Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz Immolatiel #6 üzenetére

Pedig szerintem etalon az Inquisition kamera-, és karakter kezelése RPG fronton. Szinte bármilyen módban lehet vele bármit csinálni, ami épp kényelmes, vagy amilyen hangulata van épp az embernek (egyedül first-person állás nincs). Kár, hogy azt kukázták. :U
    Na jó, egyetlen gond mégis volt vele: a ló nem futott gyorsabban SHIFT-el, csak kapott a képernyő egy motion blur effektet, mint ha gyors lenne a mozgás, de ezt az apróságot szerintem nem fájt volna javítani közel 10 év alatt. Amúgy pedig mindkettő Frostbite-os, tehát erre sem lehet hivatkozni, hogy miért nem az Inquisition kamera/harckezelését tuningolgatták tovább.

Az Inquisition-el ellentétben szerintem nem rendelem elő, hanem veszek majd egy hónapnyi EA Play Pro előfizetést, hogy kipróbáljam. Nehéz elhinni, hogy tényleg kész van, és nem kell fél éven át patch-ekre várni, mígy tényleg megüti egy végeleges ~90% készültséget.

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák