Hirdetés
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
wolf033 #3232 üzenetére
Kérlek, mutass referenciát az eladásaikról és a kvaterner szektorba való befektetéseiről.
Aztán majd meglátjuk.Callisto:
Attól, hogy egy tengelyen vannak, még nincs semmi. 1.) Az előző értékekből kikövetkeztethető a mostani értékek jelentése. 2.) A driver külön adja be a + és - értéket. Tehát teljesen külön kezelhető. Ha nem hiszed, nézd meg vezérlőpultban. Ott lesz, teljesen külön a kettő. Elérni meg te úgy éred el, ahogy akarod, én közvetlen a drivertől szoktam kérdezni, bár most, hogy olvasgattam MSDN-t, elég sok más módja is van. Főleg, ha event formájában nézed.
Amúgy, mint írtam, ha egy játékot xbox vezérlőhöz írnak, akkor kompatibilitási problémák lesznek egy névben is eltérő tengelyekkel rendelkező vezérlőnél... Jó esetben a beállításokban felismeri, rossz esetben meg tudsz majd fékezni, gázt adni meg nem.Úgy döntöttem, hogy a többibe is belevágok, és megy ki vitalapra:
"keress csak rá a doilogra" - "If you have a joystick or off-brand gamepad connected, the game will incorrectly assign an axis due to assuming the device is an Xbox style pad, and you'll spin around on the spot despite not pressing anything or using your mouse.
A simple, though annoying, solution to this is to simply unplug the offending device." - Steam fórum... Te vajon rákerestél? Mellesleg ha összeszedsz nekem 100 esetet, ahol ilyen probléma van, akkor...Amúgy tudsz nekem mutatni egy pillanatot, amikor az ujjad nincs rajta a bal joystickon?
Lássuk a referenciát!
"én - ellentétben veled - hajlandó vagyok bizonyítani." - nincs mit bizonyítani, mivel a M$ nem hívta vissza a szériát. Tehát a hibás darabok száma elenyésző. (Nem, ez most nem a 300 of 9 Iphone 6)
Érezted? Képzelted... Erről nem vitatkozok. (
)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Borderlands 4
- Linux felhasználók OFF topikja
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7 10th Gen, 4.90 GHz, 16GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő