Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz mclaren777 #3249 üzenetére
ja értem. megnéztem, az enyémen elég fixen áll. Sokat is mozgatom, mert ha fekve nézek filmet róla, közelebb húzom az ágyhoz, de eddig még sosem csúszott ki/szakadt meg. Észre vettem volna, mert az oldalába van dugva az egerem vevője, + a 2 alsóba 2db led-lámpa.
Honor Magic5 Pro
-
Neurotoxin
őstag
válasz zoleeno1 #3255 üzenetére
Ha jól értem az alsó két usb-be 2 ledes lámpát dugtál(a csatlakozók mellettire gondolsz gondolom).Ezt letudnád fotózni? Nagyon érdekel!
Érdekességképpen találtam a 60hz/24fps vitát egy külföldi fórumon még 2008-ból.Amúgy nem akarom felkorbácsolni az indulatokat, szóval csak az nézzen bele, aki higgadtabb vérmérsékletű:[link]
Nyugdíjas: lenne hozzád egy kérdésem: létezik-e olyan VESA falitartó, ami elforgatható 90 fokkal, ergo pivot módba tudom forgatni vele a monitort a falon?Az Ergotronokat végignézegettem, hát ha nem muszáj nem költenék még ugyanannyit rá, mint a monitorra
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Miért kellene annak a topicnak felkorbácsolnia az indulatokat? Gyorsan ránézve nem láttam olyat, amit itt már sokszor le nem írtak volna.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Neurotoxin #3256 üzenetére
Nekem az a meglátásom, hogy annál olcsóbbat megvenni pedig felesleges. Csak csalódás lesz belőle. Elrontani egy tök jó monitort egy gagyi kiegészítővel nem eg ybölcs dolog...
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Neurotoxin
őstag
válasz Nyugdíjas #3258 üzenetére
Tehát gondolom nincs ilyen. Ha mégis vesa tartót vennék, mit ajánlsz?(végülis nem olyan nagy hátrány, ha a jelenleg kinézett helyén nem lesz a falra csavarva, mert a pivotot mindenképpen használnám pdf folyóiratok/magazinok olvasására...)Mert mindenféle van, márka, ilyesmi?Ergotronért mennyit érdemes kiadni otthoni felhasználásra?
Tényleg, ezen nem is gondolkoztam: ha pivotba forgatom a monitort, akkor az alulra bedugott kábelek oldalra kerülnek. Van valami spéci módja annak, hogy ilyenkor a kábel hogy van befűzve a kábelgyűjtőbe?A csatlakozók nem lazulnak ki a gyakori forgatások miatt?
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
zoleeno1
veterán
holnap csinálok képeket és este feltolom. De csak telóval tudok, 3.2 megapixelben
szerk: miket beszélek, "hajnal" 3 van, szal ma este
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
WonderCSabo
félisten
Mi korbácsolta volna fel? Nem írtak le semmi érdekeset benne.
-
zoleeno1
veterán
Ígéretemhez híven csináltam pér képet róla. A minőségért sorry, de csak telóval tudtam megoldani...
A monitor mögötti falrész megvilágítására találtam ki, h éjjel ne égesse ki a szememet. Egyszerű, de nagyszerű megoldás, sztem bőven elég fényt ad. Ráadásul a 2db led-lámpa kemény 1.000 HUF-ba került mindennel együtt, kici-kínai-íbéjes emberkétől
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz Neurotoxin #3264 üzenetére
a pici sztem kevés lett volna Nem mondható szépnek, ez tény,.. De ki nem kakilja le, amikor úgyse látom sosem, h mi van a monitor mögött
Honor Magic5 Pro
-
Bati0501
őstag
Most mi van az árakkal?!
Egy hónappal(?) ezelőtt a monitor ~48-49e Forintba került,volt ahol ingyen pixelgarival.Aztán szépen emelkedett olyan 54e-re.Azt mondtátok azért,mert már kifutó széria-de h miért,azt még máig nem értem...-és a másik az pedig az érthető indok/ok,h a Forint erősen gyengült.DE most már erősödött egy kicsit(1 EU ~297-ről lement ~290-re),ennek ellenére a monitor ára felment 54e-ről 56e-re,és,ahol nem is olyan rég még ingyen volt a pixelgari,a 2000 Forintos plusz garanciáért már 3000-t kell fizetni!
És azt meg nem hiszem el,h a bolt/ok csak most reagálnak a 1 EU 297 Forintos helyzetre,mert tegnap a monitor még 54 volt,két ezres garival. -
zoleeno1
veterán
válasz Bati0501 #3266 üzenetére
nagyon egyszerű a dolog, már alig van belőle, sok szempontból jobb mint az "utód", ha valakinek kell még, az fizesse meg. Egyszerű üzletpolitika, kevés van, igény sok van rá, drágábban is elviszik Ebben amúgy szerintem semmi megvetendő nincs, pénzből élünk, annyiért kell eladni, amennyiért el tudjuk. (félre értés elkerülése végett, egyetlen boltban sincs érdekeltségem, csak én így látom, aztán majd kijavítanak ha tévedek )
szerk: WonderCSabo megelőzött, röviden annyi a lényeg
u.i.: de én is hálát adok az égnek, h még időben meg tudtam venni pár hete
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
Bati0501
őstag
Jó,persze,értem én,h alig van már belőle,nagy rá az igény,de azért mindennek van határa,nem? Megmondanátok,mert nem tudom,h hány éve jelent meg a monitor,és akkor mennyiért?Csak,h tudjak összehasonlítani...
Amíg még 54+2e volt,hát lehet,h becsukott szemmel és fogcsikorgatva megvettük volna,de így már nem.Tudom,h nem olyan nagy különbség,de ha az ember egy egész gépet akar venni,monitorral együtt,akkor ez a "nem olyan sok" különbség az összes alkatrésszel számolva már egy szép kis számot hoz ki.Tehát ha így marad,akkor engem "elvesztenek",de tudom:"Kit érdekel?!??!?!"
Aki meg 48-ért plusz garival megkapta,az tényleg nagyon örülhet,csak gondoljon bele ő is,h milyen lenne +10e-ret ugyan azért kifizetni. -
Bati0501
őstag
válasz WonderCSabo #3270 üzenetére
Ok.Köszi,erre tippeltem/gondoltam.
Én belül nyugodt vagyok,nem toporzékolok,h "Miért kerül ennyibeeeee,az anyátokat",lehet,h nem ez jött át a hsz-eimből.
Viszont az most nem érdekel,h ez a piac,és,h örüljek,h költhetem a pénzemet,stb...
Félreértés ne essék,nem várom én el,h névre szólóan 5 Forintért ide adják nekem,csak azt,h ne akarjanak az emberről minden bőrt lehúzni,+ most indok is van rá,"háááát gyenge a forint..."Mindegy,én már befejezem,befogtam.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Bati0501 #3274 üzenetére
Megkérdezted, hogy miért emelkedik én leírtam, hogy miért, és hogy semmit se tudunk ellene tenni. Ja, de, mégis: lejárató kampányt csinálsz az U2311H ellen, hogy senki se vegye, lemegy az ára és te bagóért megveszed.
Egyébként ha meg sokat hezitálsz, elfogy a monitor - ha van még egyáltalán.
-
Bati0501
őstag
Ugye te olyan jó kisfiú voltál,h aznap amikor még megjelent,már ott toporzékoltál a bolt előtt,h hadd költhesd azt a bazi sok pénzedet,UGYE?!
Hogy is mondtad?Az gáz. Sztem.
Nem vagyunk gazdagok,de ki tudnánk fizetni,csak az embernek van egy olyan tulajdonsága,h el tudja dönteni,h mire van szüksége,és h arra mennyit szándékszik elkölteni.
Lehet,h nálad ez egy helyen megdől. -
Bati0501
őstag
válasz WonderCSabo #3275 üzenetére
Nem rossz ötlet...köszi.
Ahogy írtam,nekem már kb. mindegy. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz WonderCSabo #3278 üzenetére
Részemről sosem értettem azokat akik inkább nem veszik meg mert 2 ezressel drágább. Ha hússzal lenne drágább megérteném. Nade kettő...
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
justaview
senior tag
válasz Nyugdíjas #3279 üzenetére
...miközben az emberek jó része nem gondolkozik sokat ezen, amikor megveszi a 600Ft-os doboz cigarettáját, vagy bemegy valahova, és bedob két korsó sört, vagy néhány sütit + egy kávét. Így egy két nap alatt, vagy azonnal elkölti a 2000Ft-ot, és még csak nem is látszik rajta....max a sör után
-
Bati0501
őstag
válasz WonderCSabo #3278 üzenetére
Csak azért,mert ha már mindent összeadnék,akkor az már nagyon sok plusz lenne,ha mindegyik csak 1-2e-rel kerül most többe
De leírom,akkor,h miért számít is,ennyire.
Mert én még gyerek vagyok,eltaláltad/kitaláltad Danex ,és hiába én fizetném ki kb. az egész gépet,azért természetesen a szüleim is beleszólnak.És én se akarok elszállni.
Én nem szórom a pénzt,és mivel még gyerek vagyok,de ez sok társamat nem érdekel,nem iszok,nem cigizek,nem veszek kb. semmit. -
-
nyenyeC
csendes tag
Legalább vannak elvei, ez becsülendő. Árgép szerint 49.5k-ért lehet rendelni u2312-t. Az nem lenne megfelelő? Lényegi különbség nincs, az is egy nagyon jó monitor...
-
Bati0501
őstag
Köszike mindenkinek!
Ahogy nagymamám szokta mondani,sose volt úgy,hogy nem lett volna valahogy. -
Cs_Laci
senior tag
Az utódját próbálta - tesztelte már valaki?
-
netseft
aktív tag
-
Cs_Laci
senior tag
válasz netseft #3296 üzenetére
Köszönöm a közvetett linket, Átolvastam a lényeget. Input lag valami brutális jó lett, képminőség nem lett jobb, de lényegesen rosszabb sem, fogyasztás valamit lement és az egész kicsit vékonyabb, kecsesebb lett.
Viszont valszeg hosszabb távon olcsóbb gyártani és a LED marketingdumával többet el lehet belőle adni. Szóval továbbra is bátran ajálnható, de hogy meglévő U2311H-t nem éri meg lecserélni rá, az teljesen biztos
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- LG-27UP85NP 27 inch / UHD 4K monitor / IPS / VESA DisplayHDR 400 / USB Type-C / FreeSync
- Acer CB342CK 34 inch UW-QHD / IPS / 75 Hz / Freesync / 1 MS / Kibontott
- Samsung S22E450 monitor
- 27"-os monitorok számlával, garanciával! IPS FHD QHD! Dell, HP, Samsung
- 19"-24"-os monitorok nagy választékban számlával, garanciával! Dell, HP, Samsung, Lenovo
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest