Új hozzászólás Aktív témák

• tms+

aktív tag

válasz K82 #52 üzenetére

És több helyen még előrendelői 80e Ft-os kedvezmény is van (Alza, Yettel) bizonyos feltételek mellett. Mondjuk örültem volna, ha még ütősebb áron hozzák be itthon új belépőként. :))

Én pár hónapig használtam Pixel 7-et, szerethető készülék volt, voltak benne apróságok, amik jobban tetszettek, mint a Galaxykban.

Nyilván nem tökéletes, de ilyen nincs is.

#61: Értem én, ha valaki az UWA kamerát használja és örülne ott is fejlődésnek, de személy szerint engem az sem zavarna, ha nem lenne rajta a mobilon és inkább 2 telefotót raknának fel. Sokkal hasznosabb nekem

#87: Ezen én is gondolkodtam, de nem hallottam róla semmit. Mondjuk nekem a 6 főverzió is bőséges, tekintve, hogy meddig marad egy-egy mobil nálam. :DDD

#94: Igen, a Samsung webáruházban kb. nem érdemes az alapárral számolni, mert gyakorlatilag mindig van valami akció, kupon, amivel le lehet nyomni legalább 10%-kal az árat.

Más:
    Nekem is kevésnek érződik ezen az árszinten a 128 GB, még akkor is, ha valakinek elég. Vagy még olcsóbnak kellene lennie, vagy 256-ról indulni.

A dizájn szerintem el lett találva, mondjuk a Pixelek mindig is tetszettek nekem.

[ Szerkesztve ]

Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro

Új hozzászólás Aktív témák