Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frigetrus
aktív tag
Értem, köszönöm mindekttőtöknek. Jöhetnek még ilyen hasznos hozzászólások, a program további menüpontjairól.
Még valami. Miért működik úgy a progi, hogy ha a képet az elején elforgatom, vagy retusálok rajta, és ha utánna kezdem el feldolgozni, akkor mindent visszaállít, és csak a utánna lehet újra aktiválni az elvégzett módosításokat? Ezt miért nem szabhatom meg én? Mondjuk retusálás, meg ilyenek még nem olyan zavaró, de ha efordítom a képet álló formátumra utánna zavaró hogy mindig visszafordítja. Nem mindha nem lehetne úgy is dolgozni a képpel, de én szeretném látni az álló képen végzettt módosításokat.
Nem lehet ezt valahogy bekapcsolni, hogy maradjon álló, az általam elforgatott kép??
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest