- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
azt még elfelejtettem, hogy a recharge rate-je kb 84.320....
csatolok majd mellé egy okos pearl relicet is, ami a tűz és áram ellenállást növeli (kb50%-kal) a recharge rate-et és a delay-t növeli-csökkenti (kb 93%-kal) 
a pajzs + relic mellé persze jól jön még egy class mod is, ami szintén a pajzs "képességeket" javítja.
A lényeg: később, de még ma küldöm, mert most nem otthonról írok.Tegnap este osztott képernyőn Axton + Mecro -val nekimentem Masger Gee-nek (hogy ro...djon meg...), a fenti pajzs, relic-kel, valamint tupírozott class mod és Sand Hawk-kal... (van más jólbevált szörnyölő fegyverem is, de itt csak a SH vált be). Szerintem ez a boss a legdurvább az egész BL2-ben. A Hammerlock-kos Dexiduous is hamarabb kifeküdt mint ez.... (Hyperius kb Dexi-vel van egy súlycsoportban, Pyro Pete csak ezek után következik - de csak szerintem)
Master Gee-t vagy 10 percen keresztül lődöztem, mire megadta magát. Legálisan nem is tudom hogyan lehet legyűrni (minimum négyen kell hozzá lenni - gondolom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Starlink
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csatolok majd mellé egy okos pearl relicet is, ami a tűz és áram ellenállást növeli (kb50%-kal) a recharge rate-et és a delay-t növeli-csökkenti (kb 93%-kal)