-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
Sosem halunk
megbe.
KETTŐ napot kellett várnom, de nagyon korrekt volt a srác jsp-ről. Snipeoltam egy 15 EDs, 2 ar-es Shadow Bowtotot 15 fg-ért, de a várás miatt levitte 10 fg-re. Ami ultra baráti ár... Keressetek rá lhc-n hasonló árakra... Srác direkt megkérdezte, hogy biztos ezt akarom FAITH-nek? nem fog hiányozni a bow skill GMB-ről? Felvilágosítottam az újdonsült tudásommal (KÖSZI WM2!), miután átadta a bowtotot. Szerintem nézhetett.

ÉÉÉÉÉÉS... 12

No, nem baj! Megvan végre!
Eth War pike pride és nálam a fanaticism... Ahhh nerdgasm!

(Most multishotolok, bocinál sztem hatékonyabb, de strafe a zalap!)
Most mehet a dili (Lo rúnáért a forti miatt) a kék vambraces-ek után! Komolyan, napok óta figyelem, deka sem esik... Kénytelen leszek levinni a "loot figyelő" szemeimet Magic Chain Gloves/Heavy Bracersekre, jól... ehhhh
Mivel ezt az osztályt nem lehet vendorozni, ha jól értesült vagyok... Lehet inkább gamblezek, komolyan.Merc: Eth war pike pride, Leviathan és vamp gaze (ezt likasztani kéne 15ias jew miatt) ... Azért bírja.

Levit sztem lecserélem egy eth 3os valami nehéz páncélra és mehet trecsöri bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi