- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mobilis gaming monitorok a ViewSonic elképzelése szerint
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egérpad topik
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Játékos statisztika működik már a frissítéssel?
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
dunc
nagyúr
HC mikor lesz elérhető?
-
ricogsm
őstag
Megjött a frissítés de mind2 locked nekem.
DMZ az mit jelent ?MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
Acheron
őstag
Battleneten eddig "csak" 22GB tartalmú mappát hozott létre a WZ2 -nek (MW2 nélküli telepítés)
A Steam -en viszont a COD HQ (MW2 és WZ22 együtt) 99GB.
19 órától lesznek elérhetők az újdonságok, jól tudom? -
GAbre
veterán
Nesze neked qrva nagy frissítés.warzone 2 a lényeg,el kell baxni azt is ami még jó.
Coop küldetés bugosabb,mint valaha.
Ki se jelzi,se nem tudod aktiválni,azt amit veszel.
És még a multit nem is néztem.
[link]Avatar
-
-
GAbre
veterán
[link]
Köszi valóban.
Közben rájöttem a 3as billentyű az Isten.
Azzal rakod fel az assault suitot.
Jah de azzal hívod le a killstike-ot is.
És bár eddig mutatta,most már minek kijelezni ezeket(hardcore mód gondolom).
És persze tab listában nincs benne.És amíg el nem használod suit-ot addig no killstrike kisfiam.
Arról nem beszélve,ha már a videón elütött az autó,sehol semerre,benn ragadtam a kocsiba,amiből kilőni felejtsd el.
De belőni azt lehet persze.
Meg persze ha belehaltam,fel se tudtam magam éleszteni,mert az sem megy.Avatar
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megint működik a CDL private match calling card bug. ezek annyira idióták istenem.
Live-Die-Respawn
-
Szellem.
nagyúr
Bátran javaslom mindenkinek, hogy ha cheater gyanúja van akkor reportálja. De ne egyszer, hanem többször és írja be a szöveges részbe, hogy aimbot, wallhack vagy mindkettő.
Tegnap reportáltam 3 marhát, akik egyértelműen csaltak. Kettő a mi csapatunkban volt. Ma jött az üzenet, hogy köszi a reportot és eljártak és mind a háromra. Persze angolul. -
Dzs3ko
tag
Minden szép volt mert volt Win update, nvidia driver update, és előtte több update volt a játékra is.
Egészen tegnapig.
Tegnap óta valami történt....
Tegnap lejött a frissítés a Warzone 2.0-höz
Pár érdekesség
- pl eltünt a magyar címer a magyar operátorról (volt róla szó korábban)
- grafikai változás is van, a kép is más kicsit
- benchmark -3fps warzone download óta
- újra fagy....
- manaul shader regenerate többé nem megy
- fagyás után nekem mindig volt shader regen de nem full csak olyan 90-től 99%-ig
- megint lag van, ha 50 ms feletti szerveren vagyok akkor mire monitor kirajzolja az enemyt én már hiába kattintok a tűzgombra....
- korábban az overkill perk megváltoztatta a secondary fegyvert, most már nem látni csak akkor realizálod ha játékban vagy
-... további megannyi bug[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
LA-B 330 Sniper utsó camo:
Get 50 kills using a supressor with the LA-B 330Már több kört mentem több fajta supressorral és nem számolja. 0-án áll. Bug lenne vagy valamelyik konkrét supressort követeli?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
addikt
M13B-t tényleg DMZ-ben kéne unlockolni?
Ha Tarkovozni akarok, akkor Tarkovozok...a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Daffchy
őstag
A Vault verzio 50 tierjével mi a helyzet?
Az új rendszerben ez, hogy valósul meg? -
Ryoo
senior tag
USA-ban már megy. Most indult el 3-tól.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
mcwolf79
veterán
Tyűű azért ez a shoothouse odabasz. Nagyon csinos lett
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
KaitouP
nagyúr
Élesedett a Tier 1 és a Combat Record opció is, nyomjátok. (Én este 19-ig nem tudok gép elé ülni. )
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
RI/OS
őstag
Este érek csak haza, mondjátok hogy van shoothouse 24/7 playlist
-
laragirl83
őstag
Vault editon van, de nem adja be 50 elkölkhető bpass tokent... vkinek hasonló?
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
addikt
1.11 W/L.
Azt hittem ,hogy 1 alatt lesz. Vagy a fagyásokat nem számolta vereségnek vagy a sima kilépéseket amikor már kezdett meccsbe dob be (amit rühellek és a gond ,hogy egyre többször csinálja).
A STATS UI egész jó lett. Viszonylag könnyedén átlátható.
A Battlepass menü viszont egy hányadék.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Garsza
veterán
Helló! Warzone 2 ide tartozik?
Azt olvastam, hogy 100GB tárhely kell majd hozzá. Viszont nálam a Battlenet csak 22,9GB tőltött le. Akkor most hogy is van? Egyébként mikortól játszható? -
oriic
HÁZIGAZDA
Ok, a nyitó animáció tetszett.
Live-Die-Respawn
-
addikt
M13B továbbra is csak DMZ-n keresztül elérhető...
A Slimline Pro sight most már írja ,hogy az MP5 LvL 11 unlockolja, de egyelőre nem elérhető, hiába maxos.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
pauliboy23
senior tag
HC-ban baromi idegesítő, hogy nem jelzi a killeket, vagyis nem látni, hogy ki lőtt le kit.
Az új battle pass nem rendszer nem rossz. Egy "egységen" öt dolgot tudsz megnyitni, az ugye öt szint.
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
A Tier 1 olyan lett, mint az MW2019-ben a Realism volt, csak ott nem volt FF, ha jól emlékszem. Shoot House-ból nekem kinézetre/hangulatra jobban tetszett az előző, de jó lesz ez is.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Akinek vault verziója van annak alapból jár a BP? Valamint a tier 1 az a hc mode?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz pauliboy23 #4644 üzenetére
De ezt is sikerült elrontani nekik. Az ingyenes dolgokért is beszivja a tokent.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Hunner
senior tag
#4628 Daffchy
Az tudja aki elolvasta az abszolut nem nagy dobra vert battlepass bemutatót (alig lehet észrevenni hogy van uj leírás, a hírek között amugy meg se jelenik)100 skip tokent lehet kapni a seasonban összesen. A Vault tokenek (50db) átkonvertálódnak skip tokenné (50db) és el tudod őket azonnal pörgetni, magyarul a pass fele meglehet az első percben. Ellenben a leírás érdekesen fogalmaz, én speciel úgy értelmezem, hogy a Vault Editionből jövő tokent el tudod vinni a következő seasonra is, ellenben a simát amit szerezhetsz, azt nem? Tehát megéri grindelni és nem átváltani a vault edition tokeneket, hátha a kövi passnál jobban kell majd a boost valamire? (kevesebbet tudsz játszani, jobb rewardok???)
"All these items require a Battle Token Tier Skip to unlock. Battle Token Tier Skips are earned simply by playing the game, like Tiers in the old system. “Tier Skips” from the Vault Edition of Modern Warfare II will be converted into an equivalent number of Battle Token Tier Skips (50 Tier Skips, 50 Battle Token Tier Skips).
Earn a maximum of 100 Battle Token Tier Skips within a Season, which will be automatically spent at the end of the season if you don’t designate Sector items you wish to unlock. If you have more Vault Edition Battle Token Tier Skips than rewards remaining in the Battle Pass, any surplus will carry over to the following season."
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
pauliboy23
senior tag
válasz Pickle Rick #4647 üzenetére
Tényleg, ezt kihagytam.
-
pauliboy23
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest