- ASUS blog: válassz céljaidnak megfelelő monitort!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jucye
tag
Köszi az infót, megtaláltam én is ezt a címet. Meglátogatom majd őket.
A tetőn mért jelet a szerelő, azt mondta, hogy az kiváló. Az aljzatot még én szereltem be (Legrand), de a jel ugrálása akkor sem változott, amikor még csak F csati lógott a falból.
Megpróbálok szerezni egy normális szerelőt, hátha ő kétszer mér...
-
jucye
tag
Éreztem én, hogy gond lehet... A levezetés nem rossz, mivel a szerelő legalább azt megcsinálta. A falban meg lett csinálva felújításkor a kábelezés. Igaz nem a legjobb minőségű volt a kábel.
A lakásba bejövő résznél van egy toldás (2 F csati között), aztán már csak a fali dugó és a vevő egységnél alkalmazok sztenderd kábelt.
Yagi antennából melyiket lenne érdemes felszerelni? Asszem 35-40 km-re vagyok az adótól.
Itt Miskolcon még egy normális antenna boltot sem tudtam találni.
-
jucye
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Van egy lepke antennám (erősítő nélküli) Miskolc belvárosában. Tokajra nem lehet rálátni, mert betakar egy emeletes ház, viszont az antenna árbócon a tetőn van.
A vevő egységek egy Pinnacle 340e (USB-s) és egy nóném dvbt usb dongle (ITEch).
Erősítővel még az analóg jel sem jött le, minden zavaros volt. Az antenna szerelő elpöcsölt vele egy napot, de nem tudta életre kelteni a digi adást (fingom nincs, hogy értette-e hozzá egyáltalán).
A Pinnacle jó időben veszi a 63-as csatornát, de a 68-asnál csak ugrál a jelerősség. A noname cuccos 10%-nál többet nem vesz, semmilyen jel sincs akkor sem ha a 340e veszi a 63-as csatit. A jelszint szinte folyamatosan ugrál.
Szerintetek mi tévő legyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged