Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Házimozi belépő szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Tudtok valami jobb minőségű "állatos" filmet. Olyanokra gondolok ahol valamilyen rémisztő állatok gyilkolásznak.
Pl óriás pókok mérges pókok óriás krokodil óriás kígyók stb. Sajnos rengeteg gagyi minőségű van de van pár korrektebb mű amiket még régen a tv-ben láttam de mára egyre se emlékszem.
-
kmisi99
addikt
A Hobbit Gagyi 3D Cinema City
Kb fél-1 óránál úgy voltam a filmnél hogy ez egy nagy csalódás hót szar lett minek ültem be. Most meg már meg vagyok őrülve hogy mikor jön ki DVD-n sőt majdnem megint elmentem moziba megnézni. Fantasztikus alkotás hozza a gyűrűk ura színvonalát és még talán jobban is bejön. Egyedül a 3D vel volt bajom de az is azért mert szar a szemem így rosszul látom, másrészről meg nem imax hanem a gagyi féle 3D volt. Bár még imaxet nem láttam de azt tudom hogy mozi után elmentem a media marktba és az ottani 3D-s tvken sokkal brutálabbul előjött a 3D mint a moziba.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- PlayStation 5
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest