- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Nyomtató topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
WonderCSabo tanácsára még itt felteszem a kérdésemet:
Közületek valaki próbálta a módosított Drivereket Xp-n? Mert nálam, igaz U2312HM-nél nem megy. Win7-en kipróbáltuk, ott ok, de Xp-n nem akar összejönni. A driver feltelepítve, a gép újraindítva, és semmi. A rendszerben látszik rendesen.
Valakinek esetleg ötlete? (A Win7-re váltáson kívül
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
zoleeno1
veterán
válasz Faterkam #4001 üzenetére
Nem megy XP alatt. Egyet tudok javasolni: váltson W7-re
(egyébként sem értem 2012-ben ki az (és főként mi az oka), aki még XP-t használ... )Nem szóltam, most esik le, hogy már SSD topikban is próbáltunk meggyőzni W7-ről, ezek szerint sikertelenül
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
Faterkam
addikt
válasz zoleeno1 #4004 üzenetére
Leírtam már párszor, azért mert amire én használom, arra épp elég ez is. (FF, Excel, Word, Paint, jegyzettömb) a melóhoz ezek kellenek, ehhez elég volt az Xp is bőven (meg a megszokás).
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
franc0
őstag
válasz Faterkam #4005 üzenetére
Öcsém is ilyen volt, fél évig baszogattam, hogy tegyen fel 7-et. Beszereztem neki egy originalt, az is hónapokig feküdt az asztalon bontatlanul.
Az egyik reinstallnál végül rászánta magát, azóta többet XP nem járt a gépen...[ Szerkesztve ]
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
-
Sir Riccio
addikt
Köszönöm mindenkinek aki anno ezt a monitort javasolta, lassan egy éve használom nagy-nagy megelégedéssel, sőt könnyen lehet, hogy előbb utóbb megoldom a helyproblémákat és jön mellé még egy, vagy esetleg egy 2711.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
MPowerPH
félisten
Srácok. 2312hm mennyivel jobb vagy rosszabb mint a 11? Valaki részletesebben kifejthetné. A LED hátrányaival én is tisztában vagyok, esetleg más különbség a két monitor között? Csak érdekesség képen kérdezem, mert akiket eddig hallottam, mind a 2311h-t dicsérték.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Archttila
veterán
válasz MPowerPH #4010 üzenetére
Ezt én írtam:
"Közben gondolom észrevetted, hogy időközben leadtam a rendelést! Elolvastam az általad linkelt 2312HM tesztet, és az itteni hozzászólásokat, a választásom pedig egyértelmű: 2311H.
Az új modellnél csábító lehet az ultra alacsony input lag, (játékosoknak) viszont ami nekem sokkal fontosabb, hogy a: responsiveness, minimum luminance, colour accuracy calibrated, calibrated black depth, calibrated static contrast ratio... gyengébb, még ha nem is eget verően, de a grafikonokból akkor is tisztán látszik, hogy kalibrálás után határozottan szebb eredményt lehet elérni a korábbi modellen."http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2311h.htm
http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2312hm.htm
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
HSM
félisten
válasz MPowerPH #4010 üzenetére
Kicsit kisebb gamut, 10ms-el kisebb input lag, kb ennyi.
(#4011) sati: Én azért ezt netes tesztek alapján nem állítanám. Ha valaki ezt állítaná, miután mondjuk mindkét típusból ismeri legalább 10-10 kalibrálás eredményét, úgy már oké. De bőven szóráson belüli szvsz a különbség a calibrated color accuracy, meg contrast és black level terén. Minimum fényerőben rosszabb, ez tény. Az overdrive túllövés pedig simán lehet, h azóta javítva lett új revízióban, mert csak minimális finomítás kell hozzá, valamint ez panelenként azért mutathat eltérést. Én még nem vettem észre túllövés nyomát 3 hónap alatt, de attól persze még lehet, de nem zavaró mértékű.
Nálam a rev1-es 2312 pl. 120cd/m2, D65 WP és L* gammára kalibrálva 0,15cd/m2 black level, ami pariban van az átlag 2311-el, és 799:1 kontrasztot ad. A kalibrált színek se rosszabbak, mint a tftcentral által mért 2311-é, igaz, ez nem teljesen fair, mert nálam L*-ra van kalibrálva. Egyébként, pont a netes tesztek miatt, meg is voltam lepődve ezeken az értékeken, mert rosszabbra számítottam, de kellemes meglepetés volt.[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Értelek, sőt egyet is értek veled, viszont nem bántam meg, hogy anno a 2311H mellett döntöttem.
Tesztek ide, vagy oda, szvsz a 2312HM is egy nagyon jó választás...Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
HSM
félisten
válasz Archttila #4013 üzenetére
Én se bántam meg, hogy ez jutott, pedig eredetileg én is 2311-et vettem volna, csak már nem lehetett kapni december végén, mikor elszántam magam monitorvásárlásra.
(#4010) BMW001: Az lemaradt, hogy a 2312 annyival butább, hogy nem tudja a 75Hz-et, csak a 72 illetv 50hz-es módot, bár ennek nem lenne szabad bárkinek hátrányt okoznia. (A 75Hz általában kiváltható vagy 50hz-el vagy 72-vel, attól függően mire is kellett a 75hz.)
(#4014) Nyugdíjas: Sejtettem, hogy vannak itt, akik láttak bőven több, mint 10 kalibrált eredményt.... Azért kíváncsiságból mégis megkérdezném, mik a tapasztalatok....
Amúgy lehet kapni még 2311-est is, csak nem újonann. Valakinek nem szempont, hogy új legyen, nekem az volt.[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
ilyen a Föld egy űrhajóból(ez nem számítógép), használatához Dell IPS full HD monitort javaslok
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Remus389
veterán
tényleg én vagy hússzor
elképesztően gyönyörű látvány
persze ha ott ülnék az űrállomáson, ezerszer szebb lenne, IPS ide Dell oda, nem hiszem hogy visszaadja
elvileg ez igazi, de annyira Mass Effect-es
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
mixi80
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudom használni a monitorom oldalán lévő usb csatlakozókat?
Hiába dugok rá bármilyen eszközt nem működik egyik sem!Üdv!
-
törölt tag
Sziasztok!
Az újabb U2312HM monitorhoz is készült módosított driver?
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #4027 üzenetére
Akkor még egy érv a 2311H mellett-kár hogy már nem lehet kapni
-
Bulitt
addikt
válasz WonderCSabo #4035 üzenetére
Hát, azért ha már felvállalják az 1080p-t, legalább tartsák is be a rá vonatkozó szabályokat
-
HSM
félisten
De az a BD szabvány, az persze, magas bitráta, ott van hely. De önmagában az 1080p jelölés szerintem semmit nem jelent a bitrátára nézve. Egyelőre nem győztél meg az ellenkezőjéről. Ennyi erővel szóvá tehetnénk, miért DTS-HDMA hang youtube-on, mert BD-n lehet...
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
Egész más egy 480p-ről felskálázott alacsony bitrátájú 1080p videó, és egy legalább 1080p-s forrásból készült alacsony bitrátájú videó. Persze, mindkettő csúnya lesz, de garantálom, hogy a 480p-ből készült az látványosabban. Próbáld ki nyugodtan.
És azért azt se szabad elfelejteni, hogy túl magasra semmiképp se tehetnék a bitrátát, mert akkor nem lenne net a világon, amivel streamelni lehetne, márpedig ez lenne a youtube lényege. Plussz a jelenlegi szerverparjuk sokszorosa kellene hozzá valszeg.
(#4042) Bulitt: Természetesen senki nem akar arról meggyőzni (én se), hogy NEKED mit jelent az 1080p. Ellenben korábban azt írtad, Youtube-ék nem tartják be az 1080p-re vonatkozó SZABÁLYOKAT. Ezért gondoltam megkérdezlek, hátha tudsz valamit, amiről én eddig nem tudtam.
[ Szerkesztve ]
-
petata
őstag
Most komolyan én vagyok ennyire hülye, vagy valaki elmagyarázná, hogy hogy tudom megnézni, hány órát futott eddig a monitor? Bekapcsoláskor nyomom a Menu-t és a Preset-et, de semmi értelmes... Hogy van ez pontosan?
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
WonderCSabo
félisten
Egyáltalán nem számít... Ne terjeszd már a hülyeségeket. Legalább előtte nézd meg a vonatkozó Wikipédia cikket. Az meg egy dolog, hogy mit jelent számodra, számomra is jelenthet a tökfőzelék dobostortát, de attól még nem lesz az.
A BDn pedig maga a hangsáv bitrátája akár 25 Mbps is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
sziasztok!
felraktam a 72Hz-es drivert, de csak szép fekete képernyőt kaptam, amin csak az újraindítás segített..Lehet, hogy az a baj, hogy hdmi-dvi átalakítóval hajtom a 2311H-t?
csak natív dvi-jal működik?Pleased to meet you - hope you guess my name
-
vond
MODERÁTOR
válasz fokukac #4047 üzenetére
IGP-vel hajtod a monitort? Ha igen, akkor az lehet a probléma. Az új generációs Intel HD Graphics 2000/3000-el sem megy az 50/72/75 Hz natív felbontáson...
Már felvettem az Intellel a kapcsolatot ez ügyben, de eddig még nem tudtunk a végére járni...
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- iPhone topik
- Foxpost
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- LG-27UP85NP 27 inch / UHD 4K monitor / IPS / VESA DisplayHDR 400 / USB Type-C / FreeSync
- Acer CB342CK 34 inch UW-QHD / IPS / 75 Hz / Freesync / 1 MS / Kibontott
- Samsung S22E450 monitor
- 27"-os monitorok számlával, garanciával! IPS FHD QHD! Dell, HP, Samsung
- 19"-24"-os monitorok nagy választékban számlával, garanciával! Dell, HP, Samsung, Lenovo
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest