- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- R_volution médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
-
Dave567
addikt
Amit kimaxoltam fegyver,t azt miért jelzi, hogy még egy szint hátra van?
-
KaitouP
nagyúr
Ghost maszk nélkül (tényleg): [link]
-
batai15
félisten
válasz
nincsnév007 #5291 üzenetére
Hát de ezt eddig is tudta mindenki hogy magyar
-
nincsnév007
addikt
Nálam Fender-ren ott van a Magyar címer.
-
Tomko78
őstag
Amióta jött ez a frissítés , ha kapok egy tokent megyek beváltani erre voálá azt írja 0 zéro nyista semmim sincs , kilépek a játékból és vissza akkor meg már jelzi ott van el lehet használni , valamit mindig el kell cseszni na
nem lehet mindent kijavítani , csináljunk újabb hibát legyen később mit javítani
-
nutella1
őstag
Az imént felmerült bennem egy kérdés. Mi olyan nehéz abban, hogy betegyék a playlistbe a Shoot House HC-t (bocsánat, "kamu" HC-ba, tehát Tier 1-ként, amelynek elnevezését nem tudom mi indukált)?
-
Daffchy
őstag
válasz
kill_switch #5272 üzenetére
Ahogy mondod... nagyon sok kacattal van tele és nagyon kevés a fegyver, túl szolidra sikeredett az S1...
Félek az 1600-2400 cp-s store-os csomagokba rakják majd a jókat.pandras83: A csodás BF3 multis idők...
-
kiezTe90
senior tag
Na megint én!
Megvettem az upgradelést 7200Ft-ért. Megkaptam ugye a BP-t meg az operátorokat, de a CP-t nem! Elvileg kapni kellett volna 1400at. Szerintetek? Várjak még? -
Acheron
őstag
válasz
Tsebacsi #5269 üzenetére
Kevesen vannak az ismerős társaságban, akik tolják a COD -ot, de olyankor, amikor én játék elé ülök (kb éjfél után), már senki sincs. Vagy beadja egy nap a zónát a közelbe. és szerencsém lesz, vagy megveszem bundle -ben - úgyis van vagy 5800 beragadt CP -m a BattleNet -en, azt csak át kell húzni valahogy (igaz, azokból jellemzően a BP -t tervezem megvenni ott - és használni a Steam -en.
Napi egy DMZ -nél többet nem szánok rá, javarészt bolyongás, nekem unalmas. Inkább rongálom a KD arányom (unlockolom a fegyvereket / camo -kat a multiban.)
-
Casanova*
veterán
válasz
kill_switch #5268 üzenetére
invasion módban gyorsan meglett a platina.
-
kill_switch
senior tag
válasz
Daffchy #5271 üzenetére
Igen, az itemek is elég nagy probléma. Nem elég, hogy az előzőbe is tele volt szeméttel, most találtak még többet amit beszórhatnak, kis matrica, nagy matrica, töltőképernyő háttér (!), így hogy az órák fegyverkijelzőre lettek cserélve, gyakorlatilag bukik az egész charm szekció, mert nagyjából mindenki a kijelzőket fogja felrakni, egyszerre meg ugye nem lehet a kettő mert hát már hogy... Fegyver/operátor megint alig, ráadásul a fegyver dizájnok egy kaptafa az egész. De persze jön megint a jármű festés, a zene bele, ilyen card, olyan embléma... Csoda hogy a graffity-ket kivették, bár abba még volt is néha egy kis poén faktor. Az egész BP szettnek ha a 15%-a értékelhető, akkor lehet sokat mondtam.
-
Daffchy
őstag
válasz
kill_switch #5256 üzenetére
Nagyon kevés sajnos ez a tartalom.
Nekem vasárnap lett kész 100-ra és egyrészt túl hamar meglett, másrészt elég nagy csalódás majd az összes cucc.
-
Casanova*
veterán
válasz
kill_switch #5268 üzenetére
igaz! de mára sok ilyen hibát kijavítottak.
-
kill_switch
senior tag
válasz
Casanova* #5266 üzenetére
Akkor jól jegyezd meg, hogy kb milyen távolságokra adja be, mert azt sem fogja jelezni, hogy longshotot löttél-e vagy sem.
Majd meccs végén a lobby-ba megnézheted mennyit kaptál az adott meccsben.
Én is szívtam az AR-ekkel emiatt, pláne, hogy volt olyan pálya, ahol a lehető legnagyobb távolságnál sem adta be, míg másik pályán jóval közelebbre meg beadta.
-
ƵøŁĭ
veterán
Tokeneket váltsam be vagy megmarad?
-
Casanova*
veterán
gyerekek, a HC módot hol találom?
-
nutella1
őstag
Shotgunbòl melyik a legjobb fegyver?
-
D013
aktív tag
válasz
kill_switch #5253 üzenetére
Valaki aki jelenleg kb 16%-on áll a BP-ban szombattól máig annyira nem bánja hogy nem kell sietni. DMZ-t szerintem ma kipróbálom haverommal, de főleg sima multit megyek. Most hogy már nem fagy ki (lekopogva) a WZ, be fogok menni, de valamiért ott nem sok esélyem van. Lehet túlságokan hozzászoktam a sprintelős multihoz ahol a Fennec-el egy 40 round-os maggal darálok és nem egyszer triplekill. WZ-ben lassabban, megfontoltabban kell haladni, meg erősebben hallgatózni. Szerintem oda várok haverokat majd.
-
kill_switch
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kill_switch #5253 üzenetére
Bp100 elérve, Level 250 ma meglesz, szóval marad ebben az időben a camo grind.
-
KaitouP
nagyúr
Jött egy frissítés, itt a patch note: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest