Új hozzászólás Aktív témák
-
olymind1
senior tag
nos minden megoldódott: lecseréltem a vgam amd-re, és már csak 72 Hz látható, és rendesen működik is, win és monitor osdje szerint is.
A mindennapos 72 Hz-en való használatot pedig úgy oldottam meg, hogy ne emelkedjen a gpu és a memória órajele, hogy Ati Tray Tools-ban létrehoztam 2 profilt, egy 2d-set és 3d-set, úgyhogy böngészés, filmeknél mindig az alacsony 2d-s profilt használja anélkül hogy többet fogyasztana
-
<MZ/X>
őstag
Sziasztok,
nem igazán tudtam nyomon követni a Dell IPS monitorok fejlődését. Még kb. fél éve volt egy U2311H-m, ami igazi bestbuy volt akkoriban, nagyon szerettem én is. Most újra kéne egy hasonló monitor, van is egy használt, garanciális darab amit 42.5-ért meg tudnék venni. De az Oázisnál már nem látom ezt a típust, csak U2312H-t. Ez mennyivel jobb? Mennyire avult el az U2311H? Játékra, streamre, filmvágásra kéne.
Original's never fit - Socket 370
-
vond
MODERÁTOR
Pár tíz hozzászólással lejjebb/feljebb...
A lényeg annyi, hogy a 2312-es is egy nagyon jó monitor, nincs sok különbség köztük... De ha még tudsz venni 2311-est (főleg ennyiért), akkor én azt választanám... Ha elég lenne 22" is, akkor meg nézz rá az U2212HM-re...
A 2311-es - sajnos - valóban kifutott...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
bary48
csendes tag
Sziasztok!
Még 2010-ben vettem a Dell U2311H monitort az új számítógépem után.
A gépbe egy HP (AMD) FirePro V4800-as videokártya került.
Az LG monitorommal tökéletesen működött, de ezzel a Delllel nem tudom sehogyan sem megfelelő működésre bírni.
A másik ASRock nettop számítógéppel tökéletes. Tehát a monitor is és a másik gépben lévő videokártya is jó, csak együtt nem akar jó lenni.
A FirePro kártyát már próbáltam VGa, DVI és Display porton is. Jelenleg is Display porton nézem.
A hiba a következő: a képernyőn össze-vissza piros kettőskereszt szerű fények jelennek meg. Netezés közben a kép bizonyos részei kocákra esnek és úgy maradnak. Időnként hibaüzenettel elszál és újraindul a gép. Ha visszaveszem a megjelenítést 16 bitesre akkor kevésbé van a hiba.
Próbáltam a Dell honlapjáról lévő V4800 meghajtó programmal és az AMD programjával is, de nem lett jobb.
Mit rontottam el.
Ha valaki tudja a megoldást kérem segítsen!! -
bary48
csendes tag
Bocsánat de elírtam: nem kettőskereszt hanem függőleges 2 darab párhuzamos rövid piros vonalból jelenik meg össze vissza egy csomó teljesen véletlenszerűen.
-
bary48
csendes tag
válasz zoleeno1 #4257 üzenetére
Mint írtam már próbáltam a Dell honlapjáról letöltött videokártya meghajtóval és a legújabb catalist programmal is. Azt is próbáltam, hogy catalist nélkül csak a videokártya meghajtó programját teszem fel de így sem volt jó.
A videokártya az előző LG 19 colos monitorommal tökéletesen működött.[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
és ha most dugsz rá másik monitort azzal is? Vagy ez a hiba azonnal jelentkezett amint ezzel a monitorral kezdted használni? Szabad idődben engedd rá ezt a progit a vga-ra, ez elviekben megmondja ha vram hiba van: Video Memory Stress Test 1.7.116
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
csimpok
aktív tag
Sziasztok,
Régen már próbálkoztam a 75HZ-es driverrel, de akkor a kép rángatózása miatt visszaálltam a 60HZ-re. Most megint kedvet kaptam ahhoz hogy kipróbáljam és feltettem a drivert az első hozzászólásból. A desktopon működik a 75HZ és be is szaggat ahogy régen, viszont játékot elindítva visszaáll a 60Hz (desktopra visszalépve megint 75Hz...). Tavaly ugyanezzel a játékkal próbálkoztam és akkor ment 75Hz-en rendesen játék közben is. Nem tudja valaki mi lehet megoldás?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nálam is ugyanez a jelenség kicsit több mint 1 év használat után. Véletlenszerű piros pöttyök, meg néha vonalkák. Az egyszerű felületeken kevésbé, a színesebb felületek és a videó televan velük. Amd 5670 es tegnap kezdte ezt el, ma be is vittem, de az Nvidás gt 22 cserekártyával is megmaradt a jelenség. Valaki segíthene, merre induljak.
Ha ráviszem az egérmutatót egy piros pontocskára, akkor eltűnik. Esetleg directx, vagy valami win baja van?
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #4266 üzenetére
hát ha függ az egértől akkor szoftveres az tuti.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Nyugdíjas #4267 üzenetére
Takarítás. Hazajöttem és ugye addigra ki lett takaraítva, és ki volt kicsit csúszva a DVI kábel a monitor aljzatából. Visszadugtam és megszűnt a hiba. Eléggé megijedtem hogy esetleg a monitornak van baja, de nem.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #4268 üzenetére
Akkor meg amiatt lehetett, hogy fehéren nem volt gondja. Gondolom fehér a kurzorod.
(Ezek szerint rád takarítanak. Mázlista )
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
zoleeno1
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #4268 üzenetére
Hehehe, pont e miatt van nálam megtiltva, h a gépemhez nyúljanak, le van szögezve, h az tabu, majd azt én intézem Agyvérzés közeli állapotba kerültem, amikor anno arra léptem be, h az asszony éppen pronto-t fúj a kijelzőre... azóta tabu az a 2x1 nm-es terület, akármilyen hölgy is takarít éppen
Honor Magic5 Pro
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Nyugdíjas #4269 üzenetére
Igen, fehér a kurzor. Eszembe se volt hogy ott lehet a gond, mivel én nem nyúltam hozzá, utána jutott eszembe hogy eddig működött, és azóta ki volt takarítva... elég hülyén éreztem magam a boltba amikor visszavittem a cserekártyát és szóltam hogy valószínűleg nem a vga a hibás. Előferdül
(muter szokott takarítani, mert jöttek volna a digisek, akik nem jöttek végül.)
-
doktor úr
aktív tag
Segítsetek, valamit vagy nem tudok, vagy rosszul csinálok
Dell 2311H, HDMI-DVI kábellel egy ASUS N53SN-hez kötve, és a monitor túl sötét, képtelen vagyok elég világosra venni. Van egy Datacolor Spyder3 kalibrátorom, és max. 165 cd/m2-re tudom venni a fényerőt, helyes színbeállításokkal. Ez édeskevés, ugye? -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
doktor úr
aktív tag
-
Archttila
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #4278 üzenetére
Sajnálom eladni de tényleg csak áll ott szegénykém, a gari meg ugye pereg... Ha nem megy el max. marad egy jó monitorom
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
reewer
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy Dell U2312HM monitort. Egy elég furcsa problémám van vele, amivel máshol még nem találkoztam.Hiba leírása:
- Netezést közben néhány képnél 'pixelhibák' jelennek meg. Ezek általában zöldek és egy az oldal egy bizonyos területén jelennek meg. Pl: 5 kép van az oldalon de abból csak 1-nél látok hibákat. A legtöbb ilyen hiba villog.Ami furcsa és szerintem kizárja pixelhibát: Ha le screenshotolom a képet, akkor a képet mozgatva a hibák követik a képet
Valaki tudna segíteni ebben még sosem találkoztam ilyennel. (filmközben is bejön)
Csatolt képen bejelöltem, hogy hol látok hibákat (csúnyán zölden villog 1-1 pixel) :
Előre is köszi.
Szerk:Most ezt a képet beillesztve a halacskánál is elkezdett villogni 1db zöld pixel
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum.
-
reewer
aktív tag
válasz fenergie84 #4284 üzenetére
Hello
A korábbi 22-es LG-vel nem tapasztaltam ilyet, pedig akkor is ez a VGA-volt (260GTX). Lehetséges, hogy csak magasabb felbontáson jön elő?
Si vis pacem, para bellum.
-
reewer
aktív tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #4287 üzenetére
Hello!
Köszi a tippet, úgy látszik ez volt a gond. (az egyik csavarmenete kicsit kiállt a VGA-nak, ezért nem volt rendesen becsavarva)
Nagyok kösz, megkönnyebbültem, hogy nem a VGASi vis pacem, para bellum.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nincs mit.
Egy kicsit én is beszartam, amikor hazjöttem melóból és a piros pöttyözés meg csíkozás... de ha érdekel a dolog fenntebb megtalálod
Még cserekártyát is kértem, hát volt vele vagy 2-3 köröm
Én is megkönnyebbültem hogy semminek nincs baja végül.
-
tomic
addikt
Elnézést ,hogy itt teszem fel a kérdést de tudja valaki miként lehet működésre bírni egy u2410 kártya olvasóját?
-
Nyugdíjas
nagyúr
parancsolj Készülj, lehet hogy 150Ft is lesz
-
Gallac
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek hol tudom állítani hogy picit élesebb legyen a képe?
''..Mobiltelefon vonóhoroggal eladó...''
-
dAnky
aktív tag
sracok ebben a topicban lehet hirdetni egy u2311h-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OTP Bank topic
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- LG 27MR400 Monitor
- LG-27UP85NP 27 inch / UHD 4K monitor / IPS / VESA DisplayHDR 400 / USB Type-C / FreeSync
- Acer CB342CK 34 inch UW-QHD / IPS / 75 Hz / Freesync / 1 MS / Kibontott
- Samsung S22E450 monitor
- 27"-os monitorok számlával, garanciával! IPS FHD QHD! Dell, HP, Samsung
- 19"-24"-os monitorok nagy választékban számlával, garanciával! Dell, HP, Samsung, Lenovo
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest