- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tms+
aktív tag
És több helyen még előrendelői 80e Ft-os kedvezmény is van (Alza, Yettel) bizonyos feltételek mellett. Mondjuk örültem volna, ha még ütősebb áron hozzák be itthon új belépőként.
Én pár hónapig használtam Pixel 7-et, szerethető készülék volt, voltak benne apróságok, amik jobban tetszettek, mint a Galaxykban.
Nyilván nem tökéletes, de ilyen nincs is.
#61: Értem én, ha valaki az UWA kamerát használja és örülne ott is fejlődésnek, de személy szerint engem az sem zavarna, ha nem lenne rajta a mobilon és inkább 2 telefotót raknának fel. Sokkal hasznosabb nekem
#87: Ezen én is gondolkodtam, de nem hallottam róla semmit. Mondjuk nekem a 6 főverzió is bőséges, tekintve, hogy meddig marad egy-egy mobil nálam.
#94: Igen, a Samsung webáruházban kb. nem érdemes az alapárral számolni, mert gyakorlatilag mindig van valami akció, kupon, amivel le lehet nyomni legalább 10%-kal az árat.
Más:
Nekem is kevésnek érződik ezen az árszinten a 128 GB, még akkor is, ha valakinek elég. Vagy még olcsóbnak kellene lennie, vagy 256-ról indulni.A dizájn szerintem el lett találva, mondjuk a Pixelek mindig is tetszettek nekem.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest