-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
-
KYZRR
őstag
válasz p0rch_m0nk3y #948 üzenetére
First time: "Az időd: 10.102 másodperc... Gratulálok!"
[ Szerkesztve ]
You can only die once, make sure it is worth it...
-
szebev
senior tag
válasz devilinsid3 #954 üzenetére
Igy van ! Ilyenkor mindig rajovok,hogy mit csinalok es megszakitom a fegyver tolteset egy gyors fegyvervaltassal . Egywbkent nekem is kedvencem a p90 meg a pp-19 .
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
devilinsid3
addikt
-
SkyS1gn
félisten
-
Laraxior
titán
20mp felett screent kérünk
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
devilinsid3
addikt
válasz Laraxior #959 üzenetére
eszek és nekiállok, de akkor ha csinálok egy fotót, hogy megvan akkor nyomsz egy kört RU oldalon armored shield-en ! 2000 ticket slow respawn nem laggos szerveren
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Laraxior
titán
válasz devilinsid3 #960 üzenetére
Miért? Viperrel jobban megy a repülés? Azt is ugyanúgy fogja a 105mm-es...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
devilinsid3
addikt
válasz Laraxior #961 üzenetére
háhá majd ha nem csak szar laggos szerverekre jársz ahol lehet is valamit kezdeni akkor tárgyalhatunk.. felajánlottam egy ugyan olyan szervert, high ticket fast respawn, mint ahol te voltál csak nem laggol össze vissza 50+ embernél sem, de kerested a kifogásokat miért nem jössz át szóval lehet fogja a 105mm-es a vipert, de te meg a szádat fogd be ha nem mersz jönni, kösz
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Bjørgersson
félisten
válasz devilinsid3 #964 üzenetére
Te amúgy szerelmes vagy Laraxiorba vagy miért akarsz ennyire vele játszani?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Laraxior
titán
Csiszolj a modorodon barátom... mert ha így folytatod, másik reget kell csinálnod, hogy tudj válaszolni...
Ha nem tanultad meg, itt megtanítanak, ha nem sikerül, majd megtanulod máshol, nem ezen a fórumon.Addig nincsen gond amíg elbohóckodunk, hogy ki hányszor lövi le a másikat, meg miegymás, de a határ az határ.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Elöbb amin volt az sem laggol 64-es!
(#965) kovy29
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
devilinsid3
addikt
tudom, hogy nem, nem is mondtam olyat
#966) Laraxior:
miért mi vagy csiszológép? vagy megint jelentesz egy moderátornak? jahj istenem.. többet várna az ember tőled/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Laraxior
titán
válasz devilinsid3 #968 üzenetére
Nem emlékszem, hogy jártam volna a modkerben ilyesféle probléma miatt... maradjon is így.
-
devilinsid3
addikt
válasz Laraxior #969 üzenetére
én nem tudom, de nem kéne fenyegetőzni
úgy látszik a kép linkelése nálam meghalt ezért csak így adom át kLara[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
valamit kiunlockoltam nem olyan rég az m240b-hez
valami bipod a neve, valaki tudna benne segíteni mire való? angol tudásom nem az igazi, google fordító meg szaaa ROSSZ/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
kriszpontaz
veterán
válasz devilinsid3 #947 üzenetére
Itt jöttek ki? 3 kört mentem flagrunon, az összes többit TDM-en meg Conquest Large-on, CTF-en nyomtam, 1szer voltam CQ DOM-on, de az nagyon nem jött be, a Rush meg egyszer volt meg, amikor megvettem a játékot, de az sem jött be.
Mit gondolsz hogy az mostani rangomat Flagrun-on szereztem? Flagrun azért jött jól, mert végig a VGA beállításait próbálgattam, mivel nem kellett azt figyelnem mindig mikor nyírnak ki. Azért nem találkoztam a fentebb említett gépekkel, mert nem játszom Rush-t.
(#973) devilinsid3: ha ezt a kérdést komolyan tetted fel, akkor nem tudom mire osztod az észt. Ha meg csak folytatod az oltást, akkor elég nagy szégyen.
Lassan mindenkinél közkedvelt leszel, több a beszólogatás mint az értelmes írás.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz kriszpontaz #975 üzenetére
Rush? Pfujjj! Én sem szeretem.
Devil: Villás támaszték.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
kisza25
félisten
válasz devilinsid3 #973 üzenetére
ezt most viccnek szántad, az alapon rajta van
15secnél rendesen begyorsul, azt megnézem aki ezt 2percig bírjaEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
emiki6
veterán
Jó hír F_Zolee már kisebb felbontáson is jó a Battlelog!
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Winne
nagyúr
válasz BlessedElroy #983 üzenetére
Ilyet én is nyomattam most melóban, nem olyan nehéz ez. Otthon megpróbálom ülve meg normális egérrel.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Laraxior
titán
Szegény podpupi, pont a legjobbkor csatlakozott rám Elkalapáltak minket mint a lovat
-
emiki6
veterán
válasz p0rch_m0nk3y #987 üzenetére
1280x1024-ben betette a com centert úgy ahogy volt nekem.
-
kriszpontaz
veterán
válasz devilinsid3 #970 üzenetére
Hallod mint a facebook chat, a csajok nem bírnak ennyit csacsogni cseten mint te menet közben. Telespammeled a chatboxot. Csoda hogy van időd játszani .
[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
válasz kriszpontaz #989 üzenetére
Azért a csicska AA-sük amelyik előre jött majdnem E-ig ki lett lőve párszor, aztán indította is a votekicket rám baserape címen... A base közelébe se volt már... Nagy csoda, hogy elmerészkedett E-ig
-
devilinsid3
addikt
válasz kriszpontaz #989 üzenetére
csak én chatelek közben és így is jobb statot hozok össze, mint te az a helyzet.. amúgy meg kicsit csinálgattam az AA service star-t az meg nem egy strapás meló.. meg ahogy a gyerek játszott felbaszott.. csak úgy tud jetezni, hogy mikor kifordulom megy vissza a basere ahol mérnek engem helivel, AA-vel meg még B tetején is volt egy stingeres.. tényleg skilles a csávó
-
kriszpontaz
veterán
válasz devilinsid3 #991 üzenetére
AA-val nagyon nem nehéz a jó stat...ezt tudhatnád, de gondoltam hogy itt is elmagyarázod hogy te mennyivel jobb voltál.
Belinkelem a reportot és megnézik a többiek is...jó lesz?. -
kriszpontaz
veterán
Hopp, ki is volt az AA-ban? Most nézem hogy Jettel kented? Szép
[ Szerkesztve ]
-
t256
őstag
Akkor jól láttam a nevedet. Szerencsére 'Votekick Failed' lett a történet vége.
Jó kis kör volt. Fölényesen nyertük 512-0-ra.Pedig Devilinside (Ati07) is megtett mindent. Jól teleírta a chatet, hátha elkezd lagolni a szerver.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Laraxior
titán
-
devilinsid3
addikt
válasz kriszpontaz #993 üzenetére
ja a kör közepétől AA-ztem.. a végén meg a gyerek akit "baserapeltek"
nem tudom te mit nézel, de te tankkal voltál és még úgy sem tudsz jobb statod összehozni a nyertes csapatba, mint én AA-vel szóval én ilyen reportokat nem nagyon linkelgetnék(#994) t256.
jó na akkor menjünk játszunk egyet komolyan.. most mégis mit vártok? minden körben rendesen fogok játszani? attól, hogy ti a köröket végig szenveditek egy rendes statért én itt szétröhögöm az agyam 1-2 gyerek teljesítményén és a statom se érdekel akkor..[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz devilinsid3 #996 üzenetére
Tankkal csak utaztunk...gyalogoltunk mi eleget. A te reportod is benne van.....akkor téged se mutogassalak?
Tudjuk hogy te vagy a király, meg az isten, és amúgy is egy ujjal pöckölted az egeret végig, és közben még chateltél is, mi meg sírva szenvedtünk vért hörögve....igen...persze....nem kell ennyi Amerika Kapitány képregényt olvasni....
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz devilinsid3 #996 üzenetére
Már nem azért, de a csávókámnak (kriszpontaz) majdnem kétszer annyi score-ja van mint neked.... stat ide, vagy oda, ergo több munkát végzett mint te.
(#997) Godlike79: nem kell ennyi Amerika Kapitány képregényt olvasni....
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz kriszpontaz #997 üzenetére
25/14
15/7 tankkal biztos csak utaztatok vagy ti csak utaztok, mert ölni nem tudtok? na menjetek fel megyek én is nézzük meg meddig utaztok#998) Laraxior:
na gyertek 3an pont befértek egy tankbalegalább kLara nekem nincsenek olyan igényeim, mint neked, hogy csak egy oldal csak armored shield csak laggos szerver.. haha micsoda destroyer legend vagy..
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz devilinsid3 #999 üzenetére
Én egyedül is sok vagyok neked barátom, nemhogy 3-an
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10100F / GTX 1660S / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest