Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
alapz@j
tag
Jó ideje használom már a Far-t, sok hasonló (GUI és konzol-alapú is) kipróbálása után ezt találtam és találom a mai napig a legjobbnak. Két dolgot szem előtt kell tartani: a
a Far-t oroszok fejlesztik, így a dokumentáció egy része és a support szinte 100%-a csak ezen a nyelven elérhető, illetve b.) a Far - pl. a TC-vel ellentétben - hardcore cucc, azoknak tud a legtöbbet segíteni, akik hajlandóak megtanulni szinte minden részletét. A blogomban próbálkoztam ilyesmik bemutatásával, bele lehet nézni.A Far mellé kötelező: ConEMU
Egy direkt a Far-hoz fejleszett terminálprogram, félelmetes képességekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- BestBuy topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Tudományos Pandémia Klub
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Őskoczka
- OLED monitor topic
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
a Far-t oroszok fejlesztik, így a dokumentáció egy része és a support szinte 100%-a csak ezen a nyelven elérhető, illetve b.) a Far - pl. a TC-vel ellentétben - hardcore cucc, azoknak tud a legtöbbet segíteni, akik hajlandóak megtanulni szinte minden részletét. A blogomban próbálkoztam ilyesmik bemutatásával, bele lehet nézni.