- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
becherovka82
újonc
Sziasztok!
Én augusztus vége óta nyüstölöm ezt a gépet. Nem vártam csodát természetesen. Ami nagyon zavar, az a Wifi gyengesége. Csak akkor hajlandó használni, ha kb 2-3 méteres körzeten belül vagyok vele. Az alvó módban csak ritkán működik, szinkronizálás gyakorlatilag lehetetlen, illetve mire magához tér és csatlakozás után észleli a netet, az átlag 5 perc. Lehet, hogy csak az én példányom ilyen gyengusz, nem tudom. Az már más kérdés, hogy a gyorsasága is hagy kívánnivalót maga után, ha már három dolog fut véletlenül egyszerre (pl, FB, böngésző, levelezés) már komoly instabilitásra kell számítanom. Ezt mondjuk még tudnám kezelni, ha nem azon kéne imádkoznom, hogy legyen net.Szal részemről ez lassan cserélős lesz. Kíváncsi vagyok, mennyiért fogom tudni odább passzolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iOS alkalmazások
- Elektromos autók - motorok
- Call of Duty: Warzone
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest