Hirdetés
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Protezis
őstag
A k@rva büdös isten f@szát, abba, aki megcsinálta ezt a köcsög b#&@> oprendszert.

Bocsánat, de hogy ebben semmi logika nincs, az is biztos. Odamegyek, hogy nem telepítse a Grubot (ugye jól mondom? a bootkezelőre gondolom) Bejön egy ablak, hogy ha nem telepíti a bootkezelőt, akkor egy floppyra lesz szükségem, hogy elindítsam a rendszert. Mondom király, ez kell nekem. Megyek tovább, stb, kiválasztom a telepíteni kívánt csomagokat, elkezdi telepíteni. Itt már gyanús volt. Végigmegy, azt mondja indítsam újra. Na itt lettem ideges, mert semmi floppyt nem kért, hogy majd tudjam arról indítani a renccert. Persze most nem tudom elindítani a linuxot. Direkt elolvastam ott bal oldalon mindent, egy darab szót nem ejtett erről a lemezes indításról.
Hogy tudnék csinálni ilyen flopeszt?
Ja, már a partícionálással is gondok voltak, auto-val nem tudta megcsinálni a bénája. Aztán elolvastam a helpet, és sikerült csinálnom egy /-es meg egy swap partíciót. Hogy ez miért nem ment neki??
Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gyúrósok ide!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- VR topik
- BestBuy topik
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest