Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • The DJ

    addikt

    Sziasztok!

    Adott egy Audi A6 Avant gyári BOSE hangrendszerrel (erősítő + mélyláda + a szokásos sugárzók elöl és hátul). A gyári Concert rádió meghalt, a szokásos hiba, az EPROM halála, így nem tudom rendesen hangosítani/halkítani, tehát kivettem, kukáztam és betettem a régi hű társamat a Pioneer DEH P7600MT-t. Szerettem volna ugyanilyen Concertet tenni bele, de miután megvásároltam még kettőt, ami ugyanígy hibás volt, végül feladtam a dolgot. :(((

    Nem volt egyszerű a Pioneer betétele, csomó helyen kérdeztem már utána, hogy hogy kellene, de senki nem tudott érdemben segíteni. A gondom az volt, hogy egy kábel mindig kimaradt, azaz nem tudtam sehogy sem bekötni a fejegységbe, pedig felvásároltam ebayen az összes átalakító készletet, ami csak létezik. Tippem szerint a kimaradó piros kábel a BOSE mélyládát és erősítőt vezérli. Jelenleg átalakítóval van benn a fejegység, de igen furán működik... a piros kábel ugye kimaradt, az nincs sehova kötve, ezzel a felállással azért sikerült elérni azt, hogy minden hangszóró szól (a mélyládáról fogalmam sincs), viszont csak úgy van normálisnak mondható hangzás, ha a fejegységen a balanszot teljesen hátra állítom. Ha eredeti álláson (középen) hagyom, akkor minden olyan víz alatti bugyogós, torzult hangzást kap. Fogalmam sincs, hogy miért. A fejegység biztosan hibátlan.

    A gondom nem is ez, már annak is örülnék, hogy valami szól egyáltalán, viszont egy napja van benn a Pio és máris érzem, hogy brutálisan leszívta az akkut. Az előbb indítottam, 8V körül volt az induló feszültség, ami 12 körül kellene, hogy legyen, éreztem is, hogy nehezebben teker. Ez pedig így nem pálya, 2 nap állás után le fog merülni az akku.

    Mi a fenét rontottam el? Vagy mi lehet a baj? Vettem egy ebayes átalakítót, ami a Pio gyári kábelét átalakítja Audi formátumra, így néz ki: [link] Ezen is van piros csati, de egyáltalán nem passzol ahhoz, ami a kocsiban van, így ez a része totál kimarad. A másik kettő feketét pedig bedugtam oda, ahova passzoltak, ennyi volt amit csináltam. Tippem szerint valami kimaradt vagy csak sügér vagyok ehhez. :) Tudom, vigyem el autóhifishez, de a világvégén lakom, se közel, se távol nincs ilyesmi, ezért pedig nem akarok órákat autózni, várakozni pedig végképp nem, mivel a kocsit nem tudnám otthagyni.

    Szóval ha valaki tudna valami okosat mondani azért nagyon hálás lennék. Ha kell mindent lefotózok, hogy legyen valami kiindulópont.

    https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

Új hozzászólás Aktív témák