Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
Matyó83
tag
Köszi mindenkinek...!!!
-
Matyó83
tag
válasz
SSJPeter #39613 üzenetére
értem.
Nálam most ezek vannak: nerves of steel van + weapon master + unforgiving.
Érdekes... most beraktam a ruthlesst a nerves helyett.. meglátjuk...
Köszi.Az a bajom még a barival, hogy ez sem "üt" nagyot.. 14K-16K a dmg-em... 1550strength mellett.. mondjuk nem volt még keret jobb fegyókat venni...
Köszi azért, majd próbálkozom, hogy mit érdemes használnom... -
Matyó83
tag
Köszi..
Barbárnál mik a jó passzív skillek? -
Matyó83
tag
Mi az a WOTB? nem találom a topik elején a leirását..
-
Matyó83
tag
válasz
Franklin #39584 üzenetére
Na igen... sejtettem, bár szinte mindenemen van valami olyan ami a resire ad + dex-re... az a baj, hogy párommal 2-en toljuk és a kassza meg egy...igy nehéz farmolni...
Nekem van 3 acc-om, meg páromnak van 2...mindet tápolni nehéz 1 kasszáról..
A csimmán csak olyan van ami a többin.. movespd nincs.nem is figyeltem, hogy van ilyen.) A kritikálosdit sem figyeltem...
(szar az angolom és igy baromi nehéz egy angol játékkal előre jutni. Szótárazni szoktam gugliban...) Mondjuk átraktam németre, mert az jobban megy, de az sem tökéletes, ott meg asszonykámat szoktam zaklatni emiatt..
-
Matyó83
tag
222-re tudtam felpumpálni a resimet, és megtaláltam a passzív skill-t is.
Ennyi pénzem volt most. Majd farmolok, aztán meglátom...de 5-600-at, honnan akasztok le resinek...
Köszi srácok! -
Matyó83
tag
-
Matyó83
tag
Hali!
Van egy kis gondom a játékkal. Nem túl jó az angolom,ezért megkérdem az anyanyelvemen... Monknak (meg úgy általában a karaktereknek),hogy lehet/mivel lehet növelni az ellenállását az elemi dolgok ellen? Inferno szinten cummantok akt2-ben, és azok az enemik akik tüzet finganak kb 3mp alatt leölnek.illetve a színes elit figurák is ennyi ideig ölnek csak... A dmg-em 13-4K a def-em meg 4-5K. Az elemi védelmeim 130-160 között vannak...valami segítséget tudtok adni?köszi. Matyó -
Matyó83
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de D3-as a problémám... Remélem tud valaki segíteni.
Az a szomorú helyzet állt elő, hogy eladtam a telefonomat amin volt authenticator. De elfelejtettem kikapcsolni, mielőtt eladtam volna a telómat. Namármost, vettem az újat és feltoltam rá a progit, de ugye azt "pároztatni" kell az accountommal, ami ugye a régi autentikátor volt, és az újnak más az azonosítója (az az eu-xxx...szám). Tudja valaki esetleg, hogy hogy a nyavajába tudom ezt átállítani a mostanira? Vagy esetleg egy support címet adhatna valaki a Blizzhez..Szerettem volna picit darálni, de nem tudok belépni az autentikátor miatt...
Előre is köszönöm!
Üdv: Matyó
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Reklámblokkolók topikja
- YouTube
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Láncfűrész topik
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- További aktív témák...
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest