Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
-
PROHARDVER!
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Tegnap megint elemében volt a játék, 3 koponyás recovery-n egy Banshee-Zeus páros, megtámogatva egy Orionnal és egy Thunderbolttal. Túl nagy kihívás nem volt, sensor lockkal elkaptam a Banshee-t és két sorozat LRM borította is, a többieket meg elsőre nem is láttam... Utána már csak farigcsálni kellett. Bár egy visszatöltést megengedtem magamnak, mert kicsit "vicces" kedvében volt a gép: beugrottam a Hunchbackkel lábat faragni, erre begyalogolt a Zeus és Large Laser fejes... Oké, ennyi belefér, van tartalékpilóta amíg felgyógyul, majd következő körben hátraviszem. Főhős megfaragta a másik lábat, erre egy PPC elvitte a HBK fejét... Köszi, puszi, reload

Egyébként is felesleges volt lábat farigcsálni, utána néztem, hogy BNC-3E volt. Ennek a mechnek úgy mi értelme, de komolyan?
A másik variánsból még éppen ki lehet hozni valamit, de ez magasan vicc kategória azzal a kemény 3db hard pointtal (+4 support). Oké, a leírás szerint közelharci mech, de még annak is vacak.Viszont továbbra is érdekesen dobálja az ellenfeleket. Előző végigjátszásban alig tudtam összeszedni egy LRM-boatnak való ON1-V-t, most meg nem győzöm eladni. K-s meg sehol... Előzőleg pont fordítva volt. Catapultot, Black Knightot még nem is láttam.
És egy kérdés: az MBR-t azt mi alapján adja a küldetések után? Húznám felfelé, mert Brintonban néha amiatt nem tudok küldetést vállalni (legalábbis úgy tippelem, Capellan és F. Sun repu már allied).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 32GS85Q-B - 31,5" NANO IPS QHD 180Hz
- CYBERLAB Telefon szerviz kijelzőcsere, akkucsere, javítás Oroszlány
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 32GS95UX-B Monitor 4K-240hz/ Fhd-480hz 2ÉV GYÁRTOI GARANCIA!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A másik variánsból még éppen ki lehet hozni valamit, de ez magasan vicc kategória azzal a kemény 3db hard pointtal (+4 support). Oké, a leírás szerint közelharci mech, de még annak is vacak.