- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
bod101 #35385 üzenetére
Mondjuk az egésztől függetlenül azt én sem értem, hogy miért jó az ezekben a BIOS-okban, hogy le lehet tiltani az USB-s cuccot, hogy ezt miért kellett külön menüpontba betenni. Én is mindig anyázok, amikor leülök egy gép elé, benyomok egy cd-t, aztán szomorúan konstatálom, hogy a bootolási sorrend persze rittig nem dvd-n van, újraindítom, bemegyek a bios-ba ahol persze gond nélkül turkálok USB-s billről, beállítom elsőnek a cd-met, ez nem jut eszembe, mert közben oltanak valamivel a telefonban, aztán amikor jön, hogy a cd-ről induláshoz tunkoljál enikejt elkezdem maszírozni, aztán anyázok ezerrel, hogy indíthatom újra emiatt megint... mert default-ba rittig le van tiltva, mert az az alapértelmezett, mi más. Én gyakorlati hasznát nem látom ennek a menüpontnak, csak szivat, de nagyon idegesítő.
-
fagy53
nagyúr
válasz
bod101 #35332 üzenetére
Nem, ez kifejezetten nem jó érték feltehetően valami nem stimmel a beállításoknál.
Egyébként az Everest különböző verziói nem mérnek egyformán, de az utolsók általában a Te procid és a RAM adataival kb 6-7000 körül hoznának, ha nem tuningolod a lapodban a RAM időzítéseit. ill. a hozzákapcsolódó késleltetéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- No Voice in the Galaxy
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASRock H81M-VG4 R2.0 LGA 1150 alaplap
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest