Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Öcsém kapott kölcsön pár napra egy CD-írót (Philips 8x4x32-est). Beszereltem a gépébe (Abit BH6, Celeron2 566@850, Quantum 20 GB HDD, 256 MB noname SDRAM, Asus 8x32-es DVD-ROM stb.). Secondary masterre került az író (Primary master a vinyó, a DVD a Secondary Slave-en van). Felraktam a CDRWIN 3.9-es verzióját (ez volt kéznél, Guru CD rulez!!! :DDD). A telepítés közben rákérdez, hogy a saját ASPI driverét használja-e, erre igent nyomtam.
Egy audio CD-t akartunk leírni elsőnek. Eredmény: az írás látszólag tökéletesen lefut, viszont az írt CD-n a zeneanyag helyett folyamatos, monoton sistergés hallható...:( A trackek ott vannak, a kellő számban és méretben, csak a tartalmuk nem oké... Az eredeti CD-t tökéletesen lejátssza az író, WAV formátumba begrabbelve próbaként két számot dettó.
Ezek után Nero beszerez, telepít. Innentől kezdve CD írás nem műkszik (egyik progival sem), amikor elkezdené az írást (a buffer még csak 5-10%-on), azonnal lehal (a taszkot is csak nagy nehezen lehet kilőni).
Mi lehet a gond? Teljesen frissen telepített Win98HUN, alig pár progival (vírus gyakorlatilag kilőve).
Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Metal topik
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo 500GB M2 Sata SSD
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest