Új hozzászólás Aktív témák
-
jucye
tag
Köszi az infót, megtaláltam én is ezt a címet. Meglátogatom majd őket.
A tetőn mért jelet a szerelő, azt mondta, hogy az kiváló. Az aljzatot még én szereltem be (Legrand), de a jel ugrálása akkor sem változott, amikor még csak F csati lógott a falból.
Megpróbálok szerezni egy normális szerelőt, hátha ő kétszer mér...
-
jucye
tag
Éreztem én, hogy gond lehet... A levezetés nem rossz, mivel a szerelő legalább azt megcsinálta. A falban meg lett csinálva felújításkor a kábelezés. Igaz nem a legjobb minőségű volt a kábel.
A lakásba bejövő résznél van egy toldás (2 F csati között), aztán már csak a fali dugó és a vevő egységnél alkalmazok sztenderd kábelt.
Yagi antennából melyiket lenne érdemes felszerelni? Asszem 35-40 km-re vagyok az adótól.
Itt Miskolcon még egy normális antenna boltot sem tudtam találni.
-
jucye
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Van egy lepke antennám (erősítő nélküli) Miskolc belvárosában. Tokajra nem lehet rálátni, mert betakar egy emeletes ház, viszont az antenna árbócon a tetőn van.
A vevő egységek egy Pinnacle 340e (USB-s) és egy nóném dvbt usb dongle (ITEch).
Erősítővel még az analóg jel sem jött le, minden zavaros volt. Az antenna szerelő elpöcsölt vele egy napot, de nem tudta életre kelteni a digi adást (fingom nincs, hogy értette-e hozzá egyáltalán).
A Pinnacle jó időben veszi a 63-as csatornát, de a 68-asnál csak ugrál a jelerősség. A noname cuccos 10%-nál többet nem vesz, semmilyen jel sincs akkor sem ha a 340e veszi a 63-as csatit. A jelszint szinte folyamatosan ugrál.
Szerintetek mi tévő legyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Chrome
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Robogó, kismotor
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest