Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sennalacy
aktív tag
válasz
üzenetére
Én is szerettem volna dual boot-ot, de itt azt mondták, hogy jó ideig még esélytelen. Neten sem találtam róla semmi használhatót. Ha jól értelmeztem a Microsoft nem örülne a dolognak, így a kínaiak sem mernek vele foglalkozni mert félnek, hogy elveszítik a mostanában fellazított licenszeket aminek következtében w8-al jelenhettek meg tabletek széles körben. Úgyhogy én végül maradtam a droidnál mobil vonalon egyelőre.
64 bit állítólag gyorsabb működést tesz lehetővé.. 1920x1200-as felbontáson 38K feletti antutu szerintem elég jó, és már volt hozzá "day1" rendszer frissítés, úgyhogy egyelőre bizakodó vagyok hogy ténylegesen ki is fogja használni valami, de minimálisan "jövő biztosításnak" is jó önmagában. Azt egyelőre nem tudom, hogy vannak-e inkompatibilitási problémák appokkal egyelőre minden tökéletesen működik. -
TedThomas
aktív tag
válasz
üzenetére
Olvass bele a win tab topikba innentől: [link]
Pont érkezik egy készülék.
A dual/trial boot jól hangzana, de számomra egyelőre ez nagyon távoli jövőnek tűnik.
Valószínűbb, hogy win8.1 alatt emulálod a másik kettőt.(#92163) kaci1982 Amíg nem vágod a telókat felejtsd el az Aliexpresst.
Itt egy jó kamerás: [link]
Egyre olcsóbb. Nehogy vegyek egyet
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő