Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Valami baja van a tápomnak
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Pakliman
üzenetére
Szia!
Még mindig nem egészen értem. Nem azért teszed ki a választógombot, hogy a user válassza ki a megfelelő opciót?
Azt, hogy a listát megváltoztató parancsgombra ne tudjon kattintani, elérhető azzal, ha az arra vonatkozó Click esemény végén inaktíválod a gombot.
A választógombok eseménykezelését pedig a saját osztályában tudod megoldani.
Én úgy látom eddig, hogy a dinamikusan létrehozott vezérlők eseménykezelőit nem lehet beindítani makróból, viszont az eseménykezelőket megírhatod az osztályhoz tetszésed szerint.
Ahogy Pá fórumtársnak írtam, esetleg megoldható lenne az esetek számának megfelelő vezérlő létrehozása előre és a helyzetnek megfelelő kezelése.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50