- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egérpad topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricogsm
őstag
A fene megeszi őket. kontroller magától mozog a célra.
https://vm.tiktok.com/ZMFVeqLKa/pc-re is köthető ? Veszek egyet.
Áá csak vicceltem.MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
addikt
válasz ricogsm #5851 üzenetére
A streamerek akik kontrollerrel nyomják eleve pc-n vannak.
Ez a rotational aim assist.
És ez a kombó közelre gyakorlatilag verhetetlen.Szerencsére ahogy a távolság nő, úgy tűnik el az előny.
De a 6v6 az a kontrolleresek vadászterülete.
Ezen nem is fognak már változtatni. Amin tudnának, az a visual recoil. Ezt kéne visszavágni.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
ricogsm
őstag
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
addikt
válasz ricogsm #5853 üzenetére
Igen. De 50%-on is túl sok.
Vagy vegyék vissza, vagy helyettesítsék valódi recoil-al.Mert csak azt érik el ,hogy nehezebb a célon maradni. Meg látni azt.
Ez az ami kontrollerrel nem számít annyit. Tehát ezzel is lehetne az egyensúlyt módosítani.
-
ricogsm
őstag
Ami vicc, hogy itt nézegetem a Gamer’s beviteli perifériákat (Gamer billentyűzet, gamer egér stb) több ezrekért és egy 25e Ft os PS5 kontroller meg lesöpör mindent.
Megyek egy kontrollert venni kipróbálom.[ Szerkesztve ]
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
addikt
válasz ricogsm #5855 üzenetére
A mozgást viszont sokkal könnyebb elsajátítani egérrel és billentyűzettel.
És ez már saját tapasztalat is. Célzás könnyen megy, csak rá kell érezni arra ,hogy ne harcolj az AA ellen, a normális mozgáshoz viszont már idő is kell.
Szóval valamit valamiért.És az élvezeti értéke se ugyanolyan mint egérrel.
Egyszerűen nem elég precíz a 2 joystick fps-hez. Ezért is kell az aim assist crossplayhez.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz BITBOYS #5859 üzenetére
Mondjuk ehhez aztán végképp kell idő, dögivel, mire megszokja az ember a giroszkópot.
Egészen tetszik egyébként ez az ötlet.
Gondolom a nagyobb mozdulatokat, rántásokat érdemes a giroszkóppal megcsinálni és utána a kis korrigálásokat a joystick-al.
De ehhez az én agyam már túl öreg.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz VirtualNoob #5861 üzenetére
Ugyanaz a helyzet mint mondjuk Forza 5-ben billentyűzettel játszani.
Lehet természetesen és lehet vele nyerni is, ettől még nem erre lett kitalálva a billentyűzet.
És emiatt az érzet sincs meg (nekem). Ott a kontroller az ami dob a játékélményen (feljebb meg a kormány).Na nálam ez a kontrolleres joystick-es célzás. Lehet vele, aim assist azért van ,hogy áthidalja azt a tényt ,hogy nem precíz eléggé a joystick (hiszen egérrel, sokkal nagyobb területen (egérpad), sokkal kisebb lépcsőkben érzékel mindent (maga a szenzor)), de ettől még nincs meg a fun érzés.
És mivel nem streamelek, nem pénzért játszok, így az érzet miatt játszok.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz VirtualNoob #5864 üzenetére
Miért, te nem ezért játszol?
Azt látom ,hogy az élvezet kedvéért kötözködsz.
Nem csupán az okoz örömöt ,hogy lelősz valakit.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz VirtualNoob #5861 üzenetére
Azok a piros pöttyök miért voltak minden ellen feje felett? Mindekit be tagelt rögtön?
⭐ Stella
-
addikt
válasz VirtualNoob #5866 üzenetére
Én már ott leragadtam ,hogy
mert nem tudsz kontrollerrel jatszaniDe belinkeltél egy PC-s, egeres gameplay-t.
Hát jó.[ Szerkesztve ]
-
Wans
aktív tag
válasz radi8tor #5867 üzenetére
Az nekem is olyan normál módban. Ha a kijön a fal mögül akkor automatikusan piros pötty van a feje fölött az enemynek. Sokszor a vékony füstön keresztül is, ha az ember még nem látható attól függetlenül a piros pötty már ott van és lehet lőni.
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
addikt
válasz VirtualNoob #5871 üzenetére
Ja ,hogy ezen húztad fel magadat?
Van ilyen.És ez már saját tapasztalat is.
Ezt a részt már gondolom nem olvastad.
Saját tapasztalatot sem lehet leírni? Vagy véleményt (pffúj).Forza 5-ös példánál ismét kiemeltem ,hogy nekem.
Nem tudom ,hogy melyik részét nehéz feldolgozni...
Azt ,hogy az egér egyszerűen egy nagyobb skálán tud mozogni és pontosabban?
A billentyűzeten a kurzorok meg olyanok a jostick-hez képest mint szekerce a fénykardhoz képest.
Szerintem a PC-seknek lesz annyi eszük ,hogy ezen nem húzzák fel magukat.
Ez van. Egyik input sem tökéletes mindenre. Ettől még használhat (ezt is leírtam).Ha a videoban levo tag 10/10 akkor te hanyasra ertekelned magad?
Hány éves vagy? 14 alatt vagy felett?
[ Szerkesztve ]
-
-
nutella1
őstag
Nyugi, màr règòta lètezik az a generàciò, aki kontrolleren nevelkedett. Azok mellett persze, akik a 2000-es èvek elejèn szàndèkosan nyergeltek àt konzolra. Nekik meg az a furcsa, hogy az olyan egyènek, akik a 90-es èvek eleje òta pc-n toltàk, nem szeretnèk elkèpzelni tovàbbra sem az èletet konzolon. Ez màr csak ilyen. Ezen is felesleges vitatkozni.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Wans
aktív tag
válasz VirtualNoob #5871 üzenetére
Amire omfgk gondol az az, hogy akárhogyan játszol controllerrel, akkor is sokkal körülményesebb, mint egérrel. Úgy fordulsz vele egy fps játékban, mint egy csuklósbusz. Tudom, mert megvan ez a játék xbox-ra is, és ott is el tudom érni ugyanazokat az eredményeket controllerrel, mint egérrel, de az is igaz, hogy csak úgy, hogy ha a gép rásegít, mint ahogyan a controlleres játékos 99%-nál, akik az aimassistot nem nyomják ki. És az autós játékok esetében ugyanez igaz fordítva, ezt akarta elmagyarázni. Nem véletlenül játszok én is pc-n. Az xbox-on teljesen rá is hagytam a cod multit.
"Ha ugy lenne ahogy mondod, pc n tobben codoznanak, de nem igy van."
Szerintem meg, ha annak idején, lassan 20 évvel ezelőtt az xbox360/ps3-hoz adnak egér+bill támogatást a cod-hoz, bf-hez... stb., akkor valószínűleg máshogyan alakul ez az arány, de nyilván sem a sony-nak, sem a microsoftnak nem volt érdeke az akkor, hogy az emberek ne a controllerjeikkel játszanak. Szvsz nem a controllerek miatt játszanak többen konzolon, mint ahogyan én sem amiatt vettem egyet.Ez az 1v1-es baromság meg eléggé gyerekes...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz VirtualNoob #5878 üzenetére
Így igaz. Elírtam.
Nem az élvezet kedvéért kötözködtél.
Csak kompenzáltál.Értem már ,hogy miért ragaszkodsz a kis 1-2 centis joystick-hez.
No problem.
-
Wans
aktív tag
válasz VirtualNoob #5878 üzenetére
"Gyerekes.. a 4 v 4 mar a felnottek jateka vagy hogy van ez?"
Nem azon van a hangsúly, hogy 1v1 vagy 4v4, (értsd: hogy hány ember játszik hány ember ellen), hanem azon, hogy az általad vélt igazat felesleges, erőszakos erőfitogtatással akarod bizonyítani, olyannal amit 13-14 évvel ezelőtt kezdtek el használni, jellemzően a tizenéves vérpistikék.
De megbeszéltétek ez a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Az Infinite Warfare robot karaktere kicsit másképpen, gúnya formájában (Gus skin) elérhető - ETH.3N: [link]
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
KaitouP
nagyúr
Ja, azon én is toltam egy double facepalmot.
Csini a szett, jól néz ki, ha a feléért adnák, talán el is gondolkodnék rajta. (Basszus, de jó lenne egy IW 2...)
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
petymeg
addikt
Az szerintetek bug vagy fícsör, hogy az egyik hangtompító megszerzéséhez már az ötödik fegyvert húzatja fel velem? Ha megscinálom az adott fegyver adott szintjét nem adja be, ahnem újat kér.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
KaitouP
nagyúr
válasz MikeWazowski #5894 üzenetére
Tud is: fizetést fog kapni (legalábbis reméli)
-
Kobe
veterán
valami összefoglaló létezik hogy az ingyenes operator skineket honnan, milyen challengel lehet behúzni?
nekem pl játékban egyáltlaán nem mutatja azokat amik nincsenek meg, így kisujjból nyilván nem találom ki mit is kéne cisnálnom érte...
-
KaitouP
nagyúr
válasz radi8tor #5897 üzenetére
A skinek alatt szerintem a kolléga az operátorok egyéb outfitjeire gondol, nem magára az operátorra. Ha erről van szó, akkor viszont amit be lehet húzni, az vagy Battle Pass-ből vagy Bundle-ből van, előbbiből talán potyog ingyenes is, illetve a PS exkluzív Combat Pack-ekből (eddig 1 volt) van egy Oni skin.
-
Kobe
veterán
válasz radi8tor #5897 üzenetére
Nem pont erre gondoltam hanem az adott operatorhoz megszerezheto kulonbozo skinek. R betuvel lehet elohivni
de ott nekem nem is mutatja mik a lehetosegek, amiket nem szereztem meg, nem is katszanak mint kilon skinek
Kaitou: ez reszben igaz. Pl connor gazmaszkos skinje balami dmz challengebol jon, nem battle passbol de jonkerdes h mibol….
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest