- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Plazma TV topic
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Először is itt ne kiabálj (nagy betűs írás mód)! Másodszor pedig ez a mélyvíz, vagyis a haladó topik, és itt nem így működnek a dolgok, hogy ez a parancs érdekel, az meg nem. Választ már többet is kaptál, más kérdés, hogy azt nem tudod értelmezni. Alap dolgokkal - mint jogosultságok - nem vagy tisztában. Többször próbálták már jelezni neked, hogy kérdéseid sokkal inkább a kezdő Linux témába valók, de hasztalan, így most én is megkérlek, hogy fáradj át a fentebb linkelt topikba, ne akard minden áron itt erőltetni azt, ami még nem megy.
Köszönöm a többiek nevében is!
-
RVR400
veterán
Szerintem az lehet a probléma, hogy 1 hónappal ezelőtt ugyanezen a szinten voltál, és akkor is csak kész megoldást vártál, és az eltelt idő alatt nem mutattál semmilyen szintű fejlődést, és mástól várod a megoldást. Persze én tudom, hogy ez könnyebb, csak nem célravezetőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux Mint
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Debian GNU/Linux
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest