- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Srácok! Ha belépek a Social fülre, majd a Showcase fülre akkor, hogy tudom változtatni az Showcase Operátort, illetve a Showcase Weapont? Mindig ugyanaz van karakter is, és fegyver is. Restart után jó lett!
-
-
Valami nem okés a tokenekkel. Ma este játszottam egy kicsit. Kaptam egy tokent, bementem az egyik csoportba a BP-ben és be akartam váltani, de nullát jelzett. Nem engedett feloldani semmit. Visszamentem játszani, nulla a token. Játszom megint, elértem egy tokent. Bemegyek hogy feloldjak egy valamit és megint nem engedte, mert nulla tokent írt ki.
Restartoltam a játékot és ott volt a 2 token és engedte feloldani.
-
ricogsm
őstag
Köszi srácok az egeres választ!
-
Kobe
veterán
válasz
Fiddlestick #5334 üzenetére
Dlss hiba, nalam is csinalta. Tolj egy game reinstallt vagy driver frissitest
-
adrian94
őstag
Valakinek lenne kedve a hétvégén warzone-ozni és/vagy multizni?
Vagy valahova lehet csatlakozni?
Privátban küldj nevet és felveszlek
-
Vitee
aktív tag
válasz
boogie84 #5322 üzenetére
Van egy 3.4-es is, azt irjak mindnehol a metanak a fegyverekre a VLK 4.0 helyett, de ami a bajom ezzel a rohadek jatekkal, hogy a tetves fegyvereket kell huzni hozza, amiket eszem agaban sem lenne...
Annyira fos ez az uj fegyverfejlesztesi rendszer, hogy arra szavak nincsenek, foleg hogy napi 1-2 orat ha tudok grindolni... -
Vitee
aktív tag
-
-
Fiddlestick
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom jo helyen jarok-e. Olyan kerdesem lenne hogy van egy frissen telepitett gepem, friss driverrel, gigabyte 2060 kartyaval (ryzen 5 3600,32gb g.skill). Warzone2-ben, van fixen 120fps-em nvidia dlss bekapcsolva, ultran van a jatek. A karakterek korul van egy ilyen "pixeles köd" es tolem a 100-200meterre levo fak total pixelesek. Valaki tudja mi lehet a baj ? Minden mas jatek szepen fut, de ez kifejezetten csunya.
Elnezest ha rossz a topik. -
Acheron
őstag
DMZ kérdés.
A zónában meddig lehet megmaradni gázmaszk nélkül? Tegnap majdhogynem a zóna határán spawnoltam, gyorsan odaértem, persze maszkot sehol nem találtam azon a kis úton. Ellenben ha nélküle bementem, rögtön jött a lihegés, vörös köd, így elég hamar leszedtek. Pedig a Chemist még tuti ott volt, jelölte a térkép.
Autóban jobban bírható, mint gyalog?
Ha a heti hét DMZ -ből hetente csak egyszer a zóna mellé dob a gép, csak meglesz az az M13 februárig -
soo277
őstag
válasz
nincsnév007 #5318 üzenetére
nem azért mondtam,
remélem béke
-
oriic
HÁZIGAZDA
PlayStation tulajok, akinek van PS Plus előfizetése (Triallal is beszerezhető, tesztelve):
Call of Duty®: Warzone™ 2.0 - Combat Pack (Phantom) csomag
Ha valaki nem rendelte elő a játékot, akkor ezzel a csomaggal is megkapja az Oni operatort, természetesen csak az új skinnel, a preorder kinézetet nem kapja meg vele.
Cross-progressiont teszteltem, sajnos semmilyen formában nem bukkan fel a karakter és a fegyver blueprintek sem hozhatóak elő más platformon, viszont az embléma és a calling card az bármilyen platformon használható.
-
nincsnév007
addikt
tegnap megvettem a cod mw2-t hogy tudjak multizni, de arra akkor nem kéne kapjak +10% xp-ket ?
-
dunc
nagyúr
Srácok AR re, hogy tudok leghamarabb tenni egy pl 2.4X zoom optikát?
-
Wans
aktív tag
válasz
ricogsm #5307 üzenetére
Nekem is 1600 dpi-n van, de emlékszem, hogy egyszer néztem shroud videóját abban asszem 800 dpi-t használt vagy valami ahhoz hasonló értéket. Sok helyen olvastam, hogy 800 dpi fölé fölösleges menni. De a lényeg sztem azon van, hogy a játékban egy teljes fordulatot mekkora fordulással tudsz megtenni. Nekem 20 cm egy teljes fordulat, ha csípőnél van a fegyver. Célozva ennél lassabb az egerem. 20 cm alatt a teljes fordulat 75%-át teszi meg. De sztem mindenkinek más és más a kényelmes, ki kell tapasztalni. Ami nekem jó, az lehet neked rossz. Egértől meg az egérpadtól is sok minden függ. Nekem is Logitech Gpro Wirelessem van. Az egy 60 grammos egér. Az előzőm egy kb. 130 grammos volt. Nagyon nagy a különbség a kettő között.
-
omfgk
veterán
válasz
Pickle Rick #5306 üzenetére
Ilyenkor lehet látni a killcamban ,hogy az ellenfélnek a keze szépen húzza az EKG-t az egérrel.
Nekem szintén 5.0 game sens, de csak 600dpi. -
ЯΞD
senior tag
800dpi ingame 5
-
-
Kobe
veterán
válasz
laceszgamer #5308 üzenetére
Ha csapattars segget beveded / megmented, eltol egy oroszos akcentusu “Szivesen”t is
-
laceszgamer
addikt
válasz
nincsnév007 #5291 üzenetére
Sőt, néha még magyarul is szövegel multi meccs alatt, igaz 100 óra alatt pár napja hallottam én csak először egy " Vigyázz " beszólást
-
ricogsm
őstag
Köszi srácok legalább lesz viszonyítási alapom.
most 1600Dpi van az egér ami nagyon jó nekem. 3200dpi javasolják.
azért nem mind1 5 cm tudsz fordulni 180 fokot vagy 45 cm-n.
Csak a játékon belüli sensit nem tudtam.
ha alacsony a dpi nagyobb a lagg hiba lehetősége. -
ricogsm
őstag
Sziasztok!
aki egérrel játszik milyen beállítást használ ?
egér szerinti dpi és a játékon belüli sensitivy hogy van belőve?
Üdv -
soo277
őstag
válasz
nincsnév007 #5291 üzenetére
időbe észre vetted
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% Számla, 0Perc! GIGABYTE RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo X13 Gen 5 garanciális laptop
- PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition (bontatlan)
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Gombászkönyvek egyben
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest