- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
''sorcsapos hulyeseg egyaltalan nem erdekel''
latod, en nem irtam hogy hulyeseget irtal, pedig kis hijan ertelmezhetetlen hulyeseget irtal, akarhova is raktad a kezed gepeles kozben -gondolom a monitor ele es ezert nem tudtad elolvasni amit irtal. amugy nem veszem sertesnek a hozzaszolasod, mert te nem tudsz engem megserteni.
azert segiteni megprobalok, mert a szocsatabol nem lesz amoba
1) ''Hogy lehet egy (grafikus) vonalat húzni a form-on?''
2) ''Ugy ertetttem, hogy grafikusan (form viewerben) látnám, hogy mit csinalok.
(amobaval probalkozok);''
amikor elotted van a delphi a formokkal meg menukkel azt hivjak design-time-nak. amikor a programod fut azt hivjak runtime-nak.
vonalat huzni a formra runtimeban ugy lehet ahogy valaszoltak neked ket oran belul az elso kerdesedre. probald jutilajzolni a gorditosavot.
amikor azt mondod hogy 'latni akarod' a 'form viewerben' es hogy 'amoba' akkor arra irtam hogy design-timeban nem lehet vonalat huzni, hanem probalkozz a shape objektummal esetleg.
az, hogy egyszeruen bakapcsolsz valamit a delphiben es attol hirtelen tudsz (idezlek) 'vektor graphics'-ot hasznalni a 'form viewer'-ben es amobat irni, olyan sajnos nincs beleepitve a delphibe alapallapotban.
ha elmondod milyen erofesziteseket tettel ez ugyben idaig es hol akadtal el, akkor talan tobben, tobbet es jobban tudnanak neked segiteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Filmvilág
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- BestBuy topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Autóhifi
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest