileg van doppingszűrés (igaz Jay Cutler is átcsúszik valahogy ) de egy hozzáértő elmagyasrázhatná hogy mi a helyzet, azon kívül hogy egy képmutató xar banda
-
HUNNIA1920
őstag
válasz Woodslave #29683 üzenetére
Szerintem úgy, hogy egy rendes dopping vizsgálat több százezer Ft - ba kerül. Gondolom minden résztvevőt nem vizsgálnak meg, csak véletlenszerűen.
A másik, hogy le vannak fizetve. Ha csinálnak is vizsgálatot, előre le van fixálva.Egyébként nagy baromság ez az egész. A legutóbbi BBTV - be is a Bunny játszotta az eszét, hogy a testépítők nem kokszolnak, meg dopping mentes pólókba feszeng. El kéne már fogadni azt a tényt, hogy aki sikeres testépítő akar lenni, annak igenis kokszolnia kell. Számomra naturál testépítőnek az számít, aki az étkezésen túl táplálékkiegészítőket alkalmaz az étkezése kiegészítéseként. Aki olyan szereket használ, ami nem tartozik bele ebbe a csoportba, az már nem naturál. Legyen az amatőr vagy profi.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
macikos
addikt
válasz HUNNIA1920 #29686 üzenetére
A legnagyobb gond a magyarországi IFBB-vel van a 2006-os "futóverseny" óta, nemde?
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #29684 üzenetére
Nincs semmi ilyesmiről szó...de nem gondoltam, hogy ennyire műveletlen vagy.
-
Woodslave
félisten
válasz HUNNIA1920 #29686 üzenetére
tehát az azon kívülhez sokat nem tudtál hozzátenni te sem
Mondjuk azért ránézésre ki lehetne szűrni pár embert (ahogy pl Molnár Petit is) és az ilyen "kirívóan" izmos (egy testépítő versenyről szólva ez elég komikus ) embereknél elvégezni bizonyos teszteket. (nem mintha ezt akarnám, de akkor hagyják már tényleg ezt a dopingmentes baromkodást )
-
HUNNIA1920
őstag
válasz Woodslave #29689 üzenetére
Ennyi erővel ránézésre ki lehetne zárni a SuperBody résztvevők 80% - át, mert ránézésre elütnek az átlagtól. Van néhány jóember, aki kipróbálja magát naturba, de általában ők szoktak a mezőny végén végezni.
Nem egészen a témához kapcsolódik, de ha rajtam múlana, akkor a kórházakba nem engednék be egy alkoholistát, egy kábszerest, egy dohányost és egy doppingost se. Persze itt most arra gondolok, hogy a káros szenvedélyéből adódóan kér segítséget. Utána meggondolná a sok taknyos, hogy érdemes-e kinyírnia magát. Ha meg nem tud fizetni, akkor meg közpénzből lássák el. A nagy ló****t.
A dopping szer legyen hivatalosan engedélyezett, de csakis saját felelősségre.
[ Szerkesztve ]
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Woodslave
félisten
válasz HUNNIA1920 #29691 üzenetére
az igaz, de az sb nem deklaráltan "dopingmentes" verseny (ahogy az IFBB vb ahogy tudom, de lehet nem jók az infóim)
-
G@ß!
őstag
"A dopping szer legyen hivatalosan engedélyezett, de csakis saját felelősségre."
Ja, és akkor mit írjanak majd a dobozokra?
Figyelem! Káros mellékhatásai is lehetnek a terméknek, mint pl. nem áll fel majd ezután a cerkád! meg ilyenek...
A káros mellékhatásai rá se férne, adnának hozzá egy könyvet...
Amúgy meg nem lehet tudni, hogy kinél mit vált ki. -
Jojo5
őstag
A dopping szer legyen hivatalosan engedélyezett, de csakis saját felelősségre.
Egyet is értek vele és nem is
Tipo16V: A végén a hangsúly azt kapnád amit venni akars
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Tipo16V
aktív tag
válasz mocsanisi #29673 üzenetére
szépszál legény
hétvégén voltam dikkóba, elvileg 500 ember volt...abbol mondjuk 250 lány...marad 250 fiú...szerintem én bennevoltam a 20legizmosabba, pedig nem vagyok se izmos, se nagy. Azt azért hozzá kell tennem, hogy szalagavató after volt szóval olyan 14-20 között lehettek az emberek, persze voltak nagyobbak is.
De ez engem nem zavar, mert legalább ha én megnövök, akkor is sok lesz a kicsi, és az jó nincs az, hogy minden 2. ember nagy...úgyhogy buzdítok minden 14-16 évest, hogy minden hétévégén igyátok magatokat hányásig, és heti 3doboz cigi minimum!!!
Jojo, G@B! mit számítana az, hogy engedélyezett lenne-e vagy nem? aki akarja ígyis megszerzi, és a kórházban sincs az, hogy roidos kötsög, nem látunk el
Mondjuk abból lenne jó, hogy legalább tényleg azt kapnád amit venni akarsz.[ Szerkesztve ]
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
cerkarobi
csendes tag
Ennek pont az ellentéte valósul meg, ha/és/amennyiben törvény, amely szerint börtönnel büntethető a terjesztése. 2011. januártól
-
Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs