- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Fali konzol lapos tévékhez
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- Forrmell.enn
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crucio
aktív tag
válasz
bulikavagyok #4090 üzenetére
A Battle Passbe tesznek fegyvereket? Eddig nem csak skinek voltak a BP-ben?
-
lowzor
veterán
válasz
nutella1 #4145 üzenetére
Én még a dedikált szervereken szocializálódtam, azoknál egy HC szerveren sem volt friendly fire. Amúgy hiába az a filozófia, hogy ne legyen ész nélküli lövöldözés, ha hirtelen befutok egy csapattársam elé, simán lelő reflexből. Ha más nem, Shipmenten elkerülhetetlen, hogy ne dögöljek meg folyamatosan miatta.
-
nutella1
őstag
Dehát azért (is) HC. Friendly fire nélkül nyilván nem lenne az, ne viccelj. Szépen néznénk ki, ha ott is össze-visza lehetne lövöldözni. Friendly fire-t soha nem fogják HC-ban megszüntetni, elveszne a játék jellege. Akkor maradhatnánk a casual módnál, erősebb sebzéssel.
-
Hunner
senior tag
Igen, a HC-hoz a kép nézegetésén túl kell lépni, és megnyitni magát a postot
-
dunc
nagyúr
válasz
Nagyon nincs írva a HC. :(
-
oriic
HÁZIGAZDA
Warzone meg a DMZ videókat nézegették amúgy? Vélemények?
-
Eszembe jutott, hogy annak ellenére, hogy új megjelenés most az MW2, de nekem hiányoztak a Halloween különlegességek. Ugye tavaly volt a CW-ben a ScreamDeathMatch és társaik. Nekem nagyon bejöttek és iszonyat poén volt játszani velük. Most meg sehol semmi.
-
Remus389
veterán
Kipróbálta már valaki az új Call of Duty: Modern Warfare II-t AMD RX 470, RX 480, RX 570 vagy 580 4GB kártyával?
A single player hogy fut?
-
soo277
őstag
válasz
LackoMester #4106 üzenetére
én oda adtam neki a régi vasam,most nyomatjuk együtt
-
nutella1
őstag
válasz
laceszgamer #4121 üzenetére
..mert nem fásulna unalomba? Esetleg ha kockáztatsz, mert dolgozol rajta, és nem önmagad ismétled, akkor jobb lenne mint az előző? Én így gondolkodom. Sorry.
-
Vitee
aktív tag
-
Scholes9
nagyúr
válasz
-
Acheron
őstag
válasz
BandiHUN #4112 üzenetére
Én végül visszatértem a Steam -re, de csak mert anno zavart, hogy kényszerből kellett váltanom a Battlenet -re. Összehasonlítási alapom sajnos nincs, mert így nyilván a Battleneten nem tudom kipróbálni az új játékot. A letöltés a Steam -en is gyorsan megvan, ebben nem látok különbséget. Nálam akadálymentesen fut a játék. Az első napokban volt pár fagyás, de mostanában ezek is elmaradtak.
Mindenesetre nekem tetszik hogy ugyanúgy, ugyanonnan indítom a játékot, mint anno az eredeti MW2 -t.
Technikai okot nem tudok mondani egyik vagy másik platform mellett, én érzelmi alapon jöttem vissza, még úgy is. hogy 5500+ CP -t hagytam a Battlenet -en.
#4114nutella1: A Shipment - Shoothouse pályákban én nem látok kivetnivalót, azzal viszont egyetértek, hogy ez eddig, és most már a Season 1 -el is elég sovány pályák tekintetében.
Nagyon bízom benne, hogy a belengetett classic MW2 pályák érkeznek majd (igen, a Terminal is nagyon várós)
Ami a HC -t illeti, már nagyon várom, de pl a nagy kedvenc Sniperek igazi terepe a Core, a HC-n szinte minden fegyver egy lövés - egy kill. Emellett nekem itt (eddig) sokkal élhetőbb a Core, mint a 2019 -ben, valahogy könnyebben hal az ellen. -
nincsnév007
addikt
amúgy ebben a részben is van voice chatre, olyan voice effect mint a 2019-ben?
-
Linem
senior tag
válasz
nutella1 #4110 üzenetére
Erre vártunk nagyon sokan már. A többi map rövidtávú grindolásra nem alkalmas. Nekem például nincs kedvem, sem időm átfutni a map egyik sarkából a másikba harmincszor egy meccsen. Biztos van aki szeret lefutni 5 km-t meccsenként, de én inkább haladnék a fegyverhúzásokkal, mert kevés az időm a játékra.
Egyébként szerintem ritkábban fogják berakni 24/7-be, mint az előző részekben. -
BandiHUN
veterán
Sziasztok! Mostmár én is jövök holnap... de kérdés: hol érdemesebb megvenni a gémet, Battleneten vagy Steamen? Pontom nincs... viszont ismerős sem tolja nagyon, régiek a barátlistáim, Battleneten 146 ismiből 2 játssza, Steam van ősidők óta, de ott épp senki. Viszont jó lenne együtt is játszani másokkal, főleg HC-n, de ugye a két platformnak más-más a csetje. A barilisták meg a 2019 óta nem aktuálisak.
Szóval melyik legyen? -
Gerdor
csendes tag
Ps5-ön állandóan kidob loadoutból a játék után, és 55 felett nem mutatja a weapon rank lépéseket a meccs végén. Jó ez, de egyre hamarabb ráunok. Szerintem nekem ez volt uccsó cod.
-
Acheron
őstag
válasz
Shipment...
Lehet húzni minden fegyvert szakadásig
#3858Land: Itt a remek hely a kés és pajzs aranyozására
#4093bulikavagyok: Ahha, végre HC -
Lulci
csendes tag
válasz
Szellem. #4107 üzenetére
Az 1. évad végén a játékosok folytathatják onnan, amilyen Prestige Rank-on végeztek. Ez lehetővé teszi azoknak a játékosoknak, akiknek nincs elég idejük a szintlépésre, hogy felzárkózzanak a későbbi szezonokban, ugyanakkor nem állítják vissza senkinek a fejlődését, aki elérte a Max Rankot az adott szezonban.
-
-
LackoMester
addikt
Fú nagyon jó a gém, csak az a baj, h. alig férek a géphez, a fiamnak is tetszik, nem enged.
-
Wans
aktív tag
válasz
Ez két jó pálya, de ez így eléggé karcsú.
Vagy csak én vagyok telhetetlen. Régen úgy emlékszem, hogy egy seasonhöz adtak valami 5 pályát, ráadásul az új fegyvereket nem a battlepassból kaptad, hanem istant meg lehetett kapni vagy rosszul emlékszem?
-
Lulci
csendes tag
válasz
nincsnév007 #4102 üzenetére
én youtubeon nézem
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest