- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
Új hozzászólás Aktív témák
-
thumb
aktív tag
Nos hazaértem hát nekem sincs ilyen opció a catalyst-ban viszont override-om van! hmhmhm sztem megy mind a kettő legalábbis remélem akkor melyik az a driver amiben van ilyen opció vagyis hanyas?
A lepke egy olyan rovar, amely a helikopterek családjából származik.
-
thumb
aktív tag
Véletlenül rábukkantam valamire amitől elég ideges lettem és legszivesebben úgy ahogy van kidobtam volna a gépet az ablakon.
Namost felteszek egy oltári nagy kérdést és ha igaz akkor vállalom saját magam akasztását lincseléssel megspékelve. 3870x2-m van! A catalyst-ban tényleg van ilyen opció, hogy enable crossfire és tényleg be kellett volna kapcsolnom ill. ezekszerint eddig csak egy fél videókártyát használtam???? (bár az is lehet hogy magától bekapcsolódott de majd otthon megnézem)
ha valaki igennel válaszol komolyan mondom zárjanak be egy gumiszobába egy pár hétre!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
thumb
aktív tag
Kipróbáltam sima vga kábellel is meg hdmi-vel is de a vga-val százszor szebb úgyhogy marad az meg egy audió kábel. Sajnos csak így lehet megoldani normálisan talán egy ati-s átalakítóval más lenne de így hogy még kép se olyan szép maradok inkább a több kábeles megoldásná. Azért nagyon köszönöm a tippeket.
-
thumb
aktív tag
Azt mondja meg nekem valaki, hogy ha felismeri a kártya meg a gép, hogy samsung tv-m van és ki is írja akkor miért nincs rajta kép? Mondjuk lehet hogy azért mert ez elején kiirja hogy ez nem olyan átalakító ami hangot is tud (érdekes) és így se képet nem ad se hangot dehát akkor is
-
-
thumb
aktív tag
válasz #41635072 #43667 üzenetére
Nem, csak azért értendő félre mert a videokártyában is realtek-van ,elméletileg neked is mutatnia kéne az oprendszerednek, ha nem tedd fel a legújabb catalys-tot abban ha minden igaz már alapból benne van a drivere vagy ha nem, van külön hdmi driver atikhoz.
Mi kéne neked sürgősen? ott mutattja ni még nem telepíteve : [link] és itt telepítve: [link] vagy ott: [link][ Szerkesztve ]
-
thumb
aktív tag
válasz Eddie141 #43665 üzenetére
Tudtommal két híd kell neki [link] és működni fog, teljesen mindegy milyen a hűtésük, ATI-nál nem csak a két egyformát támogatja hanem az egész családot. Bár láttam már egy híddal is így azt mondanám próbáld ki abból nem lehet baj.
3870... teljesen mindeggy hány pci-slotos lapba teszed és milyen chipsetük van, működni fog nem crossfire-es lapban is. Kivéve ha két 3870-es kötsz össze SLI-s (SLI: Nvidida szabványa) lapban! De egyedül, egymagában menni fog csont nélkül akármilyen lapban.
[ Szerkesztve ]
-
thumb
aktív tag
válasz #41635072 #43663 üzenetére
Hát igen én is Audigy-ot használok de amiről ír az a videokártyába szerelt hangkártya ami pl. nekem is van és fel is ismerte a vista stb. Az átalakító pedig egy sima gyári dvi-hdmi amit a dobozban talált, bár nekem sem adtak vele ilyet (nem boltból van az enyém) kaptam egyet meglátjuk megy-e vele de elméletileg mennie kell főleg úgy, hogyha azt nézzük a belinkelt írás 2007-ben volt De egyébként határozott IGEN én is teljesen tanácstalan vagyok Remélem hamarosan tudok róla tapasztalatokat is írni (csak jönne már meg a kábel de a héten meglessz) és akkor majd beleugrálnak a majmok a vízbe
[ Szerkesztve ]
-
thumb
aktív tag
válasz #41635072 #43656 üzenetére
Hát elméletileg úgy van ha azt a hangkártyát ami a videokártyában van 7.1-re teszed a windowsban csontnélkül átmegy rajta a hang de ezt olvastam sajnos a kábelem még most sem jött meg de mihelyts megvan beszámolok mert már én sem értek semmit.
-
thumb
aktív tag
válasz noseblunt22 #43650 üzenetére
Úgy szar a konfigod ahogy van! Felejtsd el!
Az i7-hez vagy 4870x2-őt vegyél vagy 5870-et de a 3870-et már nem nagyon ajánlgatnám bár nekem is az van mégis inkább minimum a 4xxx-es szériák felé nyitnék. Ha mégis maradnál a 3xxx-nél akkor P45 chipset bőven elég neki, nem kell i7 felesleges!
üdv.
u.i.: Táp kicsi
[ Szerkesztve ]
-
thumb
aktív tag
válasz TTomax #43638 üzenetére
De tudja és ad hangot. (egy jóval korábbi hozzászólásban olvastam, hogy mit hogy csinált a srác és neki működött + még egy pár embernek ezzel a módszerrel) csak a 2.1-től lefelé lévő hdmi-k nem tudják a hangot de ez felette van + nekem sapphire kártyám van és a honlapján is úgy van hogy hdmi audio 5.1... [link] szóval én igazán nem akarok kötözködni de van egy átalakítóm egy tv-m és kapok egy ingyen hdmi kábelt azán úgy vagyok vele, hogy egy próbát csak megér
[ Szerkesztve ]
-
thumb
aktív tag
sziasztok
Van egy 3870X2-őm és hát ugyebár annak csak dvi kimenete van. Na most kérdem én ha van egy dvi hdmi átalakítóm és egy hdmi kábelem ami a tv-be megy akkor ha jól olvastam a sapphire honlapján a hangnak jönnie kell!!?? Vagy nem?
előre is thx thx thx
[ Szerkesztve ]
-
thumb
aktív tag
-
thumb
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy ha gyári hűtés van a kártyán még mi az a tuning amit elbír mhz/mem?
(Sapphire 3870X2)
előre is köszi
-
thumb
aktív tag
Halihó mindenkinek!!
Nemrégiben írtam, hogy az ATI 3870x2 videokártyám csíkoz de csak Call of Duty 2-ben ha gránátot kapok. Nos először azt hittem, hogy a kártyának van baja fórumoztam is de megoldás nem nagyon született (ezúton is szeretném megköszönni azoknak akik próbáltak segíteni) így aztán az összes drivert kipróbáltam és állítgattam tehát mostmár megosztanám gondolataimat. A megoldás a Catalyst A.I.-t ki kell kapcsolni. Ennyi az egész és tesztjeim alapján csak a COD2-nél csíkoz dx9-es játékoknál semmilyen gond nincs vele. Írták, hogy a 8.1-es driverrel a CS-ben csíkozott amikor flash-t kapott az ember viszont azt a 8.2-es driver megoldotta vagy valószínüleg ott is csak ki kell kapcsolni a catalys-ton belül az A.I.-t. (Catalyst A.I. = Catalyst Control Center finomhangoló alkalmazás. Az A.I. (A.I., mint mesterséges intelligencia) névre keresztelt funkció további optimalizációkat végez a játékok futtatása során, mellyel némi többletteljesítményt csikarhatunk ki a videokártyánkból.)
Magyarán a textúrát állítgatja low-nál a régi kártyák szerint high-nál a pedig az új szabványok szerint.
kösz a figyelmet hátha valakinek hasznára lessz
[ Szerkesztve ]
-
thumb
aktív tag
csináltam néhány képet a csíkozásról abban kérném a segítségeteket hogy ez szerintetek gyári hiba vagy a cod2-es játékkal van a gond hogy esetleg régi a kártyához és a multigpu-hoz. mert ha alapból hiba akkor visszaviszem csak azért lenne fontos!! akkor csíkoz csak ha gránát robban az orrom előtt és azt is csak cod2-ben!!
előre is köszi:
-
thumb
aktív tag
csak mert most nekem is a 8.12-es van de csinálja :S
-
thumb
aktív tag
szevasztok srácok olyan kérdésem lenne van-e itt olyan ember aki 3870x2-vel játszott call of duty 2-őt?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Drón topik
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Asszociációs játék. :)
- Linux Mint
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...