- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
-
PROHARDVER!
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Tegnap megint elemében volt a játék, 3 koponyás recovery-n egy Banshee-Zeus páros, megtámogatva egy Orionnal és egy Thunderbolttal. Túl nagy kihívás nem volt, sensor lockkal elkaptam a Banshee-t és két sorozat LRM borította is, a többieket meg elsőre nem is láttam... Utána már csak farigcsálni kellett. Bár egy visszatöltést megengedtem magamnak, mert kicsit "vicces" kedvében volt a gép: beugrottam a Hunchbackkel lábat faragni, erre begyalogolt a Zeus és Large Laser fejes... Oké, ennyi belefér, van tartalékpilóta amíg felgyógyul, majd következő körben hátraviszem. Főhős megfaragta a másik lábat, erre egy PPC elvitte a HBK fejét... Köszi, puszi, reload

Egyébként is felesleges volt lábat farigcsálni, utána néztem, hogy BNC-3E volt. Ennek a mechnek úgy mi értelme, de komolyan?
A másik variánsból még éppen ki lehet hozni valamit, de ez magasan vicc kategória azzal a kemény 3db hard pointtal (+4 support). Oké, a leírás szerint közelharci mech, de még annak is vacak.Viszont továbbra is érdekesen dobálja az ellenfeleket. Előző végigjátszásban alig tudtam összeszedni egy LRM-boatnak való ON1-V-t, most meg nem győzöm eladni. K-s meg sehol... Előzőleg pont fordítva volt. Catapultot, Black Knightot még nem is láttam.
És egy kérdés: az MBR-t azt mi alapján adja a küldetések után? Húznám felfelé, mert Brintonban néha amiatt nem tudok küldetést vállalni (legalábbis úgy tippelem, Capellan és F. Sun repu már allied).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Sorozatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Filmvilág
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 HYBRID
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A másik variánsból még éppen ki lehet hozni valamit, de ez magasan vicc kategória azzal a kemény 3db hard pointtal (+4 support). Oké, a leírás szerint közelharci mech, de még annak is vacak.