Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zizi123

    senior tag

    Igazabol az csesz fel, hogy ha kerdesed van, es nem PX6-os eszkozzel kapcsolatos, akkor senki nem tud ra valaszolni. Pl tobben kerdeztek itt is MCU verziokkal kapcsolatosan dolgokat, es nincs ra valasz. En is kerdeztem mar valamit, de arra sem erkezett semmi reakcio.
    Ertem en, hogy ez 1 spiral, mert ha nem ajanlotok nem PX6-os eszkozt, akkor nem fognak venni, es igy nem lesz uj tapasztalat, es mivel nincs massal tapasztalat mindenkinek PX6 van ajanlva.
    Ha megis valaki mer nem azt venni, akkor pedig nincs kitol kerdezni...

    Hianyzik az a reteg, aki szelesebb koru tapasztalattal rendelkezik, vagy nyitottabb mas eszkozokre. ("Milyen kocsit vegyek topic-ban?" sem csak Toyota Auris Hybridet ajanlottak : )

    Egyebkent abszolute nem vagyok Apple fan, de teny, hogy mivel a hardware-t csak ők csinaljak, es nem minden dzsunkasori gyarto is keszit Androidos telefont, igy sokkal egyszerubb dolguk van, mint 1 Android operacios rendszernek, aminek minden valahonnan osszelapatolt, kimaradt, vagy eppen a legujabb eszkozokon is futnia kell. Nyilvan itt siman tobb 100 fele hardware variacioju eszkozrol van szo.

Új hozzászólás Aktív témák