Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Bandit21

addikt

válasz salazol #7 üzenetére

Nem hinném bár találkoztam már én is ezzel de tényleg csak annyi volt h gép bekapcs és icq meg chat meg winamp hát ha ezek vmelyike ilyenre képes akkor kivágom az egészet az ablakon...

• Bandit21

addikt

válasz vzzoli #5 üzenetére

Ez is lehet, vmi 16-os verziószámú BIOS van hozzá akkor (2003 aug.) ez volt a legújabb de most van már 19-20-as is csak mivel panelban lakom nem igazán bízom az áramszolgáltatásban... Most a héten viszont amikor belekerülnek a hűtők
    akkor a szervízben majd megkérem őket h 1 szünetmentes táp segítségével frissítsék... De ez akkor is gáz még 1 gyári hűtőtől is, most zenehallgatás + ide írogatás mellett 50,5fokos. Ahhoz képest h 1 batár Chieftec házban van 1 előlapi befújó meg 2 hátsó kiszívó házventivel... Vagy az érzékelő vagy a BIOS szar vagy rosszul rakták össze de vmi nem jó itt. Eddig azt hittem h félremér de azért csak úgy fölmegy 70 fokra (48+22fok! majd 50% hőnövekedés) :F

• Bandit21

addikt

válasz smk #2 üzenetére

Ha augusztus óta nem lenne semmi baja akkor nem paráznék...
    A ventit azért adták ide a F*FO-ba h ha már megjött legyen nálam de a gari csak akkor marad ha ŐK rakják föl és addig bontatlanul van nálam. (több cuccot rendeltünk még nem jött meg mind addig) Szóval...? De azért köszi!

Amúgy azóta ablakot becsuktam ventit elszedtem, próbáltam generálni az előbbi helyzetet Icq ''be'' írogattam annak aki ottvolt, közbe Winamp meg egy kis sandra mem bench fölment 50-re de aztán vissza is ment 47-48ra a szokásosra... Akkor ezzel most mi van?

[Szerkesztve]

• Bandit21

addikt

Üdv mindenkinek azthittem lefordulok a székről, 2 órája kb ICQ-zgatok barátnőmmel meg 1 haverral közbe megnéztem pár oldalt és ennyi. Neki akartam fogni 1 kis mem-tesztelésnek ezért előtte alapon megnéztem sandra mem bench-et. (azért tesztelgetek mert már ittvan a zalman 7000alcu csak még nincs fölrakva és ehhez szeretném tudni előre h mit bír a cucc.)
    A LÉNYEG
    Ha már a sandrában járok megnézem a sís summary-t és ott látom h a PROCI 70 FOKOS!!! megnézem az AbitEQ-ban ott is annyi... rastart bios pc health status ott is annyi... semmi háttérprogi semmi más...
    A Gép egy IC7 dobozos P4 2,4C-vel volt már hajtva de csak kipróbálás miatt 1 hónapja 270FSB-n de az annyi is volt...
    Most így rögtön házoldala le ablak rányit 30cm-s szobaventi odanyom le is ment szép lassan most már 40,5 fok nál jár. Szép lassan félfokonként ment le 5 perc alatt. Alapból 47-48-at szokott mutatni. Ha terhelem MAX 55-58-at DE 70???
    Mi a túró lehet vele? Babrálni nem akarom a procihűtőhőz nem nyúltam nem emeltem SOSE a feszültségét NEM ÉRTEM? Kapcsoljam ki és holnap szervíz? Vagy ablak becsuk venti elvesz rastart és nézzem meg h megint megcsinálja-e? Vki plíííz gyorsan segítsen!!!

Aktív témák

Hirdetés