- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
omfgk
veterán
MCPR hipfire...
Ezt hol kéne megcsinálni? -
MaddeNNNN
addikt
Pipingskie MW2 zanzásító videó. Azt hiszem benne van minden. De 5:41-től az lényeg
-
-
Tomko78
őstag
válasz
Szellem. #4188 üzenetére
Jó azért win 11 alatt se voltak lagok se fps ingadozások , csak azt vettem észre fakóbb a kép , win 10 alatt MSI AB is sokkal élénkebb képet csinál , meg azért így indulásnál sose volt max beállítás mellet ilyen fps-ek nekem
jó Ryzen 2600x helyett Ryzen 5700x van , de azért ez az mw2 nagyon szimpi nekem
és itt még az fsr sincs bekapcsolva
-
-
válasz
Casanova* #4185 üzenetére
Hát, ez a tévedés azért furcsa. Persze, nem mondom, hogy tökéletes a rendszerük, de azért az utóbbi időben kiderült egy jó pár emberről pl. streamerről, hogy frankón csal és nem profi.
Szóval, ha véletlen lettek kitíltva az gáz. Ha meg nem, akkor értelemszerűen megérdemelték. -
-
válasz
Németh Péter #4183 üzenetére
Már mit raktál fel a hotfix helyére?
-
Casanova*
veterán
[link] Több ezer játékost tiltottak ki tévedésből az MW2-ben.
-
Dave567
addikt
válasz
laragirl83 #4180 üzenetére
Nvidia Driver most jött nézd meg.
-
-
Maxxy10
addikt
Csak én utálom a Taraq mappot?
-
laragirl83
őstag
Én win11ről tolom, 10el nem is próbáltam, így nincs összehasonlítási alap, de jöhetne egy compare fps-wise, mi a helyzet
-
-
Crucio
aktív tag
válasz
kill_switch #4169 üzenetére
Ja, na ha nem így lesz akkor oké
csak korábban sosem volt félreérthetően sem BP onlynak jelölve semmilyen fegyver, legalábbis nem rémlik
-
kill_switch
senior tag
Ja hogy úgy..így már más az infó...
Biztos nem lesz olyan.
Ha nem éred el a tiert mert nem játszol, akkor valószínűleg challenge feloldós lesz. Sokan a Grau-t is pár hónapja szedték ki warzone-hoz mert megint OP lett, pedig az még a 2. season-be jött be a 2019-es MW-be. -
Crucio
aktív tag
válasz
kill_switch #4166 üzenetére
Nem erről beszélek. A kép alapján a fegyver csak BP-ben érhető el. Tehát ha lejár a BP a szezon végével, akkor már nem érhetők el. Tudom hogy működik a játék, csak korábbról nem rémlik hogy BP onlyként lett volna jelölve bármilyen fegyver.
Arra gondoltam, hogy kijön a szezon 1, én nem érem el az adott tiert, de lehet hogy a szezon 2-ben vagy 3-ban meg beletolok mondjuk száz órát, de a fegyver nem érhető el, mert a BP lezárult.
Hunbeast87: ha így lesz, akkor okésAcheron: a BP ha jól értem a szezon része és a szezon részeként jönnek a fegyverek.
Itt a season 2.
Ebben vannak a fegyverek és ennek része a BP. -
kill_switch
senior tag
Ugyanolyan lesz mint eddig... A BP-d akkor is pörög, ha nem fizeted ki, a tiereket ugyanúgy eléred játék közben, ha nincs aktiválva a BP. Az XP-t kapod folymatosan, az meg megy oda. Ami ingyen van, megkapod ha eléred az adott szintet. Ha fizetsz, megkapod az összes tier jutalmát. Ez eddig is így volt.
-
Acheron
őstag
A leírásokat elnézve eddig is azt gondoltam, hogy a rendelkezésre állók közül ez lesz a leginkább hozzám passzoló, ez még inkább megerősíti ezt. Ma az MCPR-300 megkapja a goldot, utána kezdem is a cimbizést a Signal -al.
#4161Crucio: Nem a BP -vel lehetett őket elérni, hanem a BP -al kerültek be a játékba. Nem ugyanaz. Onnantól ott voltak, ha megcsinálta valaki az adott BP -t, ha nem. -
nutella1
őstag
Semmiben nem különbözne akkor a normál multi játékmódtól.
#4164: Akkor, majd egyszer talán külön neked készítenek egy módot, amely sem nem casual sem nem HC.
Aztán meg jönni a többi dedikált igény: vegyék ki a kézigránátot, a launchereket, stb.. Szerver kiskirálykodás ideje már lejárt.
-
Crucio
aktív tag
válasz
Hunbeast87 #4158 üzenetére
Igen, de nem csak BP-vel lehetett őket elérni. Most is így lesz?
-
Hunbeast87
senior tag
Akkor szimplán csak rosszul emlékszel rá, Tier 15 és 31 voltak az ingyen fegyverek. BP után meg challenge oldotta fel őket, ha nem sikerült megszerezni. Ez pedig mindegyik Seasonben így volt a 2019-es MW-ben:
Battle Passok MW játékokban -
Crucio
aktív tag
válasz
Acheron #4156 üzenetére
Igen, ismerem. Az MW2019-cel több száz órát játszottam, de nem emlékszem rá, hogy a BP része lett volna a fegyver maga. Most a Call of Duty fandomon átnéztem a seasonöket és ott sem látom.
Ez azért probléma, mert a BP lejár és ha épp nem játszik vele valaki abban a seasonben, akkor nem kapja meg a fegyvert. -
Acheron
őstag
válasz
Szellem. #4153 üzenetére
Anno MW2 -ben a cal .50 Sniper (pl Barrett) is működöt ellene (fejre öt lövés), illetve az MW2019 -ben a Rytec AMR (kvázi szintén Barrett) robbanó tölténye (öt a testre) szintén. Azokkal nagyobb távolságból is ki lehetett iktatni - a minigun -ja nem volt túl pontos messzire. Persze ahhoz kellett, hogy legyen annyira tapasztalatlan, hogy nyílt terepen kóricáljon.
Itt még nincsenek meg a Sniperek, eddig csak az MCPR-300 lett kimaxolva, ma már áttérek a Signal-50 -re, de robbanó lőszerrel eddig (sajnos) nem találkoztam. No meg Juggerrel sem, szerencséreKíváncsi vagyok az armor piercing lőszer jó / elég lesz -e rájuk.
#4155Crucio: Blueprintek lehetnek a fizetős tartalom része, az alap fegyverek mindenkinek elérhetők lesznek. A Season -t eddig sem volt kötelező megvenni, egyes elemei ingyenesek voltak (néha még CP is) -
Crucio
aktív tag
válasz
boogie84 #4150 üzenetére
Igen, erre a képre reagáltam. De mintha a fegyverek eddig a játék részei lettek volna és nem zárták volna el őket fizetős tartalomként.
Bazsi1987: free részen, de ha valaki nem pörgeti ki a BP-t, akkor nem kapja meg a fegyvereket sem.Eleinte örültem a BP rendszernek, mert csak felesleges dolgok voltak benne és cserébe "ingyen" jöttek a pályák (mármint a játék részeként, nem úgy mint a korábbi agyhalál DLC megoldásokkal). Ezek viszont már tartalmi, a játékmenetet befolyásoló elemek. Nem tetszik ez az irány.
oriic: De simán progresszel feloldhatók voltak bármikor, nem? A BP-be csak skinek és blueprintek kerültek hozzájuk. Ha most valaki nem veszi meg a játékot időben, akkor így gondolom már hozzá sem fog jutni ezekhez a fegyverekhez.
-
Ha valaki találkozik Juggerrel, akkor: 4 Drilcharge, vagy 4 Thermite nyírja ki. Az összes többi cucc, sokkal rosszabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest