- Milyen egeret válasszak?
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
bufi01
tag
Kint használom heti 4 5 alkalommal napi 6 8 orahosszát.ha plusz 50 van ahogy tűz rá a nap ha mínusz 10 ,vagy esik a hó eső bármi .
-
bufi01
tag
Sziasztok motiom boom-on van.a kérdésem vegyem újra a fentebb linkelt eu-s oldalról vagy érdemes lehet charge 5-öt.a garancia onnan hogy működik ,tudja valaki ,van vele tapasztalat?egyébként nagyon jó q boom csak 2 éves lassan és cserélném ujabbra.
-
bufi01
tag
sziasztok .ajándékba lenne és filózom Tronsmart T2 plusz 8070FT vagy anker soundcore 2 10300-ért é- e többet az anker,vagy jó az olcsóbb is egy kis szobába lenne alacsony hangerőn (relax zene).köszönöm
-
bufi01
tag
Sziasztok.Fantasztikusan gyorsak az Anker-nél 23-án este rendeltem meg a Motion boom-ot,ha már írtátok a fórumon
.ma 26-án délelőtt már itt is volt a Lengyel raktárból (Ali). 25800Ft volt .itthon kb két szinttel kisebbet kapsz ennyiért .Kíváncsi voltam tényleg mennyire jó,mert szeretem a basszus orientált dolgokat.Tényleg már kis hangerőn is mélyen szól.Azt kaptam amire vártam,úgyhogy indul a hosszú tesztelése
,már csak valami tok jó lenne neki ami védi az utazgatások közben .Charge 4-et váltott nálam úgy érzem,amit azért nem mondanék rossznak .minden körülmény között jól használható volt ,főleg hogy kint használom,használtam szabadban heti többször órákat,minden körülmény között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anime filmek és sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 GAMER LAPTOP 15.6" FHD IPS 144Hz -25% Ryzen 5-7535HS 16GB, 512GB RTX 2050 4GB
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.ma 26-án délelőtt már itt is volt a Lengyel raktárból (Ali). 25800Ft volt .itthon kb két szinttel kisebbet kapsz ennyiért .Kíváncsi voltam tényleg mennyire jó,mert szeretem a basszus orientált dolgokat.Tényleg már kis hangerőn is mélyen szól.Azt kaptam amire vártam,úgyhogy indul a hosszú tesztelése