Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Micro Four Thirds
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grrpowa
aktív tag
Tudja valaki mejik a legjobb trojai virus irtó progi
0631 7710098
-
grrpowa
aktív tag
Haverom gépe kapott egy jofajta virust ha megvan dugva a gépre a net akkor fehér háttér jön csak be és kér egy számsort itt található a virus kiguglizva na most ez valami jobb fajta verzió lehet mert google nélkül az volt az első dolgom hogy csökkentet modban inditottam a gépet viszont hiába irom be a futtatás menübe az msconfig parancsot nem történik semmi söt feledatkezelöt sem engedi elöhivni kis alattomos virus tervem a következő lenne kiveszem a vinyót haver gépéböl és berakom az ennyém mellé kérdés egyböl átmászik az én vinyómra is a virus vagy esetleg letudom szedni noodal a kis gonoszt
0631 7710098
-
grrpowa
aktív tag
-
grrpowa
aktív tag
Szerintem az AVG nagyon lefogja a gépeket AVIRA meg mindenér vinnyóg Bár én már vagy 2 éve nem használok virusirtot lehet azota jobbak lettek
0631 7710098
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok valaki tapasztalt már olyat hogy multis játék közben felugrik a ping 999 re konkrétan a bad company 2 röl van szó Nem tudom mi lehet az oka ez most jött elö amiota ujratelepitettem a win7 et idáig nem csinálta és kb 10 percentként elöjön ez a hiba ami kb 1-2 percig tart és utána visszaál a pingem normálisra
0631 7710098
-
grrpowa
aktív tag
-
grrpowa
aktív tag
Na erre varjatok gombot kb egy orrája ujraraktam win7 mert szarakodot ezelött 100/94 es volt a 320 Gb vinyóm
Kiváncsiságbol felraktam újra a hard disk sentinelt és hoppá 100/99 lett megint na ez mitöl van0631 7710098
-
grrpowa
aktív tag
Vinyód milyen állapotban van
Nekem is volna egy kérdésem elkezdet szarakodni a vinyóm 100/94 es lett most is töltök torrentet és azt irja az utorrent hogy a lemez tulterhelt ez mitöl lehet iszonyat lassan jönnek rá az adatok pedig annyira nincs rossz állapotban[ Szerkesztve ]
0631 7710098
-
grrpowa
aktív tag
Nekem egy AMD Athlon II X2 255 el csinálja ezt 2x1Gb kingmax 800MHz memoria társaságában és az alaplap pedig egy Asrock K10N78M amin ugyan van integrált VGA de az Nvidiás Ja és egy 5770 is van a gépben . Tegnap már vertem a gépet mérgemben De random hiba van amikor nem csinálja van amikor 10 böl 10 x ugyhogy már nagyon idegesitő .Driver a legfrissebb van fent
0631 7710098
-
grrpowa
aktív tag
Helló találkozott már valaki olyan hibával hogy elmegy a monitor képe 1-2 másodpercre és utána visszajön tehát kép elsötétedik monitor kiirja Attention: No Video Input .leginkább játékok alatzt jön elő ez a hiba de van hogy sima netezésközben is csinálja.VGA ra gyanakodtam de furmark alatt 15 perces teszt ben egyszer sem csinálta esetleg memoria lefutattam win7 memtesztjét nem talált hibát miben keressem a hibát ötletek
0631 7710098
-
grrpowa
aktív tag
válasz hunboy1974 #33841 üzenetére
sima cerka proci hát a cerka procik nem valami bivaj cuccok de ez az infó igy nagyon kevés
#33842 Azért nem biztos hogy újrakéne rakni az oprendszert lehet virus is a gépen illetve egy rossz vinyó is lassithatja a rendszert[ Szerkesztve ]
0631 7710098
-
grrpowa
aktív tag
azt én nem tudom az aksi ki lett mérve az jó valami fet vagy mi volt elsszálva á tszaladok kicsit késöbb és majd csinálok képet A z a borzasztó hogy néztem szervizárakat neten de egy kijelzö csere 20 nél kezdödik mikor uj tabit lehet venni 20 környékén
vodar keresd öt bundata[ Szerkesztve ]
0631 7710098
-
grrpowa
aktív tag
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok valaki megtudja nekem mondani hogy a tablett nek azt a szallagkábelét kilehet e cserélni ami a képet adja vagy vezérli nem tudom hogy irjam vagy csak komplett kijelzöcserével lehet megoldani a dolgot mivel a szallagkábel kilukadt és nincs kép csak a háttérvilágitás jön be
0631 7710098
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok hátha találkozott már valaki ilyen problémával és tudja a megoldást.Adott egy TP-LINK TL-WR740N tipusu router.Problémám az hogy ha nem akarok hozzá csatlakozni wifin keresztül akkor fullon van a jelleröség viszont ha csatlakozni akarok akkor mindig leesik 1 szintre és folyamatosan azt irja az eszköz amivel csatlakozni akarok hogy csatlakozás -mentve csatlakozás-mentve tehát mintha folyamatosan eldobálnák az eszközök a jelet legyen az mobil vagy tablet ötletek esetleg hogy mi lehet a baj.Ja és még az is iszonyat furi hogy átnevezem a routert hogy könnyebben megtaláljam és ugye adok egy jelszavat a belépéshez hogy tudjak benne ezt azt állitgatni .Cserébe utána a megadot jelszoval még véletlen sem enged belépni folyamatosan reszetelnem kell hogy betudjak lépni a routerbe
0631 7710098
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok nem találtam külön topikot neki ezért itt kérdezném meg .Vettem egy tabit hibásan hirdették ugy is vettem meg .A hiba az ha nincs hálozatra dugva a tabi nem lehet bekapcsolni.Kérdésem az lenne lehet ez valami szoftveres hiba esetleg az aksija kuka A rendszerben nem problémázik az aksival azt irja 100 fell van töltve
0631 7710098
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest