Hirdetés

Aktív témák

  • BÁ Nutrition

    addikt

    válasz fLeSs #15077 üzenetére

    szerintem vagy teljessen remenytelen eset vagy ezen a teren genetikailag, vagy baromira tul sokat agyalsz ezen e teman(itt ez jon le legalabbis..) ne foglalkozz vele ennyit en azt javaslom. vagy tolj mar valami kurat es az atdob a holtponton:DDD
    pl az se volt normalis hogy naturalba 2007 elejen ugy befogyasztottam hogy nem tudtam belole felallni. meg ugy sem hogy 600 gr ch-t ettem, es sokszor 400 gr feherjet naponta. es megiscsak lerohadtam ahol voltam. egeszen julius kozepeig. akkor hazamentem es elso edzesen nyomtam 100ba 4et. aztan ket het mulva mar ment a 140. mostmeg mar kozel ket honapja dieta van es meg 170 korul nyomok!! es ugy hogy pl nem is edzek mar rendesen eleg reg ota. a dieta is azert van mert sok gyakorlatot nem tudok vegezni nagy sullyal. bicepszre csak kalapacsos megy es annyi.
    itt az ideje bevallalnod valamit
    de neked kell dontened. ez csak az en velemenyem. vagy lehet meg te is hiszel hogy naturalba miket el lehet erni. nezed a bbtv-t ahol mindenki izmos. akar voros zoli is lehet beloled csak kuzdeni kell... na ez az amit nem kell elhinni. tul sok megtevesztes megy ott az a baj.
    na mindegy. csak kibukott belolem :U

    youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Aktív témák