Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Mi5i
aktív tag
válasz
fudi2002
üzenetére
Én pl. azt, és még nem is hinnéd milyen sokan, akik megelégedéssel használják. És? Most minden nap írjam be és erről győzködjek mindenkit? Én is olvastam sok mindent, ha mindent figyelembe akarnánk venni, akkor a végén mindig arra jutna az ember, hogy inkább ne vegyen semmit, az a legtutibb. De Te legalább döntöttél és rendeltél is, nem csak lehúzni érkeztél a topikba, manapság már ennek is örülhetünk

Btw nem sikerült leállni ahogy látom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
fudi2002
üzenetére
De, Vertex 2 tulaj voltam, aztán az megadta magát, vettem helyette Vertex 3-at, aztán még egy Vertex 3-at. Tavaly a CAD-es konfigomat eladtam, de mivel úgy hirdettem meg, hogy aki egy összegben, kp-ban fizet, annak adok ajándékba egy Vertex 3 240G-t (nyilván nem irodai PC árkategória volt a gép). Mivel megvették, így mindkét Vertex 3-asom elment.
Rendszernek meg a Samu 470 teljesen jó, úgy mond próba jelleggel vettem. Melómból adódóan szinte adott SSD megjelenésével egyi dőben vehetnék sok típust, de én kivárok, a Samut is jó fél évvel a megjelenését követően vettem meg, miközben megjelenése óta pakoltam gépekbe.A Revokkal sincs gond, inkább a deszkákkal, amibe teszik, sokszor ész nélkül. A Revoknak 4x-es PCIE 2.0 kell(van olyan is, aki a rövid PCIE 1.x-esbe dugja, mert azt hiszi, hogy mivel rövid a revo csatija, akkor oda kell dugni). Na most az a probléma a deszkákkal, hogy a 16x-os PCIE portok nem minden deszkán tudják a 4x sebességet. 1/8/16x általában és oda dugják a revot. Hát nem oda kell, hanem ha van akkor a külön 4x-es portba, vagy abba a 16x portba ami a 4x-est is támogatja...
Aktív témák
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- PC bontás - Fractal Design ház, CM 750W, WS C422 PRO, Xeon W-2125, 128Gb, 6Tb SSD, 1050Ti
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)