- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigriske
tag
valaki tudna segíteni?
-
tigriske
tag
-
tigriske
tag
DVDFab a pontos neve a programnak. Igen az enyém, a Rémrendes család-ról van szó.Csak azért akarom lementeni,mert nagyon sokat nézzük,és kölcsön akarom adni a mentést.Az eredetire meg vigyázni akarok.
Szóval a DVD Decrypter-el nem tudom lementeni a lemezt,csak a Fab-al.
Mivel tudnám tömöríteni? -
tigriske
tag
DVDFabDecrypter progival leszedtem a cuccot a lemezről. kb. 7 GB anyag volt,de úgy állítottam be,hogy 1 lemezre mentse le,tehát a progi által felajánlott kétfelé szedést nem fogadtam el.Sikerült is megcsinálnom,csak az a gond,hogy nem tudom letömöríteni
1 lemezesre az anyagot mert hibát ír ki a tömörítő. A CloneDVD el sem indítja, a DVD2ONE pedig a tömörítés végén jelez hibát,ezért nem tudom megírni a lemezt.Próbáltam még a DVDShrink-et ,de nem engedi betölteni a file-okat.
Lécci valaki segítsen,hogy ilyen programmal tudom tömöríteni úgyhogy kitudjam írni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest