- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- DUNE médialejátszók topicja
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
eattila
őstag
Nincs ebben semmi krízis. Se meleg nem volt, se sokat nem ettem elotte. Meg egesz heten faradt voltam. Tegnap is. Szoval nincs ebben csoda vagy misztikum.
Evente kb 1x iszok egyszerre tobb alkoholt. Azon kivul nem. Nem is hianyzik. Sportolnom kene, mert hizom.
Asszony 7 evvel fiatalabb, szoval se kabrio, se motor nem kell.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
Bujdy81
aktív tag
Nem is mondd! Amikor vettem az MR2-t, ismerős vett egy MX-5-öt.
Aztán mikor már két gyereket Kellett oviba hordania, akkor lecserélte - asszony nyomásársa is - egy családi, azaz nem két személyes Mégane-ra. Szóval vett egy 265 lóerős Mégane RS-t!
A gyerekek őszinték és érzik a chi-t, az tuti! Lányaim szerint az MR-2 volt a vicces autó, amit sajnos apa "eltört". Az ő gyerekei szerint is az MX-5 a vicces autó, a Mégane RS pedig a szörnyeteg.
Most vett megint egy MX-5-öt (NB) és a Mégane megy a háztól. Munkába járósnak vesz egy 1,6-os dízel Octaviát. A családi Toyota Verso mellé.
Gondoltam, lehet, én is vehetnék egy játszós autót harmadiknak. Aztán átgondoltam, hogy az NB kb. kevesebbe került, mint amennyit brignára költöttem, szóval kb. van!
Meg az MX-5-től nem is fogynék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
- Gamer PC RTX3080 AMD Ryzen 7 5700X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest