Hirdetés

Aktív témák

• Egon

nagyúr

Öcsém kapott kölcsön pár napra egy CD-írót (Philips 8x4x32-est). Beszereltem a gépébe (Abit BH6, Celeron2 566@850, Quantum 20 GB HDD, 256 MB noname SDRAM, Asus 8x32-es DVD-ROM stb.). Secondary masterre került az író (Primary master a vinyó, a DVD a Secondary Slave-en van). Felraktam a CDRWIN 3.9-es verzióját (ez volt kéznél, Guru CD rulez!!! :DDD). A telepítés közben rákérdez, hogy a saját ASPI driverét használja-e, erre igent nyomtam.
    Egy audio CD-t akartunk leírni elsőnek. Eredmény: az írás látszólag tökéletesen lefut, viszont az írt CD-n a zeneanyag helyett folyamatos, monoton sistergés hallható...:( A trackek ott vannak, a kellő számban és méretben, csak a tartalmuk nem oké... Az eredeti CD-t tökéletesen lejátssza az író, WAV formátumba begrabbelve próbaként két számot dettó.
    Ezek után Nero beszerez, telepít. Innentől kezdve CD írás nem műkszik (egyik progival sem), amikor elkezdené az írást (a buffer még csak 5-10%-on), azonnal lehal (a taszkot is csak nagy nehezen lehet kilőni).
    Mi lehet a gond? Teljesen frissen telepített Win98HUN, alig pár progival (vírus gyakorlatilag kilőve).

Aktív témák