Hirdetés
- Vezetékmentes, hordozható és még monitor is? Erre gyűjt(ött) a VUELIM
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
-
PROHARDVER!
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Nem jön be neki, ennyi, de ettől még irdatlanul jó játék. Metan nem lepődnék meg a 90+-os értékeléseken.
Utolsó nap amúgy úgy voltam vele, hogy kicsit pvp-zek a sylvarimmal, aztán tudjuk mi lett belőle (feljebb pár kommentel). A végén még a charr engimmel is toltam egy wvw-t, eddig ez volt a legjobb. Itt már kijött a játék fő erénye, és nem csak az ment, hogy 5 négyzetméteren 200-an gyaktuk egymást. A vár előtt jó nagy volt a tér, nem is lehetett annyira közel menni, mert a katapultok folyamatosan szórtak minket, de nem volt olyan sok védő, szóval 15-20- perc alatt bevettük a várat.
Az eventek meg qrva jók, kész. Él az egész világ és a küldetések is ehhez igazodnak. Például a sylvarimmal elindultam felfedezni a Divinity's reach körüli megyét, nem semmi. Sajnos 25 körüli szörnyek voltak ott, de megpróbáltam ügyesen mozogni. A kentaurok ott lőttek katapulttal egy várat, bementem a várba, erre odarohan hozzám egy kislány, hogy segítsek kimenteni a mitudom én már kijét a kentaurok fogságából. Elfogadtam, de sajnos a kentaurok háta mögé kellett volna menni teljesen, esélyem sem lett volna természetesen.
Ezek a skill challengek is marha jók.
Új hozzászólás Aktív témák

- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Renault, Dacia topik
- Matematika topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Atomenergia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- X13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Workstation? Gamer PC? Netezős irodai konfig? YOU NAME IT!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben, Bontatlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest