- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
A legtöbb nem jó, mert nem android van rajtuk, hanem egy átmodolt desktop linux. Arra is fel lehetne tenni az android futtatásához szükséges környezetet, de nem szokták. Ezért is emeltem ki külön az androidos játékokat, mert nekem kifejezetten ahhoz kell.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Pikari
addikt
Nekem androidos gamer handheld kéne. Ki szeretném végre próbálni a modernebb androidos játékokat. De felment az áruk 20-30 ezerről 200-400 ezerre, amihez egész egyszerűen nincs gusztusom.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Pikari
addikt
Vannak olyan laptopok, amik max terhelés alatt is hosszú üzemidővel rendelkeznek (pentium N és Celeron J: 4-6w max), viszont ezek játékra kevésbé alkalmasak.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest