- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jucye
tag
Köszi az infót, megtaláltam én is ezt a címet. Meglátogatom majd őket.
A tetőn mért jelet a szerelő, azt mondta, hogy az kiváló. Az aljzatot még én szereltem be (Legrand), de a jel ugrálása akkor sem változott, amikor még csak F csati lógott a falból.
Megpróbálok szerezni egy normális szerelőt, hátha ő kétszer mér...

-
jucye
tag
Éreztem én, hogy gond lehet... A levezetés nem rossz, mivel a szerelő legalább azt megcsinálta. A falban meg lett csinálva felújításkor a kábelezés. Igaz nem a legjobb minőségű volt a kábel.
A lakásba bejövő résznél van egy toldás (2 F csati között), aztán már csak a fali dugó és a vevő egységnél alkalmazok sztenderd kábelt.
Yagi antennából melyiket lenne érdemes felszerelni? Asszem 35-40 km-re vagyok az adótól.
Itt Miskolcon még egy normális antenna boltot sem tudtam találni.
-
jucye
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Van egy lepke antennám (erősítő nélküli) Miskolc belvárosában. Tokajra nem lehet rálátni, mert betakar egy emeletes ház, viszont az antenna árbócon a tetőn van.
A vevő egységek egy Pinnacle 340e (USB-s) és egy nóném dvbt usb dongle (ITEch).
Erősítővel még az analóg jel sem jött le, minden zavaros volt. Az antenna szerelő elpöcsölt vele egy napot, de nem tudta életre kelteni a digi adást (fingom nincs, hogy értette-e hozzá egyáltalán).
A Pinnacle jó időben veszi a 63-as csatornát, de a 68-asnál csak ugrál a jelerősség. A noname cuccos 10%-nál többet nem vesz, semmilyen jel sincs akkor sem ha a 340e veszi a 63-as csatit. A jelszint szinte folyamatosan ugrál.
Szerintetek mi tévő legyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann