Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Bandee2 #31748 üzenetére

log fájlba mentésről nem tudok, persze ez nem jelent semmit, simán lehet, hogy van ilyen lehetőség. Lehet, hogy az 5 óra alatt épp szerencséd volt... ezt nem tudom megmondani. Asszem azt, hogy konkrétan melyik modul a hibás, nem tudja megmondani, csak magát a hibát jelzi, ezért érdemes mindenképp külön futtatni.
    Egyszer nálam is volt ilyen, hogy a két modul közül csak az egyik hibázott, és olyan 5-6 óra után derült ki, hogy tényleg para van.
    De szerintem az ilyen memtestek nem nagyon hibáznak, ha valahol hibás a válasz, akkor hibás a modul, azt' annyi. Még akár évekig is működhet ilyen állapotban is a memória, ha épp mákod van, nincs kékhalál, ha viszont nincs szerencséd, akkor valamelyik program épp a hibás területre akar írni, és elszáll az oprendszered... ha ez nem zavar, akkor ne cseréld le. :) Mondjuk szerintem nem túl egészséges.
    A tuning során ha túlfeszt kapott, vagy hasonló, akkor ez is vezethetett hibás működéshez, vagy némi kontakthiba okán is akár - amúgy nem biztos, hogy jó ötlet befújni kontaktspray-vel, ki tudja, nem marad-e nedves ott, ahol nem kéne, esetleges rövidzárlatot okozva ezzel, és a korábbi helyzetet csak rontva. Mellesleg remélem a tuningnál a PCI-E frekit fixáltátok 100 MHz-re. :)

Aktív témák