Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztrofotózás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Öcsém kapott kölcsön pár napra egy CD-írót (Philips 8x4x32-est). Beszereltem a gépébe (Abit BH6, Celeron2 566@850, Quantum 20 GB HDD, 256 MB noname SDRAM, Asus 8x32-es DVD-ROM stb.). Secondary masterre került az író (Primary master a vinyó, a DVD a Secondary Slave-en van). Felraktam a CDRWIN 3.9-es verzióját (ez volt kéznél, Guru CD rulez!!! :DDD). A telepítés közben rákérdez, hogy a saját ASPI driverét használja-e, erre igent nyomtam.
Egy audio CD-t akartunk leírni elsőnek. Eredmény: az írás látszólag tökéletesen lefut, viszont az írt CD-n a zeneanyag helyett folyamatos, monoton sistergés hallható...:( A trackek ott vannak, a kellő számban és méretben, csak a tartalmuk nem oké... Az eredeti CD-t tökéletesen lejátssza az író, WAV formátumba begrabbelve próbaként két számot dettó.
Ezek után Nero beszerez, telepít. Innentől kezdve CD írás nem műkszik (egyik progival sem), amikor elkezdené az írást (a buffer még csak 5-10%-on), azonnal lehal (a taszkot is csak nagy nehezen lehet kilőni).
Mi lehet a gond? Teljesen frissen telepített Win98HUN, alig pár progival (vírus gyakorlatilag kilőve).
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Gitáros topic
- LEGO klub
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Borderlands 4
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest