- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AI a játékokban és azon túl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Én pl a fantasy miatt nézem. Ha abból a szempontból jó, akkor kevésbé zavar, ha maga a film nem a legjobb. A Doctor Strange okkal kedvenc. Jó, ez nem teljesen igaz, mert a Thor is fantasy, mégse tetszett és már gyerekként is gyengének éreztem. Nehéz megmondani melyik és miért tetszik vagy épp nem, de ez kevésszer múlik azon, hogy mennyire intellektuális a film.
FoxiestFox: tetszik az a megfogalmazás, hogy "árkád", jól ráillik. (Ilyesmire gondolhatott Scorsese, mikor azt mondta, hogy ez nem "mozi"). De a kifinomult ízléssel aligha jó ötlet szembeállítani.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
félisten
Nem akartalak megbántani ezzel, de úgy gondolom az talán vitán felül áll, hogy a marvel filmek egy tiniknek szánt, s ezen belül is kifejezetten árkád megközelítése a képregényes univerzumnak, tehát felnőttek közül jellemzően nem a kifinomult filmes ízléssel rendelkezők keresik és igénylik.
Én pl a Watchmen-megközelítést igényelném, de ahogy hollywood kinéz, arra várhatok...
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)
- Apple notebookok
- Ukrajnai háború
- Gitáros topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...