-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz parandroid #52948 üzenetére
> Amúgy te tudod a családtagok mobilszámait fejből? Én a nejemét talán, de stressz-szituációban lehet, hogy a sajátomat sem...
Erre van egy jo sztorim. Kb. 15 evvel ezelott kimentem bringazni valahova a Harmashatar-hegy kornyekere. Nem tudni, mi tortent, de biztos, hogy fejreestem (eltort a sisakom) es eltortem a csuklomat is. A mobilom (jo oreg Alcatel 715) kijelzojet is betortem.
Nincsenek konkret emlekeim errol, mert kiesett az egesz, de tobbszor felhivtam az egyik baratomat telefonon ugy, hogy 1) nem voltam magamnal 2) a telefon kijelzoje nem mukodott 3) a telefon persze le volt zarva, szoval kijelzo nelkul kellett kioldani es utana meg fejbol tudni a baratom szamat. Aztan amikor felvette, akkor kb. nem mondtam neki semmit, o kezdte el kerdezgetni, h mi van, en meg mondtam, hogy passz, fogalmam sincs utana amikor ujra felhivtam, akkor meg nem emlekeztem arra, hogy mar beszeltunk... ezek utan valaki ram talalt (egy masik bringas), es lebringaztunk terepen a hegyrol a korhazba, fel kezzel..
> De mást mondok: Mo-n kb 100.000 ember jár el több-kevesebb rendszerességgel futni. Ebből az elmúlt 10 évben egyet erőszakoltak, és öltek meg, ami statisztikailag nem sok, emberileg megengedhetetlen. Ha lett volna az óráján/telefonján egy pánik-gomb (ami a mai napig teljesen felfoghatatlan számomra, hogy miért nem automatikus feature), akkor van rá némi esély, hogy még élne.
En azt gondolom, hogy a 100%-os biztonsag kergetese az elet megrontoja.
> Nekünk a családban mindenki folyamatosan meg tudja nézni a mobil alapján, hol vannak a többiek, ezt meg is értették, el is fogadták, és mindenki biztonságban is érzi magát emiatt.
Ez meg foleg, no offense de ez kb. a helicopter parenting definicioja, rengeteg pszichikai kart okoz ez hosszutavon mindenkinek (foleg a gyerekeknek), errol tomegevel van mar irodalom.
while (!sleep) sheep++;
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest