- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
válasz
gtx560unlock #15242 üzenetére
Esetleg megoszthatnád melyik hangszórót raktad bele, hátha valaki kipróbálná majd egyszer
-
fradi81
veterán
válasz
gtx560unlock #15242 üzenetére
Az átjön a videóból hogy korrekt hangereje van és olyan 100m2-re elég is
-
fradi81
veterán
tronsmart t6 fejlesztett verzió, jól sejtem hogy sdhc microsd kártyát kezel, sdxc-t nem? (microSD support up to 32GB) Ebből gondolom.
-
fradi81
veterán
válasz
Dhampir #15226 üzenetére
A TWS ezeknél azt jelenti hogy 2 hangszórót össze lehet párosítani így sztereó lesz. Kérdés valódi sztereó vagy mindkettőn ugyan az szól. Most első körben berendeltem a t6 fejlesztett verziót és majd meglátom mit tud szabadban. A t6 max-ra írta valaki hogy semmi magas nincs benne, ettől tartok én is, csak a dübörgés annyira nem jön be, akkor egy esetleges filmnézős, podcast hallgatós használat kilőve. Olvastam egy olyan kommentet hogy van alapzaja, de ha szól a zene szerintem nem hallani.
-
fradi81
veterán
Hali, pár éve egy Anoniminc videóban láttam a tronsmart t6 plus upgraded hangszórót de akkor nem vettem meg, most 20 ezerig van ennél jobb vétel? Most nézem kuponnal csak 13ezer. Elvárás: 10 óra üzemidő, kültéren adjon egy kulturált hangminőségű háttérzenét, ne legyen rikácsolós hangja feljebb tekerve sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest