Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Freel

    tag

    vermi2:
    Szia. Nem beszéltem memória tuningról. Semmiképpen nem akarok tuningolni, nem is volt tervben. Csak valahol azt írták, hogy az alapórajel ezekhez a procikhoz 2933Mhz.
    Egyébként haver vett X570-es lapba 32GB 3200-as rammal 3600-as Ryzen-t és az általunk tesztelt programokban (3DMark, Unigine, néhány mai játék... stb.) az én konfigom egy hajszállal gyorsabb volt. Meg mondjuk 60K-val olcsóbb. Ne kezdjünk el vitázni Ryzen vs. intel témában. Olcsóbban vettem jóval, nálam gyorsabb, és egyébként összehasonlítottuk valahogy az intel konfig még mindig picit reszponzívabb OS oldal összehasonlításában. Valahogy gyorsabban reagál. Havernak 3500/3000-es EVO 970 nvme van, nekem intel 512GB-os 2200/1500-as. Mégis haver szerint is mintha pörgősebb lenne az intel konfig. De mindegy, én amúgy is intelt akartam még akkor is ha picit drágább lett volna és lassabb. De egyik se lett...

    Update: láttam én is a hivatalos oldalt ezért nem értem teljesen... Valószínűleg hamarabb leadták hírben mindenhol a pletyka specifikációkat, minthogy megvárták volna a tényleges adatokat.
    Olcsóbban vehettem volna 2666Mhz-es CL13-as ramokat, ha tudom, hogy csak 2666-on mennek.

    Jah és akkor azt még mindig nem fejtettük meg, hogy az alaplap ASUS HIVATALOS oldalán miért írnak 2933 Mhz-es órajelekt arra a pár száz fajta memóriára???

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák